Ripsipalvelut

Meiltä kattavat ripsipalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Ruthie Belle Lash Lift, Botox ja Lamination- ripsien kestotaivutus

Lash lift on käsittely joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen. Palveluun sisältyy myös ripsien kestovärjäys. Hoito sopii myös herkkä silmäisille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana.

Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista sillä taivutus kasvaa ulos omien ripsien uusiutuessa. Botoxin ja kestovärin tulos säilyy noin 3 viikkoa, joten välissä voi tehdä uusintakäsittelyn vain näille kahdelle vaiheelle.

UUTTA! Olemme panostaneet innovatiivisiin tuotteisiin ja nyt kestotaivutusten yhteydessä ei tarvitse vältellä ripsivärin käyttöä ensimmäiseen vuorokauteen!

 • Tule mielellään puhtailla ripsillä ja kulmillä, riippuen käsiteltävästä alueesta.
 • Huomaa, että emme suosittele käsitellyn alueen kastelua 24 tuntiin taivutuksen teon jälkeen. Tämän vuoksi suosittelemme suihkussa käyntiä toimenpiteen aamuna.
 • Muista mainita mahdollisista allergioista  ja varmistaa toimenpiteen turvallisuus. Epäselvissä tapauksissa voit ottaa meihin yhteyttä jo ennen ajanvaraamista.
 • Älä kastele taivutettuja kulmia/ripsiä 24 tuntiin käsittelyn jälkeen. Kastelu voi saada taivutuksen suoristumaan ennalleen.
 • Älä käytä meikkiä,  rasvaa tai muitakaan tuotteita taivutetuilla alueilla ensimmäisen vuorokauden aikana.
 • Vältä taivutusten hieromista, hinkkausta. Muoto voi vielä muuttua hieman kunnes vuorokausi on kulunut. Taivutuksen jälkeen ripsiä/kulmia saa harjata varovasti.
 • Ensimmäisen 24 tunnin jälkeen saat kastella taivutukset, käyttää meikkiä ja muita tuotteita ihan normaalisti. (ellei sinulle ole erikseen muita ohjeita annettu)
 • Suosittelemme harjaamaan taivutukset päivittäin, lopputulos näyttää huolitellummalta ja karvat pysyvät kauniisti erillään.
 • Kestotaivutus voi pysyä sinulla parhaimmillaan jopa 6-8 viikkoa, kun taas kestovärjäyksen lopputulos säilyy 3-4 viikkoa. Tämän vuoksi suosittelemme välivärjäystä noin kolmen viikon päähän taivutuksesta.
 • Suosittelemme seuraavan ajan varaamista hyvissä ajoin noin 6-8 viikon päähän edellisestä taivutuksesta.
 • Taivutukset ”kuluvat” eli suoristuvat vähitellen itsestään pois. Niitä ei siis tarvitse poistaa tai huollattaa. Taivutus lähtee viimeistään silloin pois kun karvojen uusi kasvuvaihe on alkanut ja vanhat tippuvat pois.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainon osa kasvojen kokonaisuutta.

Laminaatio kestää noin kuusi viikkoa. Palveluun kuuluu kestovärjäys joka olisi hyvä uusia kolmen viikon välein. Kulmien muotoilussa käytämme lankaa sekä pinsettejä.

Kestovärjäys

Ripsien kestovärjäys on kaikkein kevyin palvelu ripsille. Kestovärit kestävät 2-4viikkoa riippuen omista ripsistä ja tavoitteista. Kestovärjäyksen yhteydessä voidaan ripsiin tehdä ripsiä turvottava ja kosteuttava botox hoito.

Hoito sopii kaikille ,mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion hiusväreistä tai muista kestoväreistä esim. henna, ei tätä palvelua tule ottaa.

Volume-ripsipidennys

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa.

Oikein tehnyt ripsipidennykset rasitavat ripsiä vähemmän kuin päivittäinen ripsivärin käyttö. Ripsipidennyksistä ei myöskään tarvitse pitää taukoja, sillä oikein tehtynä ne vahvistavat ja parantavat luonnonripsien kuntoa. Normaali luonnonripsen elinkaari on 60-75 päivää eli ripsiä irtoaa noin 1-3 päivässä.  Ripsipidennysten huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Volume-ripsipidennyksessa yhteen omaan luonnoripseen liimataan viuhka synteettisiä ripsikuituja. Viuhkassa voi olla ripsiä 2-9 mutta suosin max. 5 kuidun viuhkoja. Volume kuituja saa kaarevuuksissa C ja D pituuksissa 8-15mm. Kuituja löytyy paksuuksissa 0.03,  0.05 sekä 0.07.

Huoltoväli ripsillä 2-4 viikkoa. Huollossa ylikasvaneet ripsiviuhkat poistetaan ja vapaisiin luonnonripsiin liimataan uudet viuhkat. Käytössä olevat liimat ovat Ruthie Belle Instagrab sekä Lash Lovers Nopanic-allergialiima.

 • Tule aina laittoon ja huoltoon ilman silmämeikkiä. Meikin pesu ei sisälly palvelun hintaan eikä varatuun aikaan. Meikkijäämät voivat vaikuttaa ripsiesi pysyvyyteen.
 • Pese ripsesi juuri ennen huoltoa ripsien pesuun tarkoitetulla pesuaineella joko kotona tai vara aikaa pestäksesi ripsesi hoitolalla ennen aikaasi. Tarvittaessa pesen ripset ennen uusien kuitujen asennusta, mutta se on pois asennusajastasi.
 • Sinun tulee ymmärtää, että ripsiliimalle, kuten mille tahansa kemikaalille, voi allergisoitua. Reaktio ei välttämättä tule heti ensilaiton jäkeen, vaan se voi tulla myös useamman huollon tai useamman vuoden altistumisen jälkeen. Kemikaaleille voidaan herkistyä sekä ihon kautta että hengitysteitse. Herkistyminen on yksilöllistä ja saattaa olla perinnöllistä. Ripsiliimoista johtuva allergia reagoi yleensä aina iho-oireina, kuten turvotuksena tai ihottumana silmien ympärillä. Allergisessa reaktiossa suosittelen ensiavuksi allergialääkettä ja ripsien pikaista poistoa. Otathan minuun yhteyttä. Voimakkaissa reaktioissa on hakeuduttava lääkäriin.
 • Ripsipidennysten suositeltu ikäraja on 18-vuotta
 • Huollan vain laadukasta työtö. Jos tulet muualta huonosti tehtyjen tai omasta käsialastani poikkeavien ripsien kanssa, poistan huonot ripset ja teen uudet tilalle. Muualta tulleita asiakkaita suosittelen varaamaan uusien ripsien ajan, vaikka kyse olisi vain huollosta. Näin varmistat lähteväsi hoitolasta kauniiden ja turvallisten ripsien kanssa myös pahimmassa tapauksessa.
 • Varaa huoltoaika omien ripsiesi tuuheuden ja huoltovälisi mukaan. (ohjeet nettiajanvarauksessa) Jos sinulla on vain vähän ripsiä jäljellä (alle 25%) tai viime huollosta on yli 5viikkoa, varaa aika uusiin ripsiin.
 • Laiton ja huollon jälkeen sinun tulee olla kastelematta ja ripsiä ensimmäisen vuorokauden ajan. Sinun tulee myös välttää saunaa, hikoilua ja silmänympärysihon meikkausta. POIKKEUKSENA ne joille tehdään lopuksi SuperBonder käsittely (eli miltei kaikki), joka kuivattaa liima välittömästi. 
 • Vuorokauden varoajan jälkeen sinun tulee pestä ripsesi päivittäin ripsienpesuun tarkoitetulla pesuaineella ( esim. Ekopharman Vadelma-silmämeikinpuhdistusvaahto tai Anumati Naturals Phytosense Cleansing Foam) Jos harrastat paljon liikuntaa, kannatta ripset pestä aina hikoilun jälkeen. Ripsien pesu ( pelkkä vesi pesu ei riitä) on todella tärkeää, sillä se pitää ripsesi puhtaina ja volumiviuhkat pysyvät kauniisti auki.
 • Puhdistustuotteena suosittelen käyttämään vaahtomaisia tuotteita esimerkiksi Ekopharman vadelma silmämeikinpoistovaahto tai Anumati Naturalsin Phytosense Cleansing Foam. Vaahto tunkeutuu ripsien väleihin ilman kovaa hankaamista, näin ehkäistään myös liiallinen mekaaninen rasitus ripsissä.
 • Kastele ripset vedellä ja levitä vaahtomaista puhdistustuotetta ripsiin ja silmäluomiin joko sormin, puhdistusharjalla tai -tikulla. Älä hankaa tai hiero ripsiä voimakkaasti vaan levitä tuotetta ripsien suuntaisesti.
 • Huuhtele ripset vedellä
 • Kuivaa ripset pyyhkeellä tai talouspaperilla painelle niitä yläpuolelta. Älä hankaa tai vedä pyyhettä ripsiä pitkin. Vastaavasti föönin viileää ilmaa voi käyttää kuivaamiseen jos sen tekee tarpeeksi etäältä.
 • Harjaa pesu jälkeen ripset, kun ne ovat ensin kuivaneet.
 • Ripsipidennysten kanssa ei kuulu käyttää ripsiväriä. Voluumiripsien kanssa kanssa ripsivärin käyttö on kokonaan kiellettyä sillä se pilaa viuhkat. Lue lisää sallituista tuotteista.
 • Silmänympärysalueella ei tule käyttää tuotteita, jotka sisältävät öljyjä. Isot öljypitoisuudet tuotteissa voivat vaikuttaa liimapintaan. Öljyt liuottavat ripsiliimaa ja tällöin pidennyskuidut putoavat ennenaikojaan. Myös sisäisesti otettavat öljytuotteet, kuten omega 3 ja muut kalanmaksaöljyvalmisteet voivat vaikuttaa pysyvyyteen.
 • Ripsien pysyvyyteen vaikuttavat monet tekijät, lue lisää täältä
 • Ripsiä lähtee 3-5kpl päivässä ja ripsiä on yhteensä 80-120kpl yhdessä silmässä. Oletetaan, että sinulta tippuu kolme ripseä päivässä:kahden viikon kohdalla sinulta on tippunut 42 ripseä, 3 vkon kohdalla 63. Huoltoväli on siis todella henkilökohtainen, samoin se millaiset ripset sinulle voi tehdä. Ripsihuollossa käydään oman maun ja oman ripsikierron mukaan 2-4viikon välein.
 • Ripsilläni on viikon takuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos ripsien kanssa tulee jotain ongelmia, sinulla on viikon sisään laitosta/huollosta mahdollisuus ilmoittaa ongelmasta ja varata aika mahdollisimman pian tarkastukseen ja mahdolliseen takuuhuoltoon
 • Takuu on voimassa vain, jos asiakas on noudattanut 100% annettuja hoito-ohjeita.
 • Allerginenreaktio ei johdu tekijästä, vaan asiakkaan herkistymisestä ripsiliimalle, jolloin reaktio ei kuulu takuuseen. Jos saat allerginsen reaktion, poistan ripset kuitenkin veloituksetta.

Suositukset

” Riikka tekee ihanat ripset, myös allergiselle sopivalla liimalla. Sokeroinnit sujuvat nopeasti ja hellästi ilman turhia kärvistelyitä 🙂 ” – Susanna T. –
5/5
” Todella tarkkaa ja kaunista jälkeä volyymiripsien kanssa! Kiitos myös ystävällisestä ja lämminhenkisestä palvelusta. Suosittelen ilolla ” – Heidi V.-
5/5
"Riikka teki minulle erittäin siistit ja hyvin kestävät ripset. Yhtäkään kuitua ei ole harjatessa tippunut niinkuin ainakin itsellä on usein käynyt huollon jälkeen, että ekaa kertaa pestessä/harjatessa kuituja tippuu. Olen erittäin tyytyväinen, ei voi muuta kuin suositella lämmöllä 😊 " - Katja P.-
5/5