Magneettiripset

Tervetuloa muodin aallonharjalle. Magneettiripset ovat tulleet rytinällä Jyväskylän markkinoille, tositarkoituksella.

Haluaisitko näyttävät ripset muutamassa sekunnissa ilman liimaa tai muita kemikaaleja?

Oletko kenties herkistynyt ripsiliimoille ja etsit turvallista vaihtoehtoa ripsipidennyksille?

Venyykö sinulla toisinaan ripsipidennysten huoltoväli tai haluatko muuten, esimerkiksi juhliin, lisävoluumia ripsipidennyksisiisi?

Jos vastasin johonkin kohtaan kyllä, voi magneettiripset olla sinun juttusi!

Magneettiripset näyttävät äkkiseltään katsottuna liimattavilta ripsinauhoilta mutta niiden salaisuus löytyy pienen pienistä magneeteista jotka on liimattu ripsinauhan päihin.

Miten magneettiripset asennetaan?

  1. Suosittelen magneettiripsien asentamista ripsivärin päälle paremman pidon aikaansaamiseksi. Mikäli sinulla on ripsipidennykset, älä käytä ripsiväriä. Mikäli suosit silmämeikkiä, tee se ennen magneettiripsien asentamista.
  2. Ota sormin ripsinaudan molemmista päistä kiinni. Tarkista että magneetit ovat nauhan alapuolella. Taivuta nauhaa hieman kaarelle, oman silmäluomen mukaisesti.
  3. Aseta ylempi ripsinauha luonnonripsien tyveen. Kohdista ulkonurkka paikalleen ja etene sisänurkkaanpäin.
  4. Kiinnitä ripset magneettien vastinkappaleet. Tarkasta, että magneetti osoittaa ylöspäin. Tuen ripsinauhaa toisen käden sormilla kun viet, joko sormin tai pinseteillä, vastinmagneetin lähelle ripsien tyveä. Magneetit hakeutuvat nopeasti yhteen.
  5. Tarkista vielä, että luonnon ripset ovat jääneet magneettien väliin ja että magneetit ovat kohdikkain ennenkuin siirryt seuraavaan kohtaan lähemmäksi sisänurkkaa

Miten magneettiripset poistetaan?

  1. Magneettien vastakappaleet irtoavat toisistaan kun liu´utat niitä sivuille päin omien sormien välissä. Älä koskaan revi magneetteja irti toisistaan.

Miten magneettiripsiä hoidetaan?

1. Puhdista ripset silmämeikinpoistoaineella, joko liottamalla niitä pienessä kupissa tai sivelemällä kostealla vanulapulla. Suosittelemme alkoholitonta ja öljytöntä silmämeikinpoistoainetta.

2. Huuhtele ripset lopuksi vedellä ja aseta esimerkiksi paperin päälle kuivumaan.

3. Säilytä ripsiä omassa pakkauksessaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota minuun rohkeasti yhteyttä ja kerron lisää!

%d bloggaajaa tykkää tästä: