Ripsipalvelut

Meiltä saat kattavat ripsipalvelut Jyväskylästä. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Kestovärjäys

Ripsien kestovärjäys on kaikkein kevyin palvelu ripsille. Kestovärit kestävät 2-4 viikkoa riippuen omista ripsistä ja tavoitteista. Kestovärjäyksen yhteydessä voidaan ripsiin tehdä ripsiä turvottava ja kosteuttava keratiini hoito.

Hoito sopii kaikille ,mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion hiusväreistä tai muista kestoväreistä esim. henna, ei tätä palvelua tule ottaa.

Lash Lift – ripsien kestotaivutus

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Tarjoamme kahta erilaista ripsien kestotaivutusta; Lash lift sekä Inlei filler ripsien kestotaivutus.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainon osa kasvojen kokonaisuutta.

 

Klassinen ripsipidennys

Ripsipidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme kauttau vuosien. Klassiset ripsipidennykset ovat kehittyneet Volume-ripsipidennysten rinnalla ja tänä päivänä pystymme tarjoamaan kevyempiä ja ripsiystävällisempiä ripsipidennyspalveluita. 

Volume-ripsipidennys

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa. Liimat ovat myös muuttuneet laadukkaammiksi.

Express- ripsienpidennys

Express tarkoittaa ripsienpidennysta käyttäen valmiita volumeviuhkoja. Työskentely on nopeampaa ja tämä pidennystyyli sopii parhaiten kiireisille ja niille jotka eivät halua tai pysty olemaan selällään pitkiä aikoja.

 

” Riikka tekee ihanat ripset, myös allergiselle sopivalla liimalla. Sokeroinnit sujuvat nopeasti ja hellästi ilman turhia kärvistelyitä 🙂 ” – Susanna T. –
5/5
” Todella tarkkaa ja kaunista jälkeä volyymiripsien kanssa! Kiitos myös ystävällisestä ja lämminhenkisestä palvelusta. Suosittelen ilolla ” – Heidi V.-
5/5
"Riikka teki minulle erittäin siistit ja hyvin kestävät ripset. Yhtäkään kuitua ei ole harjatessa tippunut niinkuin ainakin itsellä on usein käynyt huollon jälkeen, että ekaa kertaa pestessä/harjatessa kuituja tippuu. Olen erittäin tyytyväinen, ei voi muuta kuin suositella lämmöllä 😊 " - Katja P.-
5/5

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja rakennekynsi-, ripsipidennys- sekä kestopigmentointipalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: