K-Beauty korealainen ihonhoitorutiini – Level 1

K-Beauty eli Korealainen ihonhoitorutiini on enenevässä määrin kauneusblogien palstoilla ja ihmisten huulilla. Mistä siinä on kyse ja miksi se on niin erityinen?

Ennen kaikkea, vastaako se suomalaisen ihon tarpeisiin?

Korealainen ihonhoito yhdistää leikkisyyden näkyviin hoitotuloksiin. Käsi sydämelle, tuntuuko päivittäinen kasvojen huolto joskus puuduttavalta? Korealainen ihonhoitorutiini haluaa muuttaa tämän. Ihonhoidon kuuluu olla hauskaa ja tulosten tulee olla nähtävillä heti eikä kuukausien päästä. Kaiken tämän lisäksi ihonhoidon k u u l u u tuntua laatuajalta itsesi kanssa.

Syy siihen miksi Suomessakin tästä puhutaan on se että menetelmä sopii mainiosti suomalaiselle iholle ja suomalaisten ihonhoidon tavoitteisiin, miksi?

Saatat ajatella, että mehän olemme ihan erilaisia korealaisten kanssa kauneusihanteissamme. Todellisuudessa emme ole, meillä on paljon yhteneväisyyksiä. Niin me suomalaiset, kuin myös korealaiset, arvostamme luonnollisuutta ja vaivattomuutta. Meikkauskulttuurimme ihannoivat molemmat hillittyä, omia kauniita piirteitä korostavia ehostuksia ennemmin kuin voimakkaita meikkejä.  

Hoitolassamme kuulemme monesti toiveen siitä että olisipa iho niin hyvässä kunnossa ettei tarvitsisi meikata. Se on myös korealaisen ihonhoidon tavoite; ihosta halutaan heleä, tasainen, virheetön ja kosteutetun näköinen. Kuulostaako tutulta? Aivan. Hoitolassamme kuulemme paljon kiristävistä ja kuivista ihotuntemuksista. Suomalaisten iho kaipaa jo ympäristön vaikutusten vuoksi iholle aimo annoksia kosteutta mitä korealainen ihonhoitorutiini tarjoaa.  

Lisäksi me molemmat haluamme ihonhoitotuotteiltamme luonnollisia raaka-aineita  synteettisten ainesosien sijasta. 

Olisiko sinulla joka päivä kaksi minuuttia aikaa?

K-Beauty menetelmä koostuu askelista. Ensimmäinen askel on ihon kaksoispuhdistus.

Nyrkkisääntöjä on että ensimmäinen vaihe kestää minuutin ja toinen vaihe kestää minuutin. Kaksoispuhdistuksen voi tehdä aamuin illoin, mutta valtaosa haluaa säästää aamulla aikaa joten riittää kun teet tämän illalla ja aamulla tavallisen puhdistuksen.

Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe on öljypuhdistus. Tämä saattaa kuulostaa tyrmistyttävältä mutta kyllä, öljy puhdistaa parhaiten öljyisiä eli rasvaliukoisia ainesosia kuten meikkituotteita ja talia provosoimatta talineritystä. Öljypuhdistus on tämän vuoksi hyväksi myös rasvaiselle iholle.

Meidän suosikkimme on monitoimituote Brilliance Face oil BiONilta. Annostele pieni määrä tuotetta kämmenelle ja hiero öljyä kuivalle kasvon iholle minuutin ajan. Mitä kauemmin hierot sitä enemmän saat puhdistukseen tehoja ihon aineenvaihdunnan vilkastumisen sekä Brilliance face oilin rikkaiden ravinteiden imeytymisen myötä. Keskity erityisesti juonnekohtiin, nenänpieliin ja T-alueelle tai alueille joissa on epäpuhtauksia. Muista hoitaa myös kaulaa.

VINKKI: Brilliance face Oil- kasvoöljyä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä ihon – ja meikinpuhdistukseen, sekä kosteuttavana hoitotuotteena, joko kasvovoiteen päälle tai voiteeseen sekoitettuna. 60ml 29,80€

Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe on vesipuhdistus jossa vesiliukoisella putsarilla poistetaan iholta vesiliukoinen lika. Tämä on kaksoispuhdistuksen syväpuhdistava osa. Levitä vaahtoava puhdistusaine suoraan öljyiselle iholle. Pyörittele vaahtoa iholla minuutin ajan ja huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Fiilistele ihon pintaa, jos iho ei kiristele tai tunnu kuivalta tiedät että olet käyttänyt oikealaisia puhdistuaineita.

Meillä on useita vaihtoehtoja vesipohjaiseksi puhdistustuotteeksi. Cleanser for Normal Skin sopii kaikille ihotyypeille ja se sopii mainiosti myös silmämeikin puhdistamiseen. Tuote on syväkosteuttava eli ei kuivata herkkääkään ihoa. Tuote on koostumukseltaan geelimäinen, sitä annostellaan noin herneenkokoinen tippa kämmenelle ja vaahdotetaan kosteilla käsillä ennen kasvoille annostelua. 28,70€

Seuraavassa osassa kerromme kasvovedestä sekä hoitovesistä ja avaamme termiä layering.

Timanttihionta – mitä, miten, milloin?

Tässä artikkelissa esittelemme timanttihiontakasvohoidon juurta jaksaen. Mitä se on, miksi siinä kannattaa käydä ja kenelle se erityisesti sopii. Kerromme myös miten toimia kotona timanttikasvohoidon jälkeen ja kuinka usein hoidossa tulisi käydä maksimaalisten hoitotulosten saamiseksi. Toivotamme sinulle lukemisen iloa!

Mistä on kyse?

Timanttihionta saattaa kuulostaa äkkiseltään melko hurjalta hoidolta, jos ei ole sellaisessa aikaisemmin käynyt. Timanttihionta on kuitenkin täysin kivutonta, eikä aiheuta minkäänlaisia punoituksia, vaikka kyseessä onkin hyvin tehokas hoito. Voit lähteä hyvillä mielin hoidosta iho  kauniin kuulaana ja hehkuvana, ilman että tarvitsisi viritellä huiveja tai muita suojia kasvoja piilottamaan. Timanttihionta perustuu erinlaisille hoitopäille, On isoja päitä vartalolle ja pienempiä päitä iholle, se mikä on hoidon tehokkuuden kannalta merkittävää  on hoitopään karheus, niitäkin on eri asteisia. Näin pysytään ottamaan jokaisen asiakkaan oma ihotyyppi huomioon.  Hoitopään hiovan ominaisuuden lisäksi hoito perustuu myös imutoholle, joka on säädettävissä asiakkaan ihotyypin ja hoitotavoitteen mukaan. Iholla tunnet vain siis vähän imua ja hoitopään joka kulkee kasvoilla.

Mitä hoidolla voidaan saavuttaa?

Vaikka timanttihionta onkin täysin kivuton ihonhoito, se on samalla myös todella tehokas. Erityisesti sarjahoidoilla  saadaan näkyviä muutoksia aikaan. Hoidolla saadaan häivytettyä juonteita; niin ilmejuonteita kun naururyppyjä, kukapa ei haluaisi?  Hoito myös tasaa ihon sävyä ja pintaa; venymäjäljet, aknearvet ja maksaläiskät eheytyvät ja vaalenevat. Mikäli ihosi tuntuu käteen karhealta on tämä sinun hoitosi!  

Mikäli ihosi on herkkä ja herkästi reagoiva on tämä myös sinun juttusi! Herkkäihoisille hoito vaikuttaa ihoa vahvistavasti jolloin iho ei reagoi enää yhtä voimakkaasti, siis punoittele yhtä paljon.  Hoidossa ei käytetä mitään tiettyjä kosmetiikkatuotteita joten tämä sopii myös kosmetiikkalle allergisoituneille tai herkistyneille.

Mustapäistä ja miliumeista kärsivä, on päässyt mustapäistään eroon. Rasvaisesta ihosta ja aknesta kärsivä on saanut ihonsa tasapainotettua.. tarinoita on monia.

Timanttihiontaa vartalolle?

Timanttihiontaa voidaan tehdä myös muille kehon alueelle. Kaikki alueet päästä varpaisiin soveltuvat timanttihiontaan. Joillakin voi esimerkiksi decolteen alueelle tulla tukkeumaa ja nousta näppyjä. Myös yläselkä on alue, jossa on enemmän suuria talirauhasia, ja sinne voi tulla jatkuvasti epäpuhtauksia. Timanttihiontaa voidaan käyttää myös sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon. Näille alueille on olemassa omat hoitopäänsä, ja niitä voidaan hoitaa yhtälailla, kuin mitä tahansa muutakin aluetta.

Timanttihionta poistaa kuolleita ihosoluja ja sekä stimuloi terveiden solujen toimintaa. Hionta lisää  kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä parantaa iholle laitettavien voiteiden imeytymistä ja tehoa.

Hoitokohteet:

 • harmahtava ja elottoman näköinen iho
 • auringon vaurioittama iho
 • pigmenttimuutokset
 • akne ja aknearvet
 • vanhenemismuutokset ihossa
 •  rasvainen iho
 • tukkeumat
 • laajentuneet ihohuokoset
 • mustapäät ja miliumit

Riittääkö yksi hoitokerta?

Tehokkainta timanttihionta on sarjahoitona, varsinkin silloin, kun yritetään saavuttaa jotain näkyvämpää tulosta. Perushoidoksi ihon kirkastamiseen ja tukkeumien poistoon riittää yksi hoitokerta. Kuitenkin silloin, jos lähdetään hoitamaan esimerkiksi aknearpia, tai kiinteyttämään ihoa tai vaikkapa tasoittamaan pigmettimuutoksia, kannattaa valita sarjahoito. Sarjahoitoa tehdään yleensä 4-6 kertaa viikon välein. Tämän jälkeen voidaan katsoa, kuinka iho on hoitoihin vastannut, ja jatkaa vaikka harvemmin kerran kuukaudessa tai tarvittaessa ylläpitoa.

Iloisessa hoitolassamme sinua palvelevat Josefiina, Pia ja Riikka, voit tutustua heihin tarkemmin klikkaamalla nimeä!

 

 • Auringonvaloa tulee välttää vähintään ensimmäiset 3 vrk, koska ihon luonnollinen suojakerros on kuorittu pois, ja iho on herkkä altistumaan pigmenttimuutoksille. Suojaa iho hyvin korkean suojakertoimen omaavilla voiteilla. Hoitoa suositellaankin mieluiten syksystä keväälle tehtäväksi ja kesällä muita hoitoja, esimerkiksi vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia hoitoja.
 • Suojaa ja kosteuta ihoa hyvin. Nyt saat kaikki tehoaineet hyvin imeytymään ihoosi. Vaikka timanttihionta on kivuton hoito, iho saattaa tuntua kiristelevältä tai nipistelevältä. Tämä on aivan normaalia ja kuuluu asiaan. Muista kosteuttaa ihoa hyvin.
 • Ihoa kannattaa huuhdella kylmällä vedellä
 • Jos ei ole pakko, niin älä meikkaa samana päivänä, jos on pakko, käytä mineraalimeikkejä, jotka ovat luonnollisempia ja antavat ihon hengittää.
 • Saunaa ja muita kuumia paikkoja kannattaa välttää viikon verran.
 • Voit hyödyntää ihon kuorintaa ja antaa iholle tehoaineita ja lisätä naamioiden käyttökertoja.

Vaikka timanttihionta sopiikin melkein kaikille, on olemassa myös tilanteita, jolloin timanttihiontaa ei voi tehdä. Näitä ovat mm

 • Olet käyttänyt voimakkaita kuorintoja, tai A-vitamiinipitoisia voiteita viimeiseen kuukautee. Myös aknelääkitys Roacutan on sellainen, että timanttihiontaa ei voida tehdä.
 • Kortisonilääkitys
 • Herpes tai muu aktiivinen tulehdus
 • Psoriasis

Tämän artikkelin tarjosi Pia.

Askel 2 – jalkojen päivittäinen ja viikottainen hoito

Jalkojen päivittäinen hoito

Jalkasi ovat tärkein liikkumisen välineesi. Kohtele niitä hyvin. Tätä toitotetaan tässä blogissa varmaankin kyllästymiseen asti mutta totta se on; puhtaus on kaiken hyvinvoinnin perusta. Siispä pese jalkasi, ne uskolliset kulkuvälineesi, päivittäin. Ei riitä että kastelet vain jalkasi vedellä. Mukaan tarvitset puhdistustuotteita. Jalkasi tarpeista riippuen voit käyttää miedosti happamia pesuaineita (suihkugeelit), antiseptisia-aineita sisältäviä puhdistustuotteita taikka rasvapitoisia tuotteita. Paras pesuveden lämpötila on 37 astetta eli hieman käden lämpöistä lämpöisempi. Liian kuuma vesi kuivattaa ihoa, usko pois, sitä ei kyllä uskoisi kun katsoo uimahallikeikan jälkeen rypistyneitä sormenpäitä. Asia kuitenkin on tämä, iho jäähdyttää itseään luovuttamalla vettä. Jäähdytys jatkuu vielä kuumalle altistumisen jälkeen joten iho pääsee kuivumaan. 

Aloita pesu jalan päältä, käsittele jokainen varvas ja varvasväli erikseen ja lopuksi pyöräytä jalkapohjakin puhtaaksi.

Kuivaa jalat huolellisesti, kiinnitä erityisesti huomiota varvasväleihin. Niihin jäävä kosteus voi jäädä muhimaan ja pahimmillaan johtaa ihon rikkeymään. Mikäli sinulla on kovettumia jaloissa älä tartu raspiin. Raspin käyttö voi provosoida elimistöä tuottamaan lisää kovettumaa. Sen sijaan panosta hyvään jalkavoiteeseen ja mahdollisesti kuorivia ainesosia sisältävään kovettumavoiteeseen. Onko sinulla känsiä, halkeamia kantapäissä taikka karheaa ihoa? Näissäkin tapauksissa päivittäinen rasvaus on kotihoidon ykköstykki. Hiero rasvaa ongelmakohtiin pyörivin liikkein, muilla iho alueilla voit olla suurpiirteisempi. 

Mikäli kärsit voimakkaasta jalkojen hikoilusta voit lopuksi suihkauttaa jalkasprayta jalkateriin ja kenkiin. Mikäli käytät kevennysterapia tuotteita asenna ne tässä vaiheessa, tiesithän että jalkojen kiputiloja, känsiä ja kovettumia voidaan helpottaa erilaisin kevennystuottein ja pohjallisin? Näitä tuotteita myyvät apteekit ja apuvälinekaupat.

Puhtaat jalat on mukava sujauttaa puhtaisiin sukkiin. Vaihda sukkasi päivittäin , mikäli nukut sukat jalassa vaihda ne kahdesti päivässä. Sukka on oikean kokoinen kun se on hieman jalkaasi suurempi, tarkoitus ei ole että sukka on kuin makkarankuori tai sukkahousu. Liian pienet sukat puristavat ja voivat lisätä jalkojen hikoilua. Pahimmillaan pieni sukkaisuus voi ohjata varpaita virheasentoon ja heikentää verenkiertoa ja lisätä varvasvälien vettymistä.

Huomaa kuitenkin että markkinoilla on tukisukkia, näissä puristavat ja tukevat ominaisuudet ovat tarkkaan mietittyjä. Tukisukkia käyttävät henkilöt joilta löytyy suonikohjuja, turvotusta. Erityisesti seisomatyötä tekevät henkilöt hyötyvät tukisukkien käytöstä. Älä kuitenkaan ala käyttää tukisukkia ilman selvää syytä.

Erityisesti silloin jos kärsit jalkojen hikoilusta suosi luonnonmateriaaleja jotka sitovat itseensä kosteutta, näitä materiaaleja ovat puuvilla, silkki ja villa. Myös urheilusukkavalikoimasta voit löytää itsellesi sopivat kosteutta imevät sukat. Urheilusukat ovat oiva valinta myös silloin kun jalka on altis rikkeymille kuten diabetesasiakkailla on tapana olla.

Muutama sana sukkahuollosta, sukat tulisi pestä 60 asteessa erityisesti silloin jos kärsit sieni-infektiosta mutta muutoinkaan se ei pahaa tee. Markkinoilla on myös desinfioiviapyykinpesuaineita ja jos yhdistät sen 60 asteen pesuun on lopputulos täydellinen.

Työelämä ja työturvallisuusasetukset ovat johtaneet siihen, että me vietämme kokoajan enemmän ja enemmän aikaa kengät jalassa. Tämän vuoksi on tärkeää että vaihtelemme kenkiä useasti päivän aikana. Ei ole hölmöä pitää töissä paria paria työkenkiä jotka vaihtaa lennosta kesken päivän. Näin kengät pääsevä välissä kuivumaan ja raikastumaan eikä jalatkaan pääse hautumaan ja kehittämään infektioita ja ihorikkeymiä. Kengän käyttöikäkin lisääntyy kun materiaali saa välillä levätä. Mikäli kengissä on nauhat, käytä niitä, älä riuhdo jalkaa kenkään ilman nauhojen avaamista tai kenkälusikkaa.

Kuten sukkien kohdalla, myös jalkineiden tapauksessa koolla on väliä. Oikean kokoisen jalkineen sisämitta on puolisenttiä omaa jalkaasi pidempi. Talvella ja silloin kun, puhutaan diabetesjalasta on ylimääräinen sentti vielä parempi. Olet ehkä tottunut kävelemään liian pienillä kengillä. Jos et ole viimeaikoina tarkastanut jalkasi kokoa tee se nyt. Jalka voi kasvaa vielä nuoruusvuosienkin jälkeen esimerkiksi raskauden aikana.

Jalkojen viikottainen hoito

Jalkojen viikottainen hoito on muutakin kuin jalkojen huolellista pesemistä. Nyt voidaan paremmin pureutua jalkojen ongelma kohtiin. Mikäli käytät viilaa voit varpaan kynsiä lyhentää kerran viikossa. Mikäli käytät leikkureita ei ole asianmukaista käyttää niitä joka viikkoa. Ongelma on nimittäin se että liiallisella leikkaamisella tulet lyhentämään kynsiäsi liikaa ja kynnet kasvavat varpaissa noin 1mm kuukaudessa eli viikossa 0,25mm, kenenkään kynsisakset eivät onnistu leikkaamaan niin lyhyttä pätkää kerrallaan. Leikkaa siis kyntesi vain silloin kun siihen oikeasti on tarvetta, esimerkiksi kuukauden välein. Käytitpä lyhentämiseen leikkureita tai viilaa viimeistele lopputulos aina viilaamalla. Viimeiset viilan vedot tulee vetää ulkoreunasta sisäänpäin, näin kynsi jää reunaltaan mahdollisimman sileäksi ja kiinteäksi. Paksuuntuneita kynsiä voi varovasti viilata kynnen päältä ohuemmaksi.

Kynsinauhat pysyvät pääsääntöisesti siisteinä ja terveinä päivittäisellä rasvauksella. Viikkohuollossa voi kynsinauhoja kevyesti lykkiä alaspäin ja käyttää kynsinauhoja pehmittävää ja sulattavaa kynsinauhavettä tai -voidetta. Seuraa tuotekohtaisia ohjeita.

Kotijalkakylvyt on kätevä toteuttaa saunomisen yhteydessä. Laske saaviin hieman kädenlämpöistä lämpimämpää vettä, mukaan voi laittaa esimerkiksi jalkakylpysuolaa. Seuraa tuoteen mukana tulevia ohjeita. Liuota jalkojasi 5-10minuuttia. Mikäli sinulla on diabetes ole maltillinen, 3-5minuutin liuotus riittää. Mikäli kärsit kuivasta ihosta, tee kylpy korkeintaan kahdesti kuukaudessa. Muistat kun puhuttiin veden kuivattavasta ominaisuudesta. Mikäli sinulla on jaloissasi sieni-infektio pidättäydy kylvetyksestä jotta et edesauta infektion leviämistä terveeseen kudokseen. Sieni-infektion ollessa kyseessä kipitä lääkäriin tai vähintäänkin apteekkiin hakemaan täsmähoitotuotteita infektion taltuttamiseen.

Kylvettämisen jälkeen toimi kuten päivittäisessä jalkojen hoidossa.

Meidän hoitolastamme löydät seuraavat jalkojen hoitoon liittyvät tuotteet:

Hilla jalkavoide 15€

BiON Glycolic 20% skin cream 32€

Kuorintavoide karhealle ja paksuuntuneelle iholle, niin jalkoihin kuin kyynärpäihin. Glykolihappo (20 %) ja eri aktiiviaineet stimuloivat ihon toimintoja ja hoitavat solujen liikakasvua sekä keratiinimuutoksia.

Askel 1 – Varpaan kynsien leikkaus

Jalkojen kotihoito

Askel 1 – Kynsien leikkaus

Täydellinen kynsien leikkaus on muutakin kuin leikkureiden kanssa heilumista epämääräisesti sinne päin. Mikäli mielit ennaltaehkäistä ongelmia varpaankynsiesi alueella, seuraa näitä simppeleitä ohjeita ja onnistut täydellisesti.

Puhtaus on kaiken A ja O. Paras hetki leikata kynnet, varsinkin suomalaisille, on saunomisen jälkeen mutta suihkukin käy, tai voit myös tehdä pikaisen jalkakylvyn ennen varsinaista operaatiota. Mitä puhtaammat kynnet ovat, sen parempi, vältä kuitenkin ylipitkiä kylvetyksiä jottet saa kynsiäsi liikaa vettymään. 

 

Aivan kuten hammasharja, kynsien lyhennysvälineidenkin olisi hyvä olla henkilökohtaisia, varsinkin kotikäytössä jossa ei ole asianmukaisia strerilointivälineitä. Lisäksi optimaalisimmat kynsien lyhennysvälineet ovat erilaisia riippuen siitä lyhennetäänkö aikuisen taikka pienen lapsen varpaankynsiä. Mikäli haluat työskennellä kuin pro, käytä kynsiharjaa ja vaikka appelsiinipuutikkua kynnenalusten puhdistamiseen. Ole kuitenkin varovainen ettet riko kudoksia. Tähän samaan tietoiskuun varoituksen sana kaikille perhehenkilöille, erityisesti lasten kynsien leikkuussa tulee noudattaa varovaisuutta, kynnen alla oleva kudos voi olla todella herkkää, kipuherkkää.

Varpaankynsien hoitamisessa on se kiva piirre että lopputulos säilyy pitkään. Kynsi siellä jalkaosastolla kasvaa noin millimetrin kuukaudessa eli tähän megalomaaniseen operaation ei tarvitse alkaa kuin kuukauden tai kahden välein. Mitä sitten jos innostut liikaa ja alat leikellä kynsiäsi useammin? Todennäköisesti kynsiesi oikea pituus alkaa lyhentyä. Liian lyhyt kynsi ei ole tavoite, kynsillä kun sattuu oikeasti olemaan oma tehtävänsä siellä varpaan päässä. Kynsi suojaa varpaasi ihoa paineelta ja hankaukselta esimerkiksi kengässä ollessaan. Jotta asia ei olisi niin yksinkertainen ei kynsi saa olla liian pitkäkään. Omalla 35vuoden kokemuksellani voin vahvistaa että liian pitkä varpaankynsi tulee painamaan kipeästi viereiseen varpaaseen esimerkiksi korkkareissa ja pahimmillaan aiheuttaa haavan. Toisekseen liian pitkä kynsi voi tuntua kengässä ikävältä ja jopa hankautua kipeäksi kauttaaltaan.

Mikä on oikea kynnen mitta? Sen löytäminen on helppoa, aseta sormesi varmaan päähän kohtisuoraan, tai voit astua niin lähelle seinää että varpaanpääsi koskettaa kovaa seinäpintaa, jos kynsi osuu juuri ja juuri sormeen tai seinään on pituus oikea. Tsek!

Seuraavaksi tarkastetaan muoto. Muoto on oikea kun se mukailee varpaan pään linjaa mutta ole huolellinen kulmien kanssa, niitä ei saa pyöristää vaikka se omaan silmään näyttäisikin kivalta. Nimittäin kun kynsikasvaa irti patjastaan, vapaa kärki lähtee kuivumaan ja sitä kautta kutistumaan. Tämä voi johtaa siihen että kynnen reunat lähtevät kasvamaan sisäänpäin jolloin puhumme sisäänpäin kasvavasta kynnestä. Toinen ikävä seuraus voi olla kynsivallin tulehtuminen joka pahimmillaan vie sinut lääkärin pakeille.

Kynnet voi lyhentää saksilla, leikkureilla tai vain viilalla mutta yksi pakollinen näistä kolmesta on viilan käyttö. Mikäli sinulla on ongelmia ääreisverenkierrossa, näkösi on heikentynyt tai motoriset taidot eivät ole parhaimmassa terässä suosittelemme pelkän viilan käyttöä. Mikäli edellisestä pedikyyristä on vierähtänyt enemmän aikaa kuin suositeltavaa voi toimintaa nopeuttaa käyttämällä ensin leikkureita tai saksia ja viimeistellä leikkauspinnat viilalla. Leikkauspinnan viilaaminen lisää jalkojen käyttömukavuutta, terävät kynnen reunat eivät repeile taikka paina viereisiin varpaisiin.

Viilalla voi tehdä muutakin, mikäli kyntesi ovat normaalia paksummat voit kynnen päältä viilaamalla ohentaa kynttä, ole kuitenkin varovainen! Mikäli homma tuntuu epäilyttävältä, jätä se ammattilaisen haasteeksi. Jalkahoitajat tekevät sen mielellään puolestasi. Samaten muissa kynsiongelmissa kuten kuperissa ja sisäänpäinkasvavissa kynsissä kannattaa ottaa yhteyttä omaan jalkahoitajaan ja varata rohkeasti oma aika.

NOSH-vaatekutsut ja Walk-in

Meillä on ilo kutsua sinut keskiviikkona 22.1.2010 klo 16.00-19.00 välillä NOSH-vaatekutsuille sekä Studio C-kaaren Walk-in tapahtumaan.

Tule nauttimaan pienistä naposteltavista ja virvokkeista sekä tutustumaan palveluvalikoimaame sekä sovittamaan kotimaisen vaatemerkin; NOSHin uuden vaatemalliston naistenvaatteita. 

20 ensimmäiselle tulijalle on luvassa yllätystuotelahja ja 50 ensimmäiselle Studio C-kaaren etuseteleitä. Koko illan sinun on  mahdollista kokeilla ilmaiseksi Neurosonic-rentoutusmenetelmää. Ajat varataan paikan päällä. Lisäksi pikkurahalla voit nauttia muunmuassa kulmien muotoilusta ja kestovärjäyksestä sekä minimanikyyristä.

NOSH-vaate-edustaja Satu Miettinen tulee upouuden vaatemalliston kanssa esittelmään tämän kevään uutuuksia. Olemme varanneet sovitukseen oman huoneen. Voit tutustua NOSHin vaatteisiin etukäteen www.noshvaatekutsut.fi, Huomaa kuitenkin että uuden malliston vaatteet eivät vielä ole siellä nähtävillä mutta löydät ne walk-innista. Satu on myös luvannut suorittaa arvonna kävijöiden kesken.

Tule paikalle yksin tai ystävän kanssa, olette kaikki tervetulleita! Pidämme pienen esittelyn klo 16.30 mutta muina aikoina voi tulla ja mennä vapaasti aina klo 19.00 saakka.

Valmistaudu Vanhoihin meillä!

Onneksi olkoon nuori ja onnea myös vanhemmille! 

Jokainen nuori haluaa näyttää parhaimmaltaan tänä tärkeänä juhlapäivänä. Vanhojenpäivää voidaan pitää eräänlaisena astumisena lapsuudesta varhaisaikuisuuteen jota juhlistetaan nuorelle merkittävien ihmisten; opiskelijatovereiden, ystävien ja perheen läsnäollessa. Olemme saaneet kunnian olla mukana jo useana vuonna nuorten ja vanhempien Vanhojen päivän valmistautumisissa ja haluamme olla vastakin. 

Vanhoihin valmistautuminen voi olla täynnä hulinaa ja vilskettä kampausten, valokuvausten, pukujen ja kaiken muun valmistautumisen ympärillä. Olemme tehneet tämän artikkelin helpottaaksemme hulinaanne ja kerromme lyhyesti kaiken mitä sinun tulee tietää meidän vanhojenpäivä palveluistamme.

Näin Studio C-kaari palvelee sinua

Huolitellut kynnet tärkeänä päivänä

Rakennekynnet ja kestolakkaukset ovat suosituimpia Vanhojen tanssi palveluitamme. Kauniit kynnet kruunaavat asukokonaisuuden. Meiltä onnistuu jokaiseen makuun ja tyyliin sulautuvat kynsidesignit. Aikaa varatessasi sinun ei vielä tarvitse tietää millaiset kynnet haluat mutta jos haluat koristeluita, muista varata niihin aikaa lisäpalveluista. Mikäli sinulla on mielessä valmis desing jonka haluat kynsiisi voit ottaa niistä kuvan mukaasi tullessasi omalle ajallesi. Haluamme onnistua parhaalla mahdollisella tavalla, siksi toivoisimme että sinulla olisi mukana kuva omasta juhlapuvustasi ja mahdollisista koruista. Näin pystymme paremmin sulauttamaan kynsiesi designin asukokonaisuuteesi. 

Manikyyri ja minimanikyyri

Kaikkein kevyin kynsipalvelumme on minimanikyyri, siinä luonnonkynnet ja kynsinauhat siistitään huolitellun näköisiksi. Mikäli haluat kynsiin myös ammattilaisen tekemän lakkauksen, varaa tällöin aika manikyyriin. 

Kestolakkaus ja rakennekynnet

Kestolakkaus on hivenen kynsilakkaa paksumpi kynnenpinnoite mutta ohuempi kuin geelillä tehty kynnen muotoilu. Kestolakkauksen ja rakennekynsien etuna on niiden kestävyys. Parhaimmillaan kynnet säilyvät kauniina 3-4 viikkoa käsittelystä. Tiesitkö että meiltä on mahdollista saada henkilökohtaista kynsien ja käsien ihon hoidon ohjausta palveluiden yhteydessä?  Anna jokaiselle asiakkaalle myös kirjalliset ohjeet tehtyjen palveluiden kotihoitoon sillä haluamme että saat parhaimman mahdollisen edun käynnistäsi.

Olemme koonneet tähän alas muutamia koristeluesimerkkejä joita voidaan toteuttaa kestolakkauksiin tai rakennekynsiin. Vasemmassa kuvassa näet vaativamman Nail Artin koristelut, keskimmäisessä kuvassa haluamme esitellä koko kynnen värjäystä neutraalimmilla sävyillä. Oikeanpuolimmainen on vuosikymmenten kestosuosikki, ranskalainen manikyyri joka kuluu kevyisiin nail art palveluihimme. Katso lisää kuvia täältä.

MILLOIN VARATA AIKA:

Minimanikyyriin ja manikyyriin olisi hyvä tulla vanhojen päivää edeltävänä tai sitä edeltävänä päivänä. Kestolakkaus ja Rakennekynsi aika olisi hyvä varata samalle viikolle kuin tanssitkin ovat.

Suihkurusketus

Suihkurusketus on viimevuosina suosiotaan kasvattanut Vanhojen päivän palvelu. Värivalikoimastamme löytyy sävyjä vaalesta päivetykestä syvän tummiin sävyihin. Käytössämme on Vita Liberatan suosittu tuotesarja joka on tunnettu luonnollisen kauniista sävyistään.

Suihkurusketus säilyy kauniina iholla parisen viikkoa riippuen ihon uusiutumisprosessista ja rusketuksen kotihoidosta. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi iho on hyvä kuoria 1-2 päivää ennen aikaasi.

Ihanteellisinta olisi ottaa suihkurusketus on 2-3 päivää ennen juhlaa. Näin rusketus on parhaimmillaan, eikä värjää vaatteita.  Älä jätä rusketusaikaa juhlapäivän aattoon. Rusketuksella on vuorokauden tekeytymisaika jolloin suihkussa käyntiä on hyvä välttää, tällöin rusketusaineet voivat värjätä vaatteita.

Lue lisää suihkurusketuksesta täältä.

Kasvoille kaunis hehku ja tasainen pohja meikille.

Me kaikki ansaitsemme hemmottelua mutta kasvohoidot ovat muutakin. Ihanteellista olisi ottaa sarjakasvohoito ennen juhlaa mutta vielä kuukausi tai viikko ennen vanhoja ehtii tehdä jotain. 

Mikäli et ole aikaisemmin käynyt kasvohoidossa, emme suosittele suuria muutoksia ihonhoidon tottumuksiisi sillä iho saattaa reagoida uusiin hoitotuotteisiin ja hoitomuotoihin epäsuotuisalla tavalla juuri juhlan aikoihin. Sen sijaan suosittelemme ihoa kosteuttavia ja kevyesti kuorivia ja kirkastavia kasvohoitoja. Mikäli et käyt kasvovettä, aloita sen käyttö nyt! Lue lisää ihonhoitorutiineista täältä. ja sukella ihonhoidon blogipostauksiin löytääksesi lisää vinkkejä. 

Kevyt kasvohoito ja klassinen kasvohoito ovat hyviä vaihtoehtoja viikkoa ennen juhlapäivää. Ihon puhdistuksen voi tehdä pari viikkoa ennen vanhoja, näin iho on ehtinyt hyvin rauhoittua  puhdistuksen jälkeen. Juhlaa edeltävänä päivänä voi käydä kosteuttavassa kevytkasvohoidossa joka auttaa juhlameikin onnistumisessa. Meiltä saat myös kertakäyttöiset kangasnaamiot kotona tehtäväksi!

Kauniit ripset vangitsevat katseen

Viimeisenä muttei vähäisempänä yksi viime vuosien suosikkipalvelu; ripsipidennykset ja ripsien kestotaivutus jotka yleisesti yhdistetään kulmien kestovärjäys ja muotoilupalveluun.

Ripsien kestotaivutus eli Lash Lift on viime vuosina rantautunut Suomen kauneusmarkkinoille pysyvästi. Kestotaivutusten suosio kasvaa vuosivuodelta. Kyse on luonnonripsen kestävästä taivuttamisesta ns. permanenttiainein haluttuun kaareen. Tulos säilyy ripsissä kuutisen viikkoa riippuen yksilöllisestä ripsien uusuitumisvauhdista. Lash lift sopii niille joilla on hyvät luonnonripset, yleensä näin onkin kaikkien nuorten kohdalla.

Ripsipidennykset ovat näkyvämpi ja näyttävämpi ripsipalvelu mutta nekin voidaan tehdä luonnollisen näköisiksi. Allaolevissa kuvissa näet vasemmassa reunassa ripsien kestotaivutuksen. Oikeassa reunassa on kuvat näyttävämmäst sekä luonnollisemmasta ripsidesignista. 

Huomaa aikaa varatessasi että kestotaivutuksilla on vuorokauden tekeytymisaika eli varaa aikasi vähinään kaksi päivää ennen juhlaa. Taivutukset säilyvät ripsissä niin hyvin että voit käydä palvelussa kaksikin viikkoa ennen juhlahetkeä. Ripsipidennyksiin suosittelemme tulemaan samalla viikolla kuin juhlakin on. Ripsipidennysten kanssa ei ole kastelukieltoa joten voit käydä vaikka vanhojen aattona.

 

Me toivomme että tästä artikkelista oli sinulle apua ja toivomme näkevämme sinut pian.

Onnea vielä kerran!

Anti-age ihonhoito

Jokainen meistä vanhenee. Ikääntymistä ei voi estää, mutta sen tuomia ulkonäöllisiä muutoksia voi hidastaa. Ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä ihollamme, varsinkin ohuimmilla ihoalueilla kuten silmänympäryksillä, suun ympärillä ja kaulan iholla. Näiden lisäksi käsiemme iho paljastaa heti ikämme sillä se on jatkuvasti alttiina kaikelle kulutukselle ja ympäristön vaikutuksille. Ikääntyminen on luonnollinen osa elämää, mutta ennenaikaista ikääntymistä voimme ennaltaehkäistä oikeanlaisilla elintavoilla ja ihonhoidolla.

Ihon ikääntymiseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

Perimä
Terveyden tila
Elinympäristö
Elintavat
Henkinen hyvinvointi
Hormonitoiminta
Ihonhoitotottumukset

Perimään emme voi vaikuttaa. Mutta elintavoillamme ja elinympäristöllämme on merkitystä. Niiden avulla voimme vaikuttaa ihomme ikääntymiseen. Tupakointi, aurinkosuojan puute, ihon hoitamattomuus, vääränlaiset ihonhoitotuotteet, niukka ruokavalio, vähäiset yöunet, hoitamattomat sairaudet, ihon kuivuminen, stressi ja alkoholi aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ihminen on kokonaisuus, yksi asia vaikuttaa aina toiseen.
Syömällä monipuolisesti, nukkumalla riittävästi, harrastamalla liikuntaa, huolehtimalla terveydestäsi sekä henkisestä hyvinvoinnistasi, käyttämällä aurinkosuojaa ja hoitamalla ihoasi ihotyypillesi sopivilla tuotteilla voit vaikuttaa ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Mitä ikääntyminen iholla käytännössä tarkoittaa?

Ikääntyessä solujen jakautuminen hidastuu, jolloin iho uusiutuu hitaammin, myös haavat parantuvat hitaammin. Iho vaurioituu helpommin. Ihon tuntoaistimukset heikentyvät. Ihossa valmistettavan D-vitamiinin määrä vähenee. Ihon oma suojaus ulkoisia tekijöitä kuten aurinkoa vastaan heikkenee, mikä taas altistaa UV-säteilyn aiheuttamille ihomuutoksille kuten pigmenttihäiriöille, ihosairauksille ja ennenaikaiselle ikääntymiselle. Iho ohenee ja veltostuu, tulee ryppyjä ja juonteita, huokoset näkyvät suurentuneina. Iho menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä. Verenkierto heikkenee, mikä vaikuttaa mm ihon väriin ja hapen ja ravinteiden kulkeutumiseen ihon kerroksissa. Ihon kosteuspitoisuus alentuu, jolloin iho kuivuu. Ihonalaisen rasvan määrä vähenee, minkä myötä kasvot näyttävät surkastuneilta. Karvatupen verenkierto heikkenee, ja hiusten ja karvojen lukumäärä vähenee ja ne ohentuvat. Myös niiden kasvu hidastuu ja väri harmaantuu.

Anti-age

Nykyisin markkinoilta löytyy hurjan paljon erilaisia ihonhoitotuotteita ikääntyvän ihon hoitoon.
Tuotteet sisältävät paljon kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia jotka pitävät ihon nuorekkaana pidempään. Tällaisia ainesosia ovat mm. hyaluronihappo joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläisyyttä. Vitamiinit, kivennäisaineet ja rasvahapot ravitsevat ihoa. Parantamalla ihon pintaverenkiertoa, aineenvaihduntaa, tehostamalla kollageenin muodostumista ja pitämällä ihon kosteutettuna, sekä suojautumalla aurinkoa ja kylmää vastaan voimme hidastaa ihomme ikääntymistä.
Anti-age tuotteita voidaan alkaa käyttää jo 30- ikävuodesta ylöspäin.
Anti-age tuotteiden tehoa voidaan parantaa käymällä kasvohoidoissa, jolloin tuotteet saadaan imeytettyä paremmin iholle. Monet kasvohoidot ja kasvohieronta vilkastuttavat ihon pintaverenkiertoa, kuorivat kuolleen ihosolukon pois, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät paremmin ihoon, hoitolan tuotteet sisältävät lukuisia tehoaineita jotka virkistävät ihoa. Kosmetologi voi myös tehdä laitehoitona esimerkiksi timanttihionnan, jossa hoitopään ja alipaineen avulla voidaan saavuttaa näkyviä ja pysyviä hoitotuloksia juonteiden ja pigmenttimuutosten hoidossa.

Sinun omilla valinnoillasi on todella merkitystä,

Hengitä hetki syvään.

Nauti elämästä.

Huolehdi terveydestäsi.

Liiku. Juo vettä.

Käy kasvohoidossa.

Syö terveellisesti.

Nuku ja lepää riittävästi.

Suojaa itsesi auringolta.

Hoida ihoasi päivittäin.

Brassi!

Kesä ja bikinit ovat ihokarvojen poiston sesonkiaikaa, monet haluavat pitkäaikaisesti eroon häiritsevistä bikinialueen, säärten sekä kainalon alueen karvoituksesta. Parhaimpiin tuloksiin karvanpoistossa päästään kuitenkin ympärivuotisella sokeroinnilla. Jos karvan kasvua halutaan hillitä ja vähentää jopa ”kokonaan” tulisi sokeroinnissa käydä säännöllisesti noin 4-6 viikon välein. 

Brasilialainen karvanpoisto, tuttavallisemmin Brassi, tarkoittaa ihokarvojen poisto genitaalialueelta joko kokonaan tai osittain. Brassien toteuttamistavoissa saattaa olla hoitolakohtaisia eroja. Meidän hoitolassamme brassisokeroinnissa poistetaan kaikki karvat häpykummulta aina pakaravakoon saakka. Toki asiakas voi itse määrittää karvanpoiston laajuuden, moni jättää häpykummulle pienen kaistaleen karvoitusta ja jotkut eivät halua että pakaravakoon kosketaan.

Monen mielessä on kysymys, sattuuko se? vastaus on, että harvemmin tulee vastaan asiakkaita jotka nukahtavat hoidon aikana mutta niitäkin on! Pääsääntöisesti ensimmäinen kerta on kaikkein epämiellyttävin. Kun käy brassissa säännöllisesti, maksimissaan kuuden viikon välein, on ihotuntemus paljon siedettävämpi sillä karva ei ehdi voimistua takaisin alkuperäiseen kuntoonsa. Brassikertojen kertyessä karvan kasvu vähenee mikä edelleen lisää palvelun siedettävyyttä. On normaalia jännittää ensimmäistä hoitoaikaa, harva tulee paikalle täysin rennoin mielin. Asiakaspalvelijamme pyrkii luomaan tapahtumasta mahdollisimman rennon ja luontevan.  Sinun toiveitasi kuunnellaan aktiivisesti koko palvelun ajan. Meillä on myös käytössä ihonpintapuudute, moni kokeilee sitä ensimmäisellä kerralla mutta yleensä siitä halutaan luopua kun brassikertoja on takana muutamia.

Niinkuin kaikessa sokeroinnissa, brasilialaiseen sokerointiin tultaessa:

 • sokeroitavan alueen ihon tulee olla ehjä ja terve.
 • sokerointia ei voi tehdä auringonpolttamalle iholle.
 • Mikäli käytät tai olet käyttänyt Roaccutan kuuria voi sokerointiin tulla vasta 6kk kuurin loppumisen jälkeen.
 • ei saa olla kuumeessa.

Älä rasvaa sokeroitavaa aluetta samana päivänä kun olet tulossa brassiin. Kuorinnan voit suorittaa pari päivää ennen hoitoaikaasi. Sokerointi kuorii ihoa, joten liiallinen kuorinta voi stressata kehoa tarpeettomasti.

Puhtaus on puoliruokaa ja suojaa karvatupentulehduksilta, kannattaa varautua käymään pesulla ennen omaa aikaa ja oman ajan jälkeen. 

Ja se tärkein, olisi hyvä jos karva on noin 5mm pitkää kun tule omalle ajalle. Näin sokerointi sujuu kaikkein joutuisammin.

 

 • Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokeroidulla alueella 24 tuntia sokeroinnin jälkeen.
 • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen 2 päivää. Tämän jälkeen kuori ihoasi 1-3kertaa viikossa kuivaharjaushanskoilla. Kuivaharjaus ennaltaehkäisee sisäänpäinkasvavien karvojen syntymistä sekä tulehduksia kyseisillä alueilla.
 • Käytä Raikasta vartalovoidetta päivittäin.  Mikäli kuivaharjauksesta ja rasvauksesta huolimatta ihosi ei pysy terveenä, suosittelen lämpimästi BiONin waxing lotionia. Tuote ennaltaehkäisee karvatupentulehduksia, kuorii ihoa ja hillitsee tulehduksia.
 • Suojaa ihosi auringolta viikon verran sokeroinnin jälkeen. Sokeri kuorii ihon voimakkaasti kuolleesta ihosolukosta jolloin iho palaa herkemmin.
 • Jos sokeroinnin toivotaan vähentävän karvankasvua tulisi hoito uusia 4viikon välein maksimissaan 6 viikon välein.

Ammattina kosmetologi

Kosmetologi

”Sana ”kosmetologia” tulee kreikan kielen sanoista ”kosmos”, joka tarkoittaa maailmankaikkeutta, ”kosmein” joka tarkoittaa koristautua, ja ”logos”, joka tarkoittaa tietämistä ja tiedettä.” * Kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Siihen paneudumme seuraavassa tekstissä.

Kosmetologin työhön kuuluu ihon hoitaminen, sen hoidossa opastaminen, erilaiset hieronnat, esteettiset hoidot (sokeroinnit, kestovärjäykset, kynsien lakkaus), ehostaminen sekä oikeiden kotihoito-tuotteiden valinnan opastaminen/myyminen. Kosmetologi ei ole lääkäri, eikä hän siis voi diagnosoida tai parantaa sairauksia, hän voi kuitenkin mahdollisesti hoitaa ja helpottaa erilaisten sairauksien aiheuttamia oireita. Jos sinulla on joku sairaus, tulisi sinun kuitenkin keskustella mahdollisista kosmeettisista hoidoista myös lääkärisi kanssa.

Mitä kosmetologin ammatti pitää sisällään?

Ihon hoitaminen ja kosmetologina työskentely edellyttää riittävää tietämystä hygieniasta, ihmisen anatomiasta, ihon rakenteesta ja sen toiminnasta, erilaisista ihotyypeistä ja ihosairauksista. Näiden lisäksi kosmetologilla tulee olla tietämystä erilaisissa ihonhoitotuotteissa käytetyistä raaka-aineista, hoitomenetelmistä, tarvikkeista ja laitteista sekä näiden vaikutuksesta iholla. Käydessäsi kosmetologilla saat täytettäväksi perustietokortin jonka tietojen pohjalta kosmetologi osaa kokonaisvaltaisemmin arvioida ja hoitaa juuri sinun ihoasi. Kortissa esitetään muutamia kysymyksiä liittyen elämäntapoihisi, mahdollisiin sairauksiin ja elämäntilanteeseen. Näin ollen kosmetologilla pitää olla myös tietoa ravinnon, liikunnan ja muiden elämäntapojen vaikutuksesta hyvinvointiisi.

Tätä kaikkea kosmetologiopiskelijat opettelevat koulussa ensin teorian ja sitten käytännön kautta, ennen työssäoppimiseen ja työelämään siirtymistä. Hyvä koulutus antaa erittäin hyvän pohjan työelämän aloittamiselle, kaikkea ei kuitenkaan voi kirjasta oppia ja kokemusta tulee käytännön kautta. Me emme tiedä aina kaikkea, emmekä mahdollisesti osaa vastata heti suoraan kysymykseesi, mutta me selvitämme vastauksen sinulle.
Kosmetologin ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen vaativat jatkuvaa ylläpitoa myös opintojen päätyttyä. Tuotteet ja hoitomenetelmät kehittyvät jatkuvasti.

Auta kosmetologiasi auttamaan sinua

Parhaan mahdollisen hyödyn saat irti kosmetologin tekemistä hoidoista ja käytetyistä tuotteista:
1. Kertomalla mitä hoidolta/tuotteelta toivot.
2. Olemalla rehellinen ihoasi ja terveydentilaasi koskevissa kysymyksissä.
3. Noudattamalla kosmetologin sinulle antamia ohjeita.

Miten voimme palvella

Kosmetologin tekemä hoito antaa sinulle hyvät lähtökohdat ihosi hoitoon kotona. Meiltä saat aina mukaasi ammattilaisen laatiman henkilökohtaisen ohjeistuksen ihosi hoidosta sekä tuotteista mitä sinun kannattaisi käyttää. Tiesitkö että ihosi hoidon tarpeet vaihtuvat myös vuodenajan mukaan? Tästä syystä käyntiä kosmetologilla suositellaankin 3-4 kk välein. Säännöllinen vierailu kosmetologilla tekee hyvää ihan jokaiselle meistä.
Tuttu kosmetologi joka tuntee ihosi, osaa myös huomata siinä ilmenevät muutokset ja ohjata sinut tarvittaessa lääkärin puheille. Hoitolakäynti on myös oivallinen tapa ottaa hetki omaa aikaa. Jotain vain sinulle.
Kaikkien kosmetologin tekemien hoitojen keskeisin päämäärä ei ole vain hoitaa ihoasi, tai parantaa ulkonäköäsi, vaan myös rentouttaa sinua. Rentoutumishetki arjen keskellä on aivan yhtä tärkeää kuin ihonpuhdistus tai säärikarvojen sokerointi.

Varasitpa ajan sitten kasvohoitoon, hierontaan, sokerointiin tai jalkahoitoon, voit olla varma siitä että me olemme aina paikalla vain sinua varten. Me palvelemme sinua kaikella sillä ammattitaidolla mitä meiltä löytyy. Kaikki asiakaskohtaamiset ovat erittäin luottamuksellisia, emmekä koskaan saa paljastaa henkilökohtaisia asioitasi muille. Suhtaudumme suurella hienotunteisuudella työhömme ja tapaamme paljon erilaisia asiakkaita päivittäin.
Voit siis huoletta kertoa meille nolostelematta kiusalliseksikin kokemiasi asioita.
Toivottavasti tämä teksti avasi hieman sitä mitä me teemme työksemme.

Jos olet ikinä miettinyt varaavasi ajan kosmetologille niin suosittelemme rohkeasti tekemään sen.

*Ihonhoito kauneudenhoitoalalla, Sanoma Pro Oy, oppikirjasta

Let it glow, suihkurusketuksella hehkua iholle ympäri vuoden

Miksi valita suihkurusketus?

Suihkurusketuksella nopea, turvallinen ja luonnollinen päivetys vain viidessä minuutissa. Meillä on käytössä todella suosittu Vita Liberatan suihkurusketus, joka tekee iholle todella luonnollisen ja tasaisen päivetyksen lyhyessä ajassa. Lisäksi tuote, jolla rusketus tehdään sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa.

Onko sillä mitään negatiivisia vaikutuksia ihoon?

Suihkurusketuksessa ei tarvitse pelätä ihon ennenaikaista vanhentumista tai esimerkiksi pigmenttimuutoksia, kuten auringon otossa, vaikka kävisit siinä säännöllisin väliajoin.

Kuinka kauan tulos kestää?

Rusketus kestää iholla noin 5-7 päivää riippuen mm. siitä kuinka paljon hikoilet ja käyt suihkussa. Joillakin rusketus voi kestää jopa kaksi viikkoa. Ihoa kannattaa kosteuttaa kevyellä kosteusvoiteella 2 kertaa päivässä, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään. Liian rasvainen voide voi irrottaa väriä.

 

Liittyykö suihkurusketuksen ottamiseen mitään rajoituksia?

Vita liberatan suihkurusketus sopii kaikille, myös raskaana oleville. Kuitenkin vastuu on aina asiakkaalla niinkuin kaikessa kosmetiikassa. Suihkurusketusta ei kannata ottaa samana päivänä kun olet käynyt ripsihuollossa tai sokeroinnissa. Ja muistathan että suihkurusketus annetaan vaikuttaa iholla 8-10 tuntia ennen kuin se pestään pois. Suihkurusketus sopii täydellisesti mm. Juhliin, ennen lomamatkaa tai kuvauksiin. Vita liberatan suihkurusketus kuluu iholta pois tasaisesti ja päivetys näkyy iholla heti!

Vaikka ulkona on tällä hetkellä harmaata ja kylmää, voi ihosi silti hehkua kauniin päivettyneenä vita liberatan suihkurusketuksen ansiosta myös joulun ja uudenvuoden juhlissa. Siksi hemmottelemme teitä tänään erikoistarjouksella. Kaikki tämän päivän aikana varatut suihkurusketus ajat -15%. (Ajanvaraus-> erikoistarjoukset)

Tervetuloa kaunistautumaan!

Vinkki: sarjakortilla saat suihkurusketuksen edullisemmin.