Wellness

Hot Stone on suosituin lahjakortti-hoitomme.

Hot Stone

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen.

Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein.

Hot Rock

Hot Rock eroaa Hot Stone hoidosta siinä että hieronta tapahtuu manuaalisesti käsillä. Kuumia kiviä käytetään hoidossa esilämpöhoitona, valmistamaan kudokset klassisen hieronnan käsittelylle.

Turvehoito

Turvehoito Selän alueelle levitetään lämmitetty turve joka peitetään kelmuilla ja lämpöpakkauksilla. Lämmön vaikutuksesta selän turve hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään tehokkaasti kehoon. Turpeen vaikutusaikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Turvehoitoihin kuuluu myös imukuppihierontaa. Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä tehostaa turpeen vaikutusta lisäten verenkiertoa voimakkaasti hoidettavalla alueella.

Terveelle ihmiselle turvehoito antaa energiaa, rentouttaa, poistaa kuona-aineita, myrkkyjä sekä ylimääräisiä nesteitä kehosta. Lisäksi turve tasapainottaa hormonitoimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Turvehoidon saa yli 60minuutin hierontojen yhteyteen.

Herbal Siam

Herbal Siam on thaimaalainen perinteinen hoito joka vaikuttaa sekä kehoon että mieleen lämmön ja tuoksujen kautta. Pitkässä hoidossa koko keho hierotaan käsin sekä kuumilla ja tuoksuvilla yrttinyyteillä. Kasvojen hoidon yhteydessä iho myös puhdistetaan ja kuoritaan.

Refleksolgia

Refleksologia nimitystä käytetään koko kehon vyöhyketerapiasta. Refleksologiassa hoidetaan kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia heijaste ja energiaratojen kautta sormin tai vyöhykepuikoin painelemalla.

Hoidossa käsitellään jalkaterän lisäksi heijastejärjestelmiä sääristä, käsistä, korvista, kasvoista ja selästä.

Päähieronta

Päähieronta soveltuu erinomaisesti stressinhoidon lisäksi päänsärky-ongelmiin, jännitysniskaoireisiin sekä parantamaan hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvat, kädet, kasvot ja päänöhaka. Aloitetaan hartioista sekä olkavarsista.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Myös ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen nopeutuu. Hieronnalla voidaan tukea nivelten liikkuvuutta ja liikkujaa lihashuollossa. Klassista hierontaa voidaan tehostaa FIR syvälämpöhoidolla, liukukuppauskupeilla, kinesioteippauksella, esilämpöhoidoilla.

Lämmöt, liukukuppaus ja kinesioteippaus yli 60min hieronnan yhteydessä veloituksetta.

Liukukuppaus

Liukukuppaus toimii puhdistavan käsittelynä joka lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita ja rasituksia kehosta. Hieronnassa kumista kuppia liu’utetaan öljytyllä iholla nostaen tai pistehoidossa paikallaan pitäen.

Liukukuppaus on erinomainen avaamaan lihastukoksia ja sillä saa veren kiertämään tehokkaasti. Hoito on tehokas myös kiinteyttämiseen sekä selluliittia vastaan. Liukukuppausta voidaan tehdä klassisen hieronnan tukena tai omana hoitonaan, erikoiskäsittelynä selluliitille.

Vauvahieronta

Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa lasta. Ydinajatuksena on rakkauden tunteen välittäminen ja vauvan toivottaminen tervetulleeksi maailmaan turvallisen ja hoivaavan kosketuksen avulla. Vauvahieronnasta on etua niin vauvalle kuin äidillekin. Vauvahieronnan ryhmäohjauksiin ovat kaikki vauvat tervetulleita hoitajansa kanssa. Kysy ajankohdista!

Vauvahieronnan yksilöohjauksissa opetan hoitokäynnillä vanhemmille vauvan hieronnan kädestä pitäen ja annan lisäksi kirjalliset ruokavalio- ja hierontaohjeet mukaan kotiin.

Mikäli vauva kärsii vatsaongelmista, jopa koliikista, teemme vauvalle hoitosuunnitelman kotiin yhdessä vanhempien kanssa. Hoitosuunnitelma pitää sisällään 2-3 hierontaa päivässä jakautuen kokohierontaan sekä osahierontoihin. Koliikkivauvojen kipuilu saadaan ohjelman avulla loppumaan yleensä kahden vuorokauden aikana. Koliikki on vauvalle ja koko perheelle raskasta ja näännyttävää aikaa. Edelleen on harhakäsityksiä, ettei koliikkiin auta mikään eikä imettävän äidin ruokavaliolla ole asiassa merkitystä. Näin ei siis suinkaan ole! Vauvan kipuileva vatsa ei ole vauvalle normaalia. Vielä osittain kehittymätön ruuansulatuskanava tarvitsee pehmeää ravintoa ja hellää hoitoa.