Kasvohoidot

Iloinen Kauneushoitola Studio C-kaari tarjoaa upeat kasvohoidot kaiken ikäisille. Käytössämme ovat BiONin sekä Ekopharman laadukkaat tuotteet jotka täyttävät ihosi erityistarpeet. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu maksuton ihonhoidon opastus sekä ihoanalyysi. Löydetään yhdessä toimivat tuotteet sekä rutiinit ihosi parhaaksi. Mikäli ihonhoidon kotirutiinit kiinnostavat enemmän, voit lukea lisää blogista.

Kasvohoitovalikoimaamme kuuluu Klassiset kasvohoidot, erityiskasvohoidot sekä laitehoidot. Kasvohoitoja tarjoamme kolmessa aika ikkunassa. Kevytkasvohoito on tarkoitettu kiireisille ja tiheään käyville asiakkaille. Klassinen kasvohoito ja ihonpuhdistus on hyvä valinta ensimmäiselle kerralle ja esimerkiksi silloin kun haluat käydä kasvohoidossa kuukauden- kahden kuukauden välein. Perusteellinen kasvohoito on täydellistä hemmottelua unohtamatta hoitotehoja. Haluamme hoitaa asiakkaitamme yksilöllisesti. Siksi olemme muuttaneet kasvohoitomme modulipohjaisiksi. Voit rakentaa itsellesi omia tarpeitasi parhaiten vastaavan kasvohoidon lisäämällä valitsemaasi kasvohoitoon haluamiasi lisäpalveluita. Näitä lisäpalveluita ovat esimerkiksi laitehoidot; timanttihionta ja ultraääni. 

Mikäli oikean kasvohoidon valitseminen tuntuu hankalalta, voit aina soittaa meille ja kysyä kosmetologin ohjeistusta. Autamme sinua mielellämme.

Kevytkasvohoito 

Alkupuhdistus + kuorinta + naamion + hoitovoide

Sopii hyvin kiireisille ja niille jotka haluavat luodan omannäköisen kasvohoidon. Kevytkasvohoitoa voit monipuolistaa toiveidesi mukaan valitsemalla ajanvarauksesta kasvohoidon lisäpalveluita. Kevytkasvohoito on myös täydellinen palvelu meikin alle esimerkiksi päivää ennen juhlia.

Klassinen kasvohoito / ihonpuhdistus

Alkupuhdistus + kuorinta + höyrytys + huokosten täsmähoito + mekaaninen ihon puhdistus + naamio + hoitovoide

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan epäpuhtauksia kuten ”mustapäitä” ja miliumeja. Käsittely suoritetaan käsin komedorautaa apuna käyttäen. Hoito sopii erinomaisesti epäpuhtalle iholle. Ihosta tulee pehmeä ja ihon näyttää paremmalta. Hoitoa suositellaan 1-2kuukauden välein. Sopii myös nuorelle iholle. Sisältää ihon hoidon opastuksen.

Perusteellinen kasvohoito

Alkupuhdistus+ kuorinta + höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus + täsmähoitotuote + hieronta + naamio + seerumi + hoitovoide

Tämä kasvohoito on täydellinen rentoutumiseen ja ihonhoitoon. Valitse tämä erityisesti silloin kun edellisestä kasvohoidosta on aikaa. Perusteellisessa kasvohoidossa ihosi saa kaiken sen mitä se tarvitsee, puhdistusta, kosteutusta, ravinteita ja hemmottelua.

Tutustu vielä erityiskasvohoitoihimme:

Kasvohoidon lisäpalvelut:

Ihonpuhdistus

Decoltee-alueen hoito ja kasvojen hieronta

Käsihoito

Silmänympärys-ihon tehohoito

Kasvojen alueen ihokarvojen poisto

Kiinnostaako ihon kotihoito enemmän? lue lisää postauksiamme blogista. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: