Blogi

Kuinka usein kasvohoitoon?

Kuinka usein kannattaa käydä kasvohoidossa?

Asiakkaideni ehkä yleisin kysymys kuuluu: ”Kuinka usein tulisi käydä kasvohoidossa?”

Jotta kasvojen iho pysyisi mahdollisimman puhtaana, kirkkaana ja hyvinvoivana olisi kasvohoidossa hyvä käydä kerran kuukaudessa. Kun käyt säännöllisesti neljän viikon välein hoitamassa ihoasi ammattilaisella autat sitä pysymään parhaassa mahdollisessa kunnossa läpi koko kuukauden.

Iho uusiutuu noin 28 päivässä, joten kerran kuukaudessa tehtävä kasvohoito tukee samalla ihon uusiutumista.

 

On kuitenkin joitakin poikkeuksia, kuten esimerkiksi tiettyjä kasvohoitoja joita ei voida tehdä kuin esimerkiksi muutaman kuukauden välein. Jos olet epävarma siitä, kuinka usein voit käydä esimerkiksi sinulle mieluisassa laitehoidossa kannattaa aina kääntyä oman kosmetologin puoleen. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Useammin kuin kerran kuukaudessa tehtävät kasvohoidot voivat olla jopa haitallisia iholle lukuunottamatta sarjahoitoja, joita voidaan tehdä lyhyellä aikavälillä esimerkiksi kerran viikossa.

Toinen poikkeus tähän on myös akuutti tulehdus iholla kuten akne. Silloin olisi suositeltavaa käydä kasvohoidossa esimerkiksi kerran kahdessa viikossa sinä aikana kun tulehdus on aktiivisena iholla. Tulehdus saadaan näin paremmin hallintaan. Kun tulehdus on saatu rauhoitettua voidaan kasvohoitojen aikaväliä pidentää.

Jos neljän viikon väli tuntuu liian tiheältä, kannattaa kasvohoitoon hakeutua viimeistään vuodenaikojen vaihtuessa eli neljä kertaa vuodessa. Kesällä kasvojen iho tarvitsee erilaista hoitoa ja tuotteita kuin kylminä kuukausina. Ja käymällä kosmetologilla vuodenaikojen vaihtuessa pysyt perillä ihosi kunnosta ja voitte yhdessä kosmetologin avustuksella valita sinulle sellaiset kotihoitotuotteet, jotka suojaavat ja hoitavat ihoasi eri vuodenaikoina.

Tiina

Tästä vinkit syksyiseen ihonhoitoon

Tästä vinkit syksyiseen ihonhoitoon

Syksy on hyvää aikaa päivittää ihonhoitorutiinit kesän jäljiltä kosteuttavampiin ja hoitavampiin tuotteisiin. 

Ilmojen viiletessä kesän jälkeen onkin hyvä varata aika omalle kosmetologille, jossa voitte yhdessä ammattilaisen kanssa päättää mikä hoito ja tuotteet sopivat ihosi sen hetkisiin tarpeisiin.

Suomalainen iho on usein kuiva ja iholta puuttuu riittävä kosteus ja suoja varsinkin ilmojen viiletessä. Kun iho ei saa tarpeeksi kosteutusta ja suojaa on se silloin myös herkempi ja helposti reagoiva.

Mitä kotihoitotuotteita kannattaa syksyn tullen olla päivittäisessä käytössä?

Ei ole yhtä ainoaa tapaa hoitaa ihoa vaan tuotteiden tarve on aina yksilöllinen, kuitenkin on olemassa muutama tuote mitä suosittelen päivittäiseen käyttöön riippumatta ihotyypistä ja ne ovat:

 • Puhdistusmaito
 • Kasvovesi
 • Seerumi
 • Loppuvoide

Kasvovesi ei toimi pelkästään ihon ph:n tasapainottajana vaan esimerkiksi hoitolassamme käytössä olevan BiON sarjan tuotteet on kaikki ph tasapainottavia tuotteita.

Kasvovesi on vesipohjainen tuote, mikä tarkoittaa sitä, että se nimenomaan kosteuttaa ihoa. Lisäksi päivittäisessä käytössä olisi hyvä olla vesipohjainen seerumi, jonka jälkeen lopuksi lisätään loppuvoide. BiON sarjalta löytyy erittäin kosteuttava kasvovesi sekä vesipohjainen seerumi, jotka ovat erityisen tehokkaita kosteuttamaan kuivaa ihoa. Loppuvoide tai kasvoöljy lisätään lopuksi iholle lukitsemaan kosteus ihoon.

Syksy on myös erityisen hyvää aikaa kokeilla sarjakasvohoitoja, koska:

 • saat kasvohoidosta huomattavasti suuremman hyödyn sarjahoitona 
 • saat aina alennuksen ostaessasi sarjahoidon 
 • saat näkyvämpiä tuloksia.

Meidän hoitolassa on erilaisia sarjahoito vaihtoehtoja, joista tehokkaimpia ovat happohoidot, jotka mm. kirkastavat välittömästi ihoa, korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita, syväpuhdistavat ja stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia. 

Timanttikasvohoito sarjahoitona kirkastaa ihoa, häiventää juonteita ja kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ihosta.

Hoitolassamme käytetyt ja myynnissä olevat BiON tuotesarjan tuotteet ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat 100% luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai parabeeneja. 

Tervetuloa hoitoihin!

Tiina

Kuinka puhdistaa iho nopeasti?

Kaipaatko nopeaa ihon puhdistusrituaalia? 

Meiltä tuotteet joilla puhdistus hoituu ripeästi ja tehokkaasti

Tärkein toimenpide ihon hoidossa on sen puhdistaminen. Tehokkaalla ja oikeilla tuotteilla suoritetulla puhdistamisella voimme tuoda helpotusta ihon pintakuivuuteen, sumeaan väriin sekä iholla esiintyviin epäpuhtauksiin. Sinä voit vaikuttaa ihosi kuntoon huolimatta omasta ihotyypistäsi! Puhdas iho on myös edellytys hoitavien tuotteiden ainesosien imeytymiselle, emmehän halua käyttää kalliita tuotteita lian ja kuolleen ihosolukon ravitsemiseen.

Ihon päivittäiseen puhdistamiseen tarvitaan ihonpuhdistusaine, silmämeikinpoistoaine sekä kasvovesi. Markkinoilla on olemassa runsaasti vaihtoehtoja kyseisistä tuotekategorioista mutta on olemassa myös yhdistelmätuotteita kiireisille ihonhoitajille.

Esittelen sinulle kolme eri tuotetta joilla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus eli selvää ajansäästöä! 

BiON Mineral Cream Cleanser – 3 in 1

Tässä tuotteessa yhdistyvät kolme tärkeää ihonhoidon peruspilaria; puhdistus, kuorinta ja naamio. Tuote puhdistaa ja kuorii samanaikaisesti jolloin liiallinen rasva ihohuokosista sekä kuollut ihosolukko ihon pinnalta saa kyytiä. Ihosi jää puhtaaksi ja kimmoisaksi puhdistuksen jälkeen. Aromaattiset kasvoöljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa tehden siitä vahvemman ja kosteututemman. Tuote sopii täydellisesti niille jotka haluavat selvitä mahdollisimman vähällä purkkimäärällä.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteena käytettäessä levitetään ohut kerros iholle kevyesti hieroen. Huuhdellaan haalealla vedellä. Naamiokäytössä levitetään ohuelti kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15min jonka jälkeen huuhtelu. Puhdistus viimeistellään kasvovedellä.

BiON Cleanser for Normal Skin 

Tällä tuottella puhdistat ihon, meikin sekä silmämeikin hetkessä. Syväkosteuttava koostumus jättää ihon puhtaaksi raikkaaksi ja hehkuvaksi. 

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Kauran aminohapot, kasviperäinen glyseriini sekä limeöljy tasapainottavat ihoa sekä puhdistavat ihon samalla tuoden siihen lisää kosteutta.

Tuote levitetään kasvoille aamuin illoin. Vaahdotetaan vedellä ja huuhdellaan pois. Puhdistus viimeistellään kasvovedellä.

BiON Refreshing Toner – kasvovesi

Puhdistus viimeistellään aina kasvovedellä. Refreshin Toner palauttaa ihon luontaisen pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja näin vahvistaa ihosi vastustuskykyä. Kasvovesi jättää iholle kevyen ja raikkaan tunteen pitkäksi aikaa. Tuote auttaa ihoasi säilyttämään kauniin mattaisen ja silkkisen pinnan läpi päivän samalla kun aminohapot korjaavat ja vahvistavat ihon pintarakennetta. Tuotteen luontaiset kosteustekijät tukevat ihon kosteustasapainoa jolloin myös kuiva iho saa tarvitsemaansa kosteutta.

Suihkutetaan suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Tässä muutama esimerkki aikaa säästävistä ihonhoitotuotteista. Myöhemmin käsittelemme muita ihonhoidot vaiheita. Kaikki esittelemämme tuotteet löytyvät myyntihyllystämme, tervetuloa ostoksille!

Meiltä myös maksuttomat ja henkilökohtaiset ihonhoidon opastukset jokaisen kasvohoidon yhteydessä. Löydetään yhdessä sinulle toimivat tuotteet ja rutiinit!

Kun haluat ihosi parasta.

Kuivaharjaus pitää huolta sokeroidusta ihosta

Kuivaharjaus pitää huolta sokeroidusta ihosta

Kuivaharjaus on kosteusvoiteen lisäksi yksi tärkeimmistä kotona tehtävistä ihon huoltotoimenpiteistä. Mikä parasta, kuivaharjauksella saavutetaan tuloksia suht nopeasti!

Kuivaharjauksella poistetaan tehokkaasti ihon pintasolukkoa, jolloin iho pehmenee ja sen väri paranee. Sokeroitavalla alueella ihon pehmeneminen ja kuoriminen ennaltaehkäisee sisäänpäin kasvaneiden karvojen sekä karvatupen tulehdusten syntymistä. Samalla kuivaharjaus elvyttää verenkiertoa jolloin solujen hapen- ja ravinnonsaanti paranevat, mikä taas tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Kuivaharjauksella on muitakin etuja kuin vain karvatupentulehdusten ennaltaehkäisy. Säännöllisellä harjauksella voidaan saada selluliittia vähemmäksi sekä kiinteyttää ihoa. Kuivaharjaus myös vahvistaa ihoa jolloin ihon vastutuskyky paranee jolloin mm. näppyläisille alueille voidaan saada helpotusta.

Lapinniemen Helmen kuivaharjaushanskat ovat täydelliset ihon huoltoon. Hanskat on valmistettu kestävästä materiaalista, ne kestävät toistuvaa pesua ja jopa desinfiointia. Hanskojen karheus on säädetty optimaalliseksi iholle, riittävän karhea mutta samalla riittävän pehmeä jottei ihoon synny vaurioita ja ärsytystä. Sopivan karhealla hanskalla kuivaharjaus muuttuu miellytäväksi ja ihotuntuma pysyy hyvänä. Kuivaharjaus kannattaa suorittaa pyörivin liikkein ja nimenomaan kuivalla hanskalla kuivalle iholle. Kevyt sively riittää, painaa ei tarvitse, kunhan ihotuntuma on hyvä.

Mikäli mielit kokovartalon kuivaharjausta on hyvä aloittaa harjaus jalkateristä ja sieltä nousta pyörivin liikkein kohti sydäntä. Sopiva koko kehon käsittely aika on viitisen minuuttia eli toimenpiteen suorittaa suht nopeasti. Jalkojen jälkeen voit käsitellä kädet, kämmenestä sydämeen päin. Harjauksen päätteeksi on mukava mennä lämpimään suihkuun huuhtomaan irroneen ihosolukon pois. Viimeiste kosteuttava vartalovoiteella esim. Lapinnimeen Helmen raikas vartalovoiteella. Kuivaharjauksen voi toistaa päivittäin, mieluiten aamuisin.

Muistinko vielä mainita, että kuivaharjaus on todella edullista toteuttaa. Yksi hanskapari maksaa vain 8,80€ ja loppu onkin omasta viitseliäisyydestä kiinni.

Mitä vielä odotat?

Tulokset jo odottavat sinua.

Mitä tuotteita voit käyttää ripsipidennysten kanssa?

Tässä ripsiteknikkojen listaus tuotteista joita voit käyttää pidennysten kanssa. Lista ei ole täydellinen mutta suuntaa antava.

Ripsien ja kasvojen pesu

 • Anumati naturals – Phyto Sense Foam Cleanser
 • Lash Lovers, Beauty Wash
 • Chrissanthie-pesuvaahto ja pesugeeli
 • Seebeauty, cleansing foam
 • Loreta, foam cleanser
 • Xtreme lashes, eye makeup remover
 • JB Lashes, Oil-free clarifying+purifying cleansing foam
 • Minuripsmed, lash shampoo
 • Always Beautiful Magnificent puhdistusvaahto
 • Look by Linn, facewash
 • Ekopharma, vadelma silmämeikinpuhdistusvaahto
 • SB Lux, lash foam

Eyeliner / Kajali / rajaus

 • Flawless eyeliner
 • Dermosil, Moist Proof eyeliner
 • NYX eyeliner

Ripsiväri

 • Xtreme length and volume mascara
 • Xtreme volume mascara

Silmänympärysvoide

 • Xtreme lashes, total yey repair serum
 • Lash Lovers, super drops
 • Chrissanthie, eye cream
 • Ekopharma, vadelma silmänympärysvoide

Ripsiseerumi

 • Eyenvy
 • Xtreme Lashes, Amlifeye
 • Biomooi, Eyelash Nourish Lotion
 • Revitalash Advanced ripsiseerumi

lähde: fb ripsiteknikot

Mikä vaikuttaa ripsipidennysten pysyvyyteen?

Tämä tietoisku on lainattu Facebookin ”ripsienpidennykset” -ryhmän keskustelusta, johon ammattilaiset ympäri Suomea olivat vastanneet kysymykseen

”MIKÄ VAIKUTTAA RIPSIENPIDENNYSTEN PYSYVYYTEEN?”

Eli miksi pidennykset saattavat tippua normaalia nopeammin eli miksi ripsipidennykset ei pysy. 😊

Tässä pieni lista, missä on kerrottu mitkä kaikki tekijät voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

• kuukautiset
• Imetys ja raskaus
• Stressi
• Hormonitasapainon muutokset
• Sairaudet, virukset, flunssat ja tulehdukset (perus flunssan aikana ripsityveen eristyy iso määrä rasvaa, tämän takia kuidut irtoavat herkemmin luonnonripsistä).
• Huono huollenpito / pesu
(puhdistus öljyä sisältävillä meikinpoistoaineilla). Pesun pois jäättäminen aiheuttaa lian ja rähmän kertymisen ripsiväleihin – seurauksena huomattavasti heikompi pysyvyys ja voi aiheuttaa silmätulehduksen!
• Meikki (öljytuotteiden käyttö luomen alueelle, luomivärit, kajaali, ripsiväri).
• Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ripsienpidennysten ennenaikaista putoamista (antibiootit, e-pillerit, omegaöljy).
• Kuuma höyry ja saunominen.
• Kosmetologiset hoidot (happohoidot)
• Silmien hierominen
• Kyyneleet
• Silmätipat
• Rasvainen iho
• Nukkuminen kasvot tyynyyn päin.

• Luonnonripsen kasvu nopeus
• Runsas hikoilu
• Lasimainen ripsi
• Asennusolosuhteet (lämpötila, ilmankosteus, kampaamohöyryt)
• Ripsen likaisuus ennen asennusta •kilpirauhassairaudet
• Antibiootit
• Hormonaalisen ehkäisyn muutokset
• Silmien hankaus unissaan
• Rasvainen iho
• Silmien vuotaminen asennuksen aikana
•Silmien vapina asennuksen aikana
•Biotiinin käyttö
•Ripsiseerumin käyttö
•Tekijän tyyli/taito tehdä ripsiä: esim. liian hidas tekijä/liian nopea liima. Ei tarpeeksi huolellinen asennus luonnonripseen liimausvaiheessa tai liian paksu ”juuri” ripsienpidennyksellä – mitä ohuempi yleensä sitä paremmin pysyy. Liian monta luonnonripseä yhdessä pidennyksessä. Jne.

Alkuperäisen koosteen on tehnyt alansa huippu, Ripsiteknikko Paula Kamula.

Odotusajan ihonhoito – tarpeelliset vinkit

Odotusajan ihonhoito – tarpeelliset vinkit

Onnea Raskaudestasi!

Odotusaikana ihon laatu, niin kasvoilla kuin vartalolla, voi muuttua täysin erillaiseksi kuin mitä se aiemmin on ollut. Kuiva iho voi muuttua kuivemmaksi, rasvainen ja epäpuhdas iho voi normalisoitua. Sekä kasvojen että vartalonihoa on hoidettava huolella, rintoja unohtamatta, näin voidaan ehkäistä ihon kuivumista, venymisarpien muodostumista sekä ylläpitää kasvojen luonnollista hehkua. 

Tässä muutama vinkki kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Ohjeet ovat yleisluontoisia, yksilölliset ohjeistukset saat kasvo- ja vartalohoitojen yhteydessä veloituksetta.

img_6271

Kasvojen ihon hoito

Tärkeintä ihon hoidossa on puhtaus ja kosteutus. Raskauden alkuaikoina iho monesti näyttää väsyneeltä ja loppuaikoina voi esiintyä turvotusta.

Kotihoito

Tehokkaat puhdistusaineet

Kevyt Kuorinta joka toinen viikko

Kevyt silmänympärysvoide tuo apua tummiin silmän alusiin sekä luomien turvotukseen.

Raskauden aikana monelle muodostuu maksaläiskiä tai muita pigmenttimuutoksia, näitä voidaan ennalta ehkäistä hyvällä UV-suojavoiteella.

TUOTESUOSITUKSET:

Puhdistustuotteet oman ihotyypin mukaisesti

Kuorinta: Anumati Naturals – Active Enzyme Cleansing: 

Naamio:  Anumati Naturals – Intense Hydration Mask

Seerumi: Anumati Naturals – Antioxidant Facial Serum: ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista, vähentää punoitusta.

Silmänympärysvoide: Anumati Naturals – Antioxidant Eye & Lip serum: vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti.

Hoitovoide: Anumati Naturals – suojaava päivävoide SPF25, kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoistusta.

Huom. yksilölliset tuotesuositukset kasvohoitojen yhteydessä!

img_6269

Vartalon ihon hoito

Vartalon iho kuivuu, ihoon voi kehittyä arpijuovia ja selluliittikin voi pahentua. Tähän vaikuttavat hormonaaliset muutokset, verenkierron heikkeneminen alaraajoissa sekä painon nousu. Koti hoitoon suositellaan päivittäistä kuivaharjausta, viikottaista vartalon kuorintaa sekä täyteläistä vartalovoidetta aamuin illoin, varsinkin venymisen kohteeksi joutuville alueille.

Tuotesuositukset:

Kuivaharjaus: Lapinnimeen helmen kuivaharjaushanska:

Kuorinta pehmentää ihoa sekä auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin. Kuivaharjaus vähentää turvotusta.

Puhdistus: Hilla Suihkugeeli

Puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Miedot pesevät aineet puhdistavat ihoa ärsyttämättä ja ksylitoliyhdisteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. 

Kuorinta: Hilla Vartalokuorinta

Mekaaninen kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon vartalon iholta hellävaraisesti. Saksanpähkinän siemen ja bambujauhe kuorivat vartalon ihoa tehokkaasti, ja antioksidanttinen hillauute suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Vartalonaamio: Hilla kosteuttava vartalonaamio

Vartalonaamion sisältämät kallisarvoiset kasviöljyt syväkosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän ja heleän. Antioksidanttinen hillauute kirkastaa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Seerumit: 

Hilla rauhoittava vartaloseerumi

Rauhoittava ja syväkosteuttava seerumi koko vartalolle. Tuote soveltuu myös atoopikoille ja lapsille kuivan ihon hoitoon.

Hilla selluliittiseerumi

Kiinteyttää ja tehostaa aineenvaihduntaa selluliittialueilla. 

Hoitovoide: Hilla kosteuttava vartalovoide

Tehokkaasti kosteuttava täyteläinen vartalovoide sisältää ihoa hoitavia ja ravitsevia suomalaisia aktiiviaineita; kosteuttavaa betaiinia, ravitsevaa ja pehmentävää hillaöljyä sekä tehokkaan antioksidanttisuojan tuovaa hillauutetta.

Rintojen hoito

Myös rinnat kokevat suuren muutoksen odotusajan ja imetyksen sekä imetyksen päättymisen jälkeen. 90% odottajista saa raskausarpia raskauden aikana rintoihin tai keskivartalon alueelle. Ihon kimmoisuutta voidaan ylläpitää oikeanlaisilla tuotteilla, samalla voidaan ennaltaehkäistä venymisarpien muodostumista rintoihin.

Tuotesuositukset:

Hilla Rintaseerumi

Voidemainen rintaseerumi, joka ravitsee ihoa ja parantaa kimmoisuutta. Ainutlaatuisen rasvahappokoostumuksen omaava inkapähkinäöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja ehkäisee venymisarpien syntymistä. 

Hilla Rintavoide

Rintavoiteen sisältämä inkapähkinäöljy kiinteyttää rintojen ja dekolteen ihoa ja estää venymisarpien syntymistä sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Luonnollinen polysakkaridi pullulaani silottaa ihoa ja häivyttää venymisarpia. –

IMG_0024

Hoitolahoidot

Odottava äiti tarvitsee myös hemmottelua ja rentoutumista, tässä suositukseni:

Täydellinen kasvohoito : Ihotyypin mukainen kasvohoito, sisältää  ohjauksen oikeanlaisiin ihonhoidon rutiineihin. Kasvohoitoon sisältyy ihana dekolteen, kasvojen sekä niskan alueen hieronta.

Bion Enzyme Bliss- entsymaattisestikuoriva kasvohoito: Palauta ihosi luonnollinen hehku ja energiataso tällä tehokkaalla mutta lempeällä kasvohoidolla.