Bion

20689857_1699964040076311_1013879967264505988_oBiON on Suomessa jättimenestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan ennennäkemättömiä tuloksia etenkin aknen- ja ruusufinnin hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BION-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet on kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkäreiden, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

Bion ihonhoidon opas

Puhdistustuotteet

Antibacterial Cleanser, 120ml 29,20€

Epäpuhtaan ihon ja komedoaknen puhdistusgeeli. Voidaan suositella myös nuoremmille asiakkaille murrosiän kynnyksellä ensimmäiseksi puhdistustuotteeksi. Tuotteen ainesosat ovat rasvaa ja talia hellästi liuottavia.

Bacteriostat Cleanser, 120ml, 29,20€

Tuhlehtuneen märkäaknen ja rosacean puhdistusgeeli. Torjuu haitallisia bakteereita ihoa ärsyttämättä sekä rauhoittaa nopeasti syviäkin tulehduksia ja huokosissa mahdollisesti esiintyvää kipeää painetta.

Glycolic Cleanser, 120ml, 38,70€

Kirkastava ja kuoriva puhdistusgeeli. Tämä tuote soveltuu mainiosti herkästi rasvoittuvalle iholle, elottomalle iholle ja kystisen aknen hoitoon. Puhdistusgeeli ei kuivata ihoa ja koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa ja joustavuutta tukevaa leväuutetta.

Mineral Cream Cleanser, 120ml, 39,90€

Ravitsevat ja rauhoittava 3 in 1 puhdistusvoide; puhdistus, kuorinta ja naamio. Puhdistaa huolellisesti liiallisen rasvan ihohuokosista ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Cleanser for Normal Skin, 120ml, 28,70€

Normaalin ihon puhdistusgeeli joka tasapainottaa ihoa sekä poistaa lian ja meikin luonnollisesti, ihoa kuivattamatta. Soveltyy myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Voidaan käyttää myös silmämeikin poistoon.

Refreshing Toner, 120ml, 31,20€

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi supistaa ihohuokosia sekä pehmentää ja silottaa ihon pintaa. Erittäin kosteuttava ja alkoholiton koostumus joka sopii kaikille ihotyypeille.

Gentle Cream Cleanser, 120ml, 38,00€

Kuivan ja herkän ihon puhdistusmaito. Koostumus sisältää E- ja C-vitamiineja, luonnollisia humektantteja, aminohappoja sekä ravitsevia kasviöljyjä, jotka puhdistavat lempeästi meikin ja päivänaikana kerääntyneet lian ja epäpuhtauden iholta.

 

Kuorintatuotteet

Cucumber Scrub, 125ml, 27.00€

Syväpuhdistava kuorintageeli, joka sisltää mm. Aloe Veraa sekä kurkku-uutetta. Jojoba-helmet syväpuhdistavat ihohuokosia ja auttavat estämään uusien epäpuhtauksien ja mustapäiden muodostumista.

Fruit Enzyme Scrub, 125ml, 29,80€

Entsymaattinen ja syväkosteuttava kuorintageeli normaalille sekä kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää kolmen kokoisia jojobehelmiä sekä ananasentsyymin happoa, joka tuottaa iholle hellästi kirkastavan ja uudistavan lisäkuorinnan.

 

Naamiot

Hydrating Gelee Mask, 125ml, 37,20€

Kosteuttava geelinaamio ja yönaamio. Monikäyttöinen aminohappopohjainen tehokosteuttava geelinaamio, joka lievittää punoitusta, kutinaa ja kiristävää tunnetta iholla. Geelinaamio tekee ihosta kauniin kuulaan sekä pehmeän.

Green Tea Clay Poultice, 65ml, 39,50€

Detox-savinaamio, joka suorastaan imee tulehduksen kehittämät epäpuhtaudet, talin, kuona-aineet sekä bakteerit pois ihosta. Tehokkaan antibakteerisessa koostumuksessa yhdistyy puhdistetun montmorillonniittisaven ja kasviuutteiden ja -öljyjen teho. Naamiossa yhdistyy raikas yrittinen kokonaisuus puhdistavia ja rauhoittavia kasviuutteita, jotka torjuvat tulehduksia, vähentävät ihon ärsytystä ja tasapainottavat ihon luonnollista hieman hapanta pH-tasapainoa tuoden iholle hyvinvoivan ja puhtaan hehkun takaisin.

Softening Repair Mask, 60ml, 42,40€

Rauhoittava ja pehmentävä voidenaamio. Tekee ihosta pehmeän tuntuisen, rauhoittaa punoitusta ja antaa iholle elinvoimaa. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja auttaa ihoa ylläpitämään suojamekanismia ja kosteustasapainoa.

Pomegradate Papaya Enzyme Treatment, 30ml, 59,00€

Entsymaattisesti kuoriva, uudistava ja korjaava voidenaamio. Tehonaamio edistää solujen uudistumista, vähentää ihon epätasaisuutta, tulehduksia ja mahdollisia pigmenttimuutoksia.

Pineapple Mango Enzyme Mask, 30ml, 59,00€

Entsymaattisesti kuoriva, puhdistava, kirkastava ja kosteuttava geelinaamio. Iholle luonnollista hehkua, kimmoisuutta ja kosteutta tuova tehonaamio, jossa pääosassa ovat lempeät hedelmäentsyymit. Valaisee ja energisoi ihoa sekä kuorii hellävaraisesti, antaen kauniin hehkun. Säännöllinen käyttö lisää ihon kirkkautta, kiinteyttä ja puhtautta.

 

Täsmähoitotuotteet

Blackhead & Whitehead Controller, 36ml, 36,80€

Mustapäiden ja miliumien sulattaja. Markkinoiden ainutlaatuisin hoitotuote mustapäiden ja miliumien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Hoitoneste pitää ihon täydellisen puhtaana, kirkkaana ja kosteutettuna. Täydellinen päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Suositellaan myös nuoremmille asiakkaille ylläpitämään ihon puhtautta.

Follicle Clearing Lotion, 60ml, 36,80€

Tulehtuneen aknen ja ruusufinnin hoitoneste. Sisältää runsaasti täsmävaikutteisia kasviuutteita, jotka rauhoittavat tulehduksia ja tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Pitää ihon huokoset puhtaana ja estää uusien tulheduksien ja epäpuhtauksien syntymistä. Estää vapaiden rasvahappojen aiheuttamia leimehdusreaktioita.

Inhibiting Gel, 60ml, 35,80€

Voimakkaasti syviä tulehduksia rauhoittavat ja korjaava hoitoneste. Ainutlaatuinen hoitoneste tulehtuneelle ja vaikeasti tulehtuneelle akneiholle, sillä ainesosat kykenevät imeytymään syvemmälle, stimuloiden erityisen tehokkaasti ihon vastustuskykyä ja torjuen syvempiäkin tulehduksia ja kystisiä noduluksia.

Salisylic-Glycolic Gel, 60ml, 36.00€

Komedoaknen ja talitukkeumien hoitogeeli. Sisältää korkean määrän rasvaa sekä talia liuottavaa glykoli- ja salisyylihappoa. Hoitogeeli syväpuhdistaa ihohuokoset talitukkeumista ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, ehkäisten tehokkaasti uusien tukkeumien syntymistä. Rauhoittaa nopeasti syvät ja vaikeat tulehdukset, sekä korjaa ja ennaltaehkäisee aknevaurioiden syntymistä (pigmenttihäiriöt ja ihon arpeutuminen)

Post Waxing Lotion, 60ml, 28,60€

Sisäänkasvaneiden karvojen ennaltaehkäisyyn. Huipputehokas ja erittäin riittoisa hoitoneste sisäänkasvaneiden karvojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Sisältää korkean määrän maitohappoa sekä tehokkaan kasviuuteyhdistelmän joka kuorii, rauhoittaa ihoa ja tulehduksia tehokkaasti sekä nopeasti. Sisäänpäinkasvaneet karvat saavat varman avun – lopputuloksena kauniimpi ja sileämpi iho, ilman tulehduksia.

 

Kosteuttavat ja suojaavat tuotteet

Moisture Complex, 60ml, 38,70€

Epäpuhtauksia ehkäisevä kevyt 24H voide. Kevyt ja nopeasti imeytyvä ihoa tukkimaton koostumus kosteuttaa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Ei jätä kasvoille rasvaista tunnetta.

Ultra Moisture Renewal, 30ml, 38,70€

Kosteusvoiden kuivalle sekä ikääntyneelle iholle.  Kevyt mutta intensiivisesti kosteuttava ja uudistava päivävoide erityisesti ikääntyneelle iholle. Palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja täyteläisyyden. Auttaa ehkäisemään sekä vähentämään ikääntymisen merkkejä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä koostumus suojaa ihoa stressiltä, aurinkovautioilta ja muilta ympäristötekijöiltä.

Pure Hydration, 30ml, 53,60€

Syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi. Silkkinen koostumus, jonka hoitokohteena on erityisesti juonteet, elottomuus, hilseily ja ihon nestehukka. Seerumi palauttaa ihon terveellisen hehkun, täyteläisyyden sekä kirkkauden takaisin. Soveltuu myös akneiholle sillä ei tuki ihohuokosia.

Intense Eye Moisturizing Cream, 30ml, 29,90€

Kosteusvoiden kasvoille ja silmänympärysiholle. Tehokas yhdistelmävoide joka on kehitetty erityisherkälle ja erittäin kuivalle iholle. Ylellinen 24h kosteusvoide, myös silmänympärysiholle.Täyteläinen koostumus suojaa ihon lipidikalvoa ja estää kosteuden haihtumista. Vastaa erityisesti kylmän vuodenajan kosteutustarpeisiin.

Youthful Eyes Peptide Cream, 15ml/30ml, 28,00/48,40€

Hoitava peptidi-silmänympärysvoide. Tehokkaasti kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide. Vähentää huomattavasti tummia silmänympäryksiä ja silmäpussien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu 35%:n väheneminen 8 viikon käytön jälkeen.

Restorative Balm, 30ml, 39,00€

S.O.S tehovoide kuivalle ja atoopiselle iholle. Hoitava ja todella riittoisa balsamivoide on hyvin täyteläinen, sulaa iho-kosketuksessa ja levittyy helposti. Voide on kehitetty erityisesti kasvojen hoitoon ja sitä voidaan turvallisesti käyttää myös liikkuvilla silmäluomilla atoopisen ihon ja sen oireiden hoitoon. Voide ei tuki ihohuokosia.

Oil Free Moisturizing Gel, 60ml, 39,00€

Öljytön geelikosteuttaja. Täydellinen kosteuttaja rasvaiselle- ja sekaiholle. Kontrolloi ylimääräistä talintuotantoa, supistaa ihohuokosia, vähentää ihon kiiltoa ja rauhoittaa tehokkaasti tulehtunutta ihoa. Imeytyy nopeasti jättäen iholle välittömästi mattamaisen pehmeän ja puhtaan lopputuloksen.

Titanium Dioxide Suncream, 60ml, 38,90€

Fysikaalinen aurinkovoide SPF 35. Aurinkovoide joka sisältää ihotautilääkäreiden suositteleman titaanioksidin- ja sinkkioksidiyhdistelmän. Koostumus imeytyy tasaisesti ja antaa taatun suojan. Tuote soveltuu erinomaisesti meikinalusvoiteeksi ja päivävoiteeksi. Soveltuu päivittäiseen käyttöön myös akneiholle.

Tinted Mineral, 50ml, 53,00€

Sävyttävä mineraalipäivävoide SPF 35. Monitoiminen päivävoide ja toimii rikkaana kosteuttajana, tehokkaana fysikaalisena aurinkosuojana sekä kevyenä sävyttävänä voiteena. Erinomainen vaihtoehto myös epäpuhtaalle – sekä akneiholle, sillä tuotteessa käytetty sinkkioksidi suojaa auringolta ja auttaa samalla taistelemaan aknetulehduksia vastaan. Ei tuki ihoa.

 

Erikoisvoiteet ja seerumit

Line Reducing Complex, 30ml, 48,40€

Ravitseva ja kiinteyttävä voide. Ei jäykistä lihaksia kuten botox ja tehoaa erityisen hyvin runsaasti liikkuvien lihasten alueiden, kuten suun ja silmien ympäryksen ryppyihin sekä ilmejuonteisiin. Voide tehostaa kollageenin tuotantoa, joka tervehdyttää ja korjaa ihoa. Ihon lipidikalvon toiminnot palautuvat ja kuivuus sekä hilseily vähenevät. Päivittäin käytettäessä koostumus tasoittaa selvästi ohuita ja vähän syvempiäkin ryppyjä jo 3-4päivän jälkeen.

Vitamin C + Calsium Complex, 30ml, 52,00€

Rauhoittava, kirkastavat ja uudistava voide. Rauhoittaa Couperoosaa ja korjaa verisuonistoa, nuorentaa ja korjaa ikääntynyttä ihoa sekä auringon vaurioittamaa pigmentoitunutta ihoa.

Bio-Essence Calsium Complex, 30ml, 32,70€

Uudistava ja rauhoittava voide. Tehokkaasti ihoa rauhoittava ja uudistava päivä- ja yövoide. Tukee ihon uusiutumista ja vastustuskykyä. Suositellaan erityisesti couperoottiselle ja herkästi reagoivalle iholle rahoittamaan ihon punoitusta ja ärtymystä. Vähentää merkittävästi ihon kuivumista ja hilseilyä sekä stimuloi ihoa korjaavien antioksidanttien tuotantoa. Ihoa kiinteyttävä ja ikääntymismuuoksia hidastava tehokoostumus.

Bio-Replenich A.C.E Sun Damage Repair Cream, 30ml, 77,40€

Korjaava yhdistelmävitamiinivoide.Vitamiinivoien auringon ja ympäristön vaurioittamalle iholle. A-, C-, ja E-vitamiineja sisältävä voide kosteuttaa, korjaa hyperpigmentaatiota ja ihon rakennetta, samalla tasoittaen kasvojen ryppyjä ja juonteita.

Vitamin A + Antioxidant Complex, 30ml, 34,20€

Uudistava hoitoseerumi joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, samalla kiihdyttäen uudien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Tehokas ja hellävarainen tuote joka sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Collagen Revival Serum, 30ml, 89,30€

Kiinteyttävä ja kosteuttava anti-aging seerumi. Äärimmäisen tehokas anti-anging-hoitoseerumi, joka vaikuttaa välittömästi juonteita vähentäen silottamalla näkyvästi ihon pintaa ja täyttämällä pieniä juonteita. Aktivoi voimakkaasti kollageenin tuotantoa, ihon napakkuutta ja joustavuutta tuoden kasvoille nuorekkaamman ilmeen.

Mandelic Serum 8%/15%, 30ml, 52,00/59,00€

Uudistava ja korjaava mantelihapposeerumi. Täysin uudellainen AHA-kokemus synergisesti formuloidulla seerumilla, jonka hoitokohteena ovat erityisesti epäpuhtaudet, akne, ruusufinni, ihon ikääntyminen ja pigmenttimuutokset- saavuta ainutlaatuisia tuloksia yhdellä tuotteella joka on turvallinen ja hellävarainen käyttää kaikilla ihotyypeillä ja sävyillä. 8% on kuivalle ja herkälle iholle sekä ruusufinniin ja lievään akneen. 15% on normaalin ja sekaihon sekä akneen tarkoitettu hoitotuote.

Dermatitis Cream, 60ml, 43,40€

Rauhoittava ja parantava voide. Erinomainen tulehdustiloihin tarkoitettu voide, joka lievittää esimerkiksi ihottuman aiheuttamaa punoitusta ja kutinaa. MOnipuolisen tehokoostumuksen tärkein vaikuttava aine on sinkkipyritoni, joka tuhoaa niin bakteereja kuin sieniä ja jota käytetään myös lääketieteen puolella hoitamaan ihotulehduksia, ihottumaa ja psoriaasista.

 

Aloituspaketit

Acne Control Kit, 65,90€

Neljän askeleen tehokas aknenhoito-paketti sisältää tuotteet kuukauden kestävään kotihotoon.

%d bloggaajaa tykkää tästä: