Ripsipidennykset

Studio C-kaari tarjoaa ripsipidennyksiä kolmessa eri tekniikassa. Meiltä löytyvät klassiset ripsipidennykset, Volume-ripsipidennykset sekä Express-ripsipidenykset. Halutessasi Volume-pidennysten yhteydessä voidaan tehdä MIX-tekniikkaa jossa on sekoitus Volume- sekä Klassisen ripsen kuituja

Klassinen ripsipidennys

 • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään yksi pidennyskuitu
 • Lopputulos on luonnollisin, käytetyt kuidut ovat paksumpia kuin muissa pidennystekniikoissa.

Volume-ripsipidennys

 • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkamaisena muodostelmana
 • Lopputulos on näyttävämpi kuin klassisessa ripsipidennyksessä. Käytetyt kuidut ovat ohueampia, kevyempiä ja pehmeämpiä kuin klassisessa pidennystekniikassa

Express-ripsipidennys

 • Yhteen luonnonripseen kiinnitetään valmis viuhka.
 • Lopputulos on näyttävä ja mutta viuhkat hitusen painavampia kuin Volume-tekniikassa

Volume-ripsipidennys

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa.

Oikein tehnyt ripsipidennykset rasitavat ripsiä vähemmän kuin päivittäinen ripsivärin käyttö. Ripsipidennyksistä ei myöskään tarvitse pitää taukoja, sillä oikein tehtynä ne vahvistavat ja parantavat luonnonripsien kuntoa. Normaali luonnonripsen elinkaari on 60-75 päivää eli ripsiä irtoaa noin 1-3 päivässä.  Ripsipidennysten huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Volume-ripsipidennyksessa yhteen omaan luonnoripseen liimataan viuhka synteettisiä ripsikuituja. Viuhkassa voi olla ripsiä 2-9 mutta suosin max. 5 kuidun viuhkoja. Volume kuituja saa kaarevuuksissa C ja D pituuksissa 7-13mm. Kuituja löytyy paksuuksissa 0.03,  0.05 sekä klassisissa pidennyksissä koossa 0.12.

Huoltoväli ripsillä 2-4 viikkoa. Huollossa ylikasvaneet ripsiviuhkat poistetaan ja vapaisiin luonnonripsiin liimataan uudet viuhkat. Käytössä olevat liimat ovat Ruthie Belle Instagrab sekä Lash Lovers Nopanic-allergialiima.

 • Tule aina laittoon ja huoltoon ilman silmämeikkiä. Meikin pesu ei sisälly palvelun hintaan eikä varatuun aikaan. Meikkijäämät voivat vaikuttaa ripsiesi pysyvyyteen.
 • Pese ripsesi juuri ennen huoltoa ripsien pesuun tarkoitetulla pesuaineella joko kotona tai vara aikaa pestäksesi ripsesi hoitolalla ennen aikaasi. Tarvittaessa pesen ripset ennen uusien kuitujen asennusta, mutta se on pois asennusajastasi.
 • Sinun tulee ymmärtää, että ripsiliimalle, kuten mille tahansa kemikaalille, voi allergisoitua. Reaktio ei välttämättä tule heti ensilaiton jäkeen, vaan se voi tulla myös useamman huollon tai useamman vuoden altistumisen jälkeen. Kemikaaleille voidaan herkistyä sekä ihon kautta että hengitysteitse. Herkistyminen on yksilöllistä ja saattaa olla perinnöllistä. Ripsiliimoista johtuva allergia reagoi yleensä aina iho-oireina, kuten turvotuksena tai ihottumana silmien ympärillä. Allergisessa reaktiossa suosittelen ensiavuksi allergialääkettä ja ripsien pikaista poistoa. Otathan minuun yhteyttä. Voimakkaissa reaktioissa on hakeuduttava lääkäriin.
 • Ripsipidennysten suositeltu ikäraja on 18-vuotta
 • Huollan vain laadukasta työtö. Jos tulet muualta huonosti tehtyjen tai omasta käsialastani poikkeavien ripsien kanssa, poistan huonot ripset ja teen uudet tilalle. Muualta tulleita asiakkaita suosittelen varaamaan uusien ripsien ajan, vaikka kyse olisi vain huollosta. Näin varmistat lähteväsi hoitolasta kauniiden ja turvallisten ripsien kanssa myös pahimmassa tapauksessa.
 • Varaa huoltoaika omien ripsiesi tuuheuden ja huoltovälisi mukaan. (ohjeet nettiajanvarauksessa) Jos sinulla on vain vähän ripsiä jäljellä (alle 25%) tai viime huollosta on yli 5viikkoa, varaa aika uusiin ripsiin.
 • Laiton ja huollon jälkeen sinun tulee olla kastelematta ja ripsiä ensimmäisen vuorokauden ajan. Sinun tulee myös välttää saunaa, hikoilua ja silmänympärysihon meikkausta. POIKKEUKSENA ne joille tehdään lopuksi SuperBonder käsittely (eli miltei kaikki), joka kuivattaa liima välittömästi. 
 • Vuorokauden varoajan jälkeen sinun tulee pestä ripsesi päivittäin ripsienpesuun tarkoitetulla pesuaineella ( esim. Ekopharman Vadelma-silmämeikinpuhdistusvaahto tai Anumati Naturals Phytosense Cleansing Foam) Jos harrastat paljon liikuntaa, kannatta ripset pestä aina hikoilun jälkeen. Ripsien pesu ( pelkkä vesi pesu ei riitä) on todella tärkeää, sillä se pitää ripsesi puhtaina ja volumiviuhkat pysyvät kauniisti auki.
 • Puhdistustuotteena suosittelen käyttämään vaahtomaisia tuotteita esimerkiksi Ekopharman vadelma silmämeikinpoistovaahto tai Anumati Naturalsin Phytosense Cleansing Foam. Vaahto tunkeutuu ripsien väleihin ilman kovaa hankaamista, näin ehkäistään myös liiallinen mekaaninen rasitus ripsissä.
 • Kastele ripset vedellä ja levitä vaahtomaista puhdistustuotetta ripsiin ja silmäluomiin joko sormin, puhdistusharjalla tai -tikulla. Älä hankaa tai hiero ripsiä voimakkaasti vaan levitä tuotetta ripsien suuntaisesti.
 • Huuhtele ripset vedellä
 • Kuivaa ripset pyyhkeellä tai talouspaperilla painelle niitä yläpuolelta. Älä hankaa tai vedä pyyhettä ripsiä pitkin. Vastaavasti föönin viileää ilmaa voi käyttää kuivaamiseen jos sen tekee tarpeeksi etäältä.
 • Harjaa pesu jälkeen ripset, kun ne ovat ensin kuivaneet.
 • Ripsipidennysten kanssa ei kuulu käyttää ripsiväriä. Voluumiripsien kanssa kanssa ripsivärin käyttö on kokonaan kiellettyä sillä se pilaa viuhkat. Lue lisää sallituista tuotteista.
 • Silmänympärysalueella ei tule käyttää tuotteita, jotka sisältävät öljyjä. Isot öljypitoisuudet tuotteissa voivat vaikuttaa liimapintaan. Öljyt liuottavat ripsiliimaa ja tällöin pidennyskuidut putoavat ennenaikojaan. Myös sisäisesti otettavat öljytuotteet, kuten omega 3 ja muut kalanmaksaöljyvalmisteet voivat vaikuttaa pysyvyyteen.
 • Ripsien pysyvyyteen vaikuttavat monet tekijät, lue lisää täältä
 • Ripsiä lähtee 3-5kpl päivässä ja ripsiä on yhteensä 80-120kpl yhdessä silmässä. Oletetaan, että sinulta tippuu kolme ripseä päivässä:kahden viikon kohdalla sinulta on tippunut 42 ripseä, 3 vkon kohdalla 63. Huoltoväli on siis todella henkilökohtainen, samoin se millaiset ripset sinulle voi tehdä. Ripsihuollossa käydään oman maun ja oman ripsikierron mukaan 2-4viikon välein.
 • Ripsilläni on viikon takuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos ripsien kanssa tulee jotain ongelmia, sinulla on viikon sisään laitosta/huollosta mahdollisuus ilmoittaa ongelmasta ja varata aika mahdollisimman pian tarkastukseen ja mahdolliseen takuuhuoltoon
 • Takuu on voimassa vain, jos asiakas on noudattanut 100% annettuja hoito-ohjeita.
 • Allerginenreaktio ei johdu tekijästä, vaan asiakkaan herkistymisestä ripsiliimalle, jolloin reaktio ei kuulu takuuseen. Jos saat allerginsen reaktion, poistan ripset kuitenkin veloituksetta.
%d bloggaajaa tykkää tästä: