NOSH-vaatekutsut ja Walk-in

Meillä on ilo kutsua sinut keskiviikkona 22.1.2010 klo 16.00-19.00 välillä NOSH-vaatekutsuille sekä Studio C-kaaren Walk-in tapahtumaan.

Tule nauttimaan pienistä naposteltavista ja virvokkeista sekä tutustumaan palveluvalikoimaame sekä sovittamaan kotimaisen vaatemerkin; NOSHin uuden vaatemalliston naistenvaatteita. 

20 ensimmäiselle tulijalle on luvassa yllätystuotelahja ja 50 ensimmäiselle Studio C-kaaren etuseteleitä. Koko illan sinun on  mahdollista kokeilla ilmaiseksi Neurosonic-rentoutusmenetelmää. Ajat varataan paikan päällä. Lisäksi pikkurahalla voit nauttia muunmuassa kulmien muotoilusta ja kestovärjäyksestä sekä minimanikyyristä.

NOSH-vaate-edustaja Satu Miettinen tulee upouuden vaatemalliston kanssa esittelmään tämän kevään uutuuksia. Olemme varanneet sovitukseen oman huoneen. Voit tutustua NOSHin vaatteisiin etukäteen www.noshvaatekutsut.fi, Huomaa kuitenkin että uuden malliston vaatteet eivät vielä ole siellä nähtävillä mutta löydät ne walk-innista. Satu on myös luvannut suorittaa arvonna kävijöiden kesken.

Tule paikalle yksin tai ystävän kanssa, olette kaikki tervetulleita! Pidämme pienen esittelyn klo 16.30 mutta muina aikoina voi tulla ja mennä vapaasti aina klo 19.00 saakka.

Valmistaudu Vanhoihin meillä!

Onneksi olkoon nuori ja onnea myös vanhemmille! 

Jokainen nuori haluaa näyttää parhaimmaltaan tänä tärkeänä juhlapäivänä. Vanhojenpäivää voidaan pitää eräänlaisena astumisena lapsuudesta varhaisaikuisuuteen jota juhlistetaan nuorelle merkittävien ihmisten; opiskelijatovereiden, ystävien ja perheen läsnäollessa. Olemme saaneet kunnian olla mukana jo useana vuonna nuorten ja vanhempien Vanhojen päivän valmistautumisissa ja haluamme olla vastakin. 

Vanhoihin valmistautuminen voi olla täynnä hulinaa ja vilskettä kampausten, valokuvausten, pukujen ja kaiken muun valmistautumisen ympärillä. Olemme tehneet tämän artikkelin helpottaaksemme hulinaanne ja kerromme lyhyesti kaiken mitä sinun tulee tietää meidän vanhojenpäivä palveluistamme.

Näin Studio C-kaari palvelee sinua

Huolitellut kynnet tärkeänä päivänä

Rakennekynnet ja kestolakkaukset ovat suosituimpia Vanhojen tanssi palveluitamme. Kauniit kynnet kruunaavat asukokonaisuuden. Meiltä onnistuu jokaiseen makuun ja tyyliin sulautuvat kynsidesignit. Aikaa varatessasi sinun ei vielä tarvitse tietää millaiset kynnet haluat mutta jos haluat koristeluita, muista varata niihin aikaa lisäpalveluista. Mikäli sinulla on mielessä valmis desing jonka haluat kynsiisi voit ottaa niistä kuvan mukaasi tullessasi omalle ajallesi. Haluamme onnistua parhaalla mahdollisella tavalla, siksi toivoisimme että sinulla olisi mukana kuva omasta juhlapuvustasi ja mahdollisista koruista. Näin pystymme paremmin sulauttamaan kynsiesi designin asukokonaisuuteesi. 

Manikyyri ja minimanikyyri

Kaikkein kevyin kynsipalvelumme on minimanikyyri, siinä luonnonkynnet ja kynsinauhat siistitään huolitellun näköisiksi. Mikäli haluat kynsiin myös ammattilaisen tekemän lakkauksen, varaa tällöin aika manikyyriin. 

Kestolakkaus ja rakennekynnet

Kestolakkaus on hivenen kynsilakkaa paksumpi kynnenpinnoite mutta ohuempi kuin geelillä tehty kynnen muotoilu. Kestolakkauksen ja rakennekynsien etuna on niiden kestävyys. Parhaimmillaan kynnet säilyvät kauniina 3-4 viikkoa käsittelystä. Tiesitkö että meiltä on mahdollista saada henkilökohtaista kynsien ja käsien ihon hoidon ohjausta palveluiden yhteydessä?  Anna jokaiselle asiakkaalle myös kirjalliset ohjeet tehtyjen palveluiden kotihoitoon sillä haluamme että saat parhaimman mahdollisen edun käynnistäsi.

Olemme koonneet tähän alas muutamia koristeluesimerkkejä joita voidaan toteuttaa kestolakkauksiin tai rakennekynsiin. Vasemmassa kuvassa näet vaativamman Nail Artin koristelut, keskimmäisessä kuvassa haluamme esitellä koko kynnen värjäystä neutraalimmilla sävyillä. Oikeanpuolimmainen on vuosikymmenten kestosuosikki, ranskalainen manikyyri joka kuluu kevyisiin nail art palveluihimme. Katso lisää kuvia täältä.

MILLOIN VARATA AIKA:

Minimanikyyriin ja manikyyriin olisi hyvä tulla vanhojen päivää edeltävänä tai sitä edeltävänä päivänä. Kestolakkaus ja Rakennekynsi aika olisi hyvä varata samalle viikolle kuin tanssitkin ovat.

Suihkurusketus

Suihkurusketus on viimevuosina suosiotaan kasvattanut Vanhojen päivän palvelu. Värivalikoimastamme löytyy sävyjä vaalesta päivetykestä syvän tummiin sävyihin. Käytössämme on Vita Liberatan suosittu tuotesarja joka on tunnettu luonnollisen kauniista sävyistään.

Suihkurusketus säilyy kauniina iholla parisen viikkoa riippuen ihon uusiutumisprosessista ja rusketuksen kotihoidosta. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi iho on hyvä kuoria 1-2 päivää ennen aikaasi.

Ihanteellisinta olisi ottaa suihkurusketus on 2-3 päivää ennen juhlaa. Näin rusketus on parhaimmillaan, eikä värjää vaatteita.  Älä jätä rusketusaikaa juhlapäivän aattoon. Rusketuksella on vuorokauden tekeytymisaika jolloin suihkussa käyntiä on hyvä välttää, tällöin rusketusaineet voivat värjätä vaatteita.

Lue lisää suihkurusketuksesta täältä.

Kasvoille kaunis hehku ja tasainen pohja meikille.

Me kaikki ansaitsemme hemmottelua mutta kasvohoidot ovat muutakin. Ihanteellista olisi ottaa sarjakasvohoito ennen juhlaa mutta vielä kuukausi tai viikko ennen vanhoja ehtii tehdä jotain. 

Mikäli et ole aikaisemmin käynyt kasvohoidossa, emme suosittele suuria muutoksia ihonhoidon tottumuksiisi sillä iho saattaa reagoida uusiin hoitotuotteisiin ja hoitomuotoihin epäsuotuisalla tavalla juuri juhlan aikoihin. Sen sijaan suosittelemme ihoa kosteuttavia ja kevyesti kuorivia ja kirkastavia kasvohoitoja. Mikäli et käyt kasvovettä, aloita sen käyttö nyt! Lue lisää ihonhoitorutiineista täältä. ja sukella ihonhoidon blogipostauksiin löytääksesi lisää vinkkejä. 

Kevyt kasvohoito ja klassinen kasvohoito ovat hyviä vaihtoehtoja viikkoa ennen juhlapäivää. Ihon puhdistuksen voi tehdä pari viikkoa ennen vanhoja, näin iho on ehtinyt hyvin rauhoittua  puhdistuksen jälkeen. Juhlaa edeltävänä päivänä voi käydä kosteuttavassa kevytkasvohoidossa joka auttaa juhlameikin onnistumisessa. Meiltä saat myös kertakäyttöiset kangasnaamiot kotona tehtäväksi!

Kauniit ripset vangitsevat katseen

Viimeisenä muttei vähäisempänä yksi viime vuosien suosikkipalvelu; ripsipidennykset ja ripsien kestotaivutus jotka yleisesti yhdistetään kulmien kestovärjäys ja muotoilupalveluun.

Ripsien kestotaivutus eli Lash Lift on viime vuosina rantautunut Suomen kauneusmarkkinoille pysyvästi. Kestotaivutusten suosio kasvaa vuosivuodelta. Kyse on luonnonripsen kestävästä taivuttamisesta ns. permanenttiainein haluttuun kaareen. Tulos säilyy ripsissä kuutisen viikkoa riippuen yksilöllisestä ripsien uusuitumisvauhdista. Lash lift sopii niille joilla on hyvät luonnonripset, yleensä näin onkin kaikkien nuorten kohdalla.

Ripsipidennykset ovat näkyvämpi ja näyttävämpi ripsipalvelu mutta nekin voidaan tehdä luonnollisen näköisiksi. Allaolevissa kuvissa näet vasemmassa reunassa ripsien kestotaivutuksen. Oikeassa reunassa on kuvat näyttävämmäst sekä luonnollisemmasta ripsidesignista. 

Huomaa aikaa varatessasi että kestotaivutuksilla on vuorokauden tekeytymisaika eli varaa aikasi vähinään kaksi päivää ennen juhlaa. Taivutukset säilyvät ripsissä niin hyvin että voit käydä palvelussa kaksikin viikkoa ennen juhlahetkeä. Ripsipidennyksiin suosittelemme tulemaan samalla viikolla kuin juhlakin on. Ripsipidennysten kanssa ei ole kastelukieltoa joten voit käydä vaikka vanhojen aattona.

 

Me toivomme että tästä artikkelista oli sinulle apua ja toivomme näkevämme sinut pian.

Onnea vielä kerran!

Anti-age ihonhoito

Jokainen meistä vanhenee. Ikääntymistä ei voi estää, mutta sen tuomia ulkonäöllisiä muutoksia voi hidastaa. Ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä ihollamme, varsinkin ohuimmilla ihoalueilla kuten silmänympäryksillä, suun ympärillä ja kaulan iholla. Näiden lisäksi käsiemme iho paljastaa heti ikämme sillä se on jatkuvasti alttiina kaikelle kulutukselle ja ympäristön vaikutuksille. Ikääntyminen on luonnollinen osa elämää, mutta ennenaikaista ikääntymistä voimme ennaltaehkäistä oikeanlaisilla elintavoilla ja ihonhoidolla.

Ihon ikääntymiseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

Perimä
Terveyden tila
Elinympäristö
Elintavat
Henkinen hyvinvointi
Hormonitoiminta
Ihonhoitotottumukset

Perimään emme voi vaikuttaa. Mutta elintavoillamme ja elinympäristöllämme on merkitystä. Niiden avulla voimme vaikuttaa ihomme ikääntymiseen. Tupakointi, aurinkosuojan puute, ihon hoitamattomuus, vääränlaiset ihonhoitotuotteet, niukka ruokavalio, vähäiset yöunet, hoitamattomat sairaudet, ihon kuivuminen, stressi ja alkoholi aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ihminen on kokonaisuus, yksi asia vaikuttaa aina toiseen.
Syömällä monipuolisesti, nukkumalla riittävästi, harrastamalla liikuntaa, huolehtimalla terveydestäsi sekä henkisestä hyvinvoinnistasi, käyttämällä aurinkosuojaa ja hoitamalla ihoasi ihotyypillesi sopivilla tuotteilla voit vaikuttaa ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Mitä ikääntyminen iholla käytännössä tarkoittaa?

Ikääntyessä solujen jakautuminen hidastuu, jolloin iho uusiutuu hitaammin, myös haavat parantuvat hitaammin. Iho vaurioituu helpommin. Ihon tuntoaistimukset heikentyvät. Ihossa valmistettavan D-vitamiinin määrä vähenee. Ihon oma suojaus ulkoisia tekijöitä kuten aurinkoa vastaan heikkenee, mikä taas altistaa UV-säteilyn aiheuttamille ihomuutoksille kuten pigmenttihäiriöille, ihosairauksille ja ennenaikaiselle ikääntymiselle. Iho ohenee ja veltostuu, tulee ryppyjä ja juonteita, huokoset näkyvät suurentuneina. Iho menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä. Verenkierto heikkenee, mikä vaikuttaa mm ihon väriin ja hapen ja ravinteiden kulkeutumiseen ihon kerroksissa. Ihon kosteuspitoisuus alentuu, jolloin iho kuivuu. Ihonalaisen rasvan määrä vähenee, minkä myötä kasvot näyttävät surkastuneilta. Karvatupen verenkierto heikkenee, ja hiusten ja karvojen lukumäärä vähenee ja ne ohentuvat. Myös niiden kasvu hidastuu ja väri harmaantuu.

Anti-age

Nykyisin markkinoilta löytyy hurjan paljon erilaisia ihonhoitotuotteita ikääntyvän ihon hoitoon.
Tuotteet sisältävät paljon kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia jotka pitävät ihon nuorekkaana pidempään. Tällaisia ainesosia ovat mm. hyaluronihappo joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläisyyttä. Vitamiinit, kivennäisaineet ja rasvahapot ravitsevat ihoa. Parantamalla ihon pintaverenkiertoa, aineenvaihduntaa, tehostamalla kollageenin muodostumista ja pitämällä ihon kosteutettuna, sekä suojautumalla aurinkoa ja kylmää vastaan voimme hidastaa ihomme ikääntymistä.
Anti-age tuotteita voidaan alkaa käyttää jo 30- ikävuodesta ylöspäin.
Anti-age tuotteiden tehoa voidaan parantaa käymällä kasvohoidoissa, jolloin tuotteet saadaan imeytettyä paremmin iholle. Monet kasvohoidot ja kasvohieronta vilkastuttavat ihon pintaverenkiertoa, kuorivat kuolleen ihosolukon pois, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät paremmin ihoon, hoitolan tuotteet sisältävät lukuisia tehoaineita jotka virkistävät ihoa. Kosmetologi voi myös tehdä laitehoitona esimerkiksi timanttihionnan, jossa hoitopään ja alipaineen avulla voidaan saavuttaa näkyviä ja pysyviä hoitotuloksia juonteiden ja pigmenttimuutosten hoidossa.

Sinun omilla valinnoillasi on todella merkitystä,

Hengitä hetki syvään.

Nauti elämästä.

Huolehdi terveydestäsi.

Liiku. Juo vettä.

Käy kasvohoidossa.

Syö terveellisesti.

Nuku ja lepää riittävästi.

Suojaa itsesi auringolta.

Hoida ihoasi päivittäin.

Brassi!

Kesä ja bikinit ovat ihokarvojen poiston sesonkiaikaa, monet haluavat pitkäaikaisesti eroon häiritsevistä bikinialueen, säärten sekä kainalon alueen karvoituksesta. Parhaimpiin tuloksiin karvanpoistossa päästään kuitenkin ympärivuotisella sokeroinnilla. Jos karvan kasvua halutaan hillitä ja vähentää jopa ”kokonaan” tulisi sokeroinnissa käydä säännöllisesti noin 4-6 viikon välein. 

Brasilialainen karvanpoisto, tuttavallisemmin Brassi, tarkoittaa ihokarvojen poisto genitaalialueelta joko kokonaan tai osittain. Brassien toteuttamistavoissa saattaa olla hoitolakohtaisia eroja. Meidän hoitolassamme brassisokeroinnissa poistetaan kaikki karvat häpykummulta aina pakaravakoon saakka. Toki asiakas voi itse määrittää karvanpoiston laajuuden, moni jättää häpykummulle pienen kaistaleen karvoitusta ja jotkut eivät halua että pakaravakoon kosketaan.

Monen mielessä on kysymys, sattuuko se? vastaus on, että harvemmin tulee vastaan asiakkaita jotka nukahtavat hoidon aikana mutta niitäkin on! Pääsääntöisesti ensimmäinen kerta on kaikkein epämiellyttävin. Kun käy brassissa säännöllisesti, maksimissaan kuuden viikon välein, on ihotuntemus paljon siedettävämpi sillä karva ei ehdi voimistua takaisin alkuperäiseen kuntoonsa. Brassikertojen kertyessä karvan kasvu vähenee mikä edelleen lisää palvelun siedettävyyttä. On normaalia jännittää ensimmäistä hoitoaikaa, harva tulee paikalle täysin rennoin mielin. Asiakaspalvelijamme pyrkii luomaan tapahtumasta mahdollisimman rennon ja luontevan.  Sinun toiveitasi kuunnellaan aktiivisesti koko palvelun ajan. Meillä on myös käytössä ihonpintapuudute, moni kokeilee sitä ensimmäisellä kerralla mutta yleensä siitä halutaan luopua kun brassikertoja on takana muutamia.

Niinkuin kaikessa sokeroinnissa, brasilialaiseen sokerointiin tultaessa:

 • sokeroitavan alueen ihon tulee olla ehjä ja terve.
 • sokerointia ei voi tehdä auringonpolttamalle iholle.
 • Mikäli käytät tai olet käyttänyt Roaccutan kuuria voi sokerointiin tulla vasta 6kk kuurin loppumisen jälkeen.
 • ei saa olla kuumeessa.

Älä rasvaa sokeroitavaa aluetta samana päivänä kun olet tulossa brassiin. Kuorinnan voit suorittaa pari päivää ennen hoitoaikaasi. Sokerointi kuorii ihoa, joten liiallinen kuorinta voi stressata kehoa tarpeettomasti.

Puhtaus on puoliruokaa ja suojaa karvatupentulehduksilta, kannattaa varautua käymään pesulla ennen omaa aikaa ja oman ajan jälkeen. 

Ja se tärkein, olisi hyvä jos karva on noin 5mm pitkää kun tule omalle ajalle. Näin sokerointi sujuu kaikkein joutuisammin.

 

 • Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokeroidulla alueella 24 tuntia sokeroinnin jälkeen.
 • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen 2 päivää. Tämän jälkeen kuori ihoasi 1-3kertaa viikossa kuivaharjaushanskoilla. Kuivaharjaus ennaltaehkäisee sisäänpäinkasvavien karvojen syntymistä sekä tulehduksia kyseisillä alueilla.
 • Käytä Raikasta vartalovoidetta päivittäin.  Mikäli kuivaharjauksesta ja rasvauksesta huolimatta ihosi ei pysy terveenä, suosittelen lämpimästi BiONin waxing lotionia. Tuote ennaltaehkäisee karvatupentulehduksia, kuorii ihoa ja hillitsee tulehduksia.
 • Suojaa ihosi auringolta viikon verran sokeroinnin jälkeen. Sokeri kuorii ihon voimakkaasti kuolleesta ihosolukosta jolloin iho palaa herkemmin.
 • Jos sokeroinnin toivotaan vähentävän karvankasvua tulisi hoito uusia 4viikon välein maksimissaan 6 viikon välein.

Ammattina kosmetologi

Kosmetologi

”Sana ”kosmetologia” tulee kreikan kielen sanoista ”kosmos”, joka tarkoittaa maailmankaikkeutta, ”kosmein” joka tarkoittaa koristautua, ja ”logos”, joka tarkoittaa tietämistä ja tiedettä.” * Kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Siihen paneudumme seuraavassa tekstissä.

Kosmetologin työhön kuuluu ihon hoitaminen, sen hoidossa opastaminen, erilaiset hieronnat, esteettiset hoidot (sokeroinnit, kestovärjäykset, kynsien lakkaus), ehostaminen sekä oikeiden kotihoito-tuotteiden valinnan opastaminen/myyminen. Kosmetologi ei ole lääkäri, eikä hän siis voi diagnosoida tai parantaa sairauksia, hän voi kuitenkin mahdollisesti hoitaa ja helpottaa erilaisten sairauksien aiheuttamia oireita. Jos sinulla on joku sairaus, tulisi sinun kuitenkin keskustella mahdollisista kosmeettisista hoidoista myös lääkärisi kanssa.

Mitä kosmetologin ammatti pitää sisällään?

Ihon hoitaminen ja kosmetologina työskentely edellyttää riittävää tietämystä hygieniasta, ihmisen anatomiasta, ihon rakenteesta ja sen toiminnasta, erilaisista ihotyypeistä ja ihosairauksista. Näiden lisäksi kosmetologilla tulee olla tietämystä erilaisissa ihonhoitotuotteissa käytetyistä raaka-aineista, hoitomenetelmistä, tarvikkeista ja laitteista sekä näiden vaikutuksesta iholla. Käydessäsi kosmetologilla saat täytettäväksi perustietokortin jonka tietojen pohjalta kosmetologi osaa kokonaisvaltaisemmin arvioida ja hoitaa juuri sinun ihoasi. Kortissa esitetään muutamia kysymyksiä liittyen elämäntapoihisi, mahdollisiin sairauksiin ja elämäntilanteeseen. Näin ollen kosmetologilla pitää olla myös tietoa ravinnon, liikunnan ja muiden elämäntapojen vaikutuksesta hyvinvointiisi.

Tätä kaikkea kosmetologiopiskelijat opettelevat koulussa ensin teorian ja sitten käytännön kautta, ennen työssäoppimiseen ja työelämään siirtymistä. Hyvä koulutus antaa erittäin hyvän pohjan työelämän aloittamiselle, kaikkea ei kuitenkaan voi kirjasta oppia ja kokemusta tulee käytännön kautta. Me emme tiedä aina kaikkea, emmekä mahdollisesti osaa vastata heti suoraan kysymykseesi, mutta me selvitämme vastauksen sinulle.
Kosmetologin ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen vaativat jatkuvaa ylläpitoa myös opintojen päätyttyä. Tuotteet ja hoitomenetelmät kehittyvät jatkuvasti.

Auta kosmetologiasi auttamaan sinua

Parhaan mahdollisen hyödyn saat irti kosmetologin tekemistä hoidoista ja käytetyistä tuotteista:
1. Kertomalla mitä hoidolta/tuotteelta toivot.
2. Olemalla rehellinen ihoasi ja terveydentilaasi koskevissa kysymyksissä.
3. Noudattamalla kosmetologin sinulle antamia ohjeita.

Miten voimme palvella

Kosmetologin tekemä hoito antaa sinulle hyvät lähtökohdat ihosi hoitoon kotona. Meiltä saat aina mukaasi ammattilaisen laatiman henkilökohtaisen ohjeistuksen ihosi hoidosta sekä tuotteista mitä sinun kannattaisi käyttää. Tiesitkö että ihosi hoidon tarpeet vaihtuvat myös vuodenajan mukaan? Tästä syystä käyntiä kosmetologilla suositellaankin 3-4 kk välein. Säännöllinen vierailu kosmetologilla tekee hyvää ihan jokaiselle meistä.
Tuttu kosmetologi joka tuntee ihosi, osaa myös huomata siinä ilmenevät muutokset ja ohjata sinut tarvittaessa lääkärin puheille. Hoitolakäynti on myös oivallinen tapa ottaa hetki omaa aikaa. Jotain vain sinulle.
Kaikkien kosmetologin tekemien hoitojen keskeisin päämäärä ei ole vain hoitaa ihoasi, tai parantaa ulkonäköäsi, vaan myös rentouttaa sinua. Rentoutumishetki arjen keskellä on aivan yhtä tärkeää kuin ihonpuhdistus tai säärikarvojen sokerointi.

Varasitpa ajan sitten kasvohoitoon, hierontaan, sokerointiin tai jalkahoitoon, voit olla varma siitä että me olemme aina paikalla vain sinua varten. Me palvelemme sinua kaikella sillä ammattitaidolla mitä meiltä löytyy. Kaikki asiakaskohtaamiset ovat erittäin luottamuksellisia, emmekä koskaan saa paljastaa henkilökohtaisia asioitasi muille. Suhtaudumme suurella hienotunteisuudella työhömme ja tapaamme paljon erilaisia asiakkaita päivittäin.
Voit siis huoletta kertoa meille nolostelematta kiusalliseksikin kokemiasi asioita.
Toivottavasti tämä teksti avasi hieman sitä mitä me teemme työksemme.

Jos olet ikinä miettinyt varaavasi ajan kosmetologille niin suosittelemme rohkeasti tekemään sen.

*Ihonhoito kauneudenhoitoalalla, Sanoma Pro Oy, oppikirjasta

Let it glow, suihkurusketuksella hehkua iholle ympäri vuoden

Miksi valita suihkurusketus?

Suihkurusketuksella nopea, turvallinen ja luonnollinen päivetys vain viidessä minuutissa. Meillä on käytössä todella suosittu Vita Liberatan suihkurusketus, joka tekee iholle todella luonnollisen ja tasaisen päivetyksen lyhyessä ajassa. Lisäksi tuote, jolla rusketus tehdään sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa.

Onko sillä mitään negatiivisia vaikutuksia ihoon?

Suihkurusketuksessa ei tarvitse pelätä ihon ennenaikaista vanhentumista tai esimerkiksi pigmenttimuutoksia, kuten auringon otossa, vaikka kävisit siinä säännöllisin väliajoin.

Kuinka kauan tulos kestää?

Rusketus kestää iholla noin 5-7 päivää riippuen mm. siitä kuinka paljon hikoilet ja käyt suihkussa. Joillakin rusketus voi kestää jopa kaksi viikkoa. Ihoa kannattaa kosteuttaa kevyellä kosteusvoiteella 2 kertaa päivässä, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään. Liian rasvainen voide voi irrottaa väriä.

 

Liittyykö suihkurusketuksen ottamiseen mitään rajoituksia?

Vita liberatan suihkurusketus sopii kaikille, myös raskaana oleville. Kuitenkin vastuu on aina asiakkaalla niinkuin kaikessa kosmetiikassa. Suihkurusketusta ei kannata ottaa samana päivänä kun olet käynyt ripsihuollossa tai sokeroinnissa. Ja muistathan että suihkurusketus annetaan vaikuttaa iholla 8-10 tuntia ennen kuin se pestään pois. Suihkurusketus sopii täydellisesti mm. Juhliin, ennen lomamatkaa tai kuvauksiin. Vita liberatan suihkurusketus kuluu iholta pois tasaisesti ja päivetys näkyy iholla heti!

Vaikka ulkona on tällä hetkellä harmaata ja kylmää, voi ihosi silti hehkua kauniin päivettyneenä vita liberatan suihkurusketuksen ansiosta myös joulun ja uudenvuoden juhlissa. Siksi hemmottelemme teitä tänään erikoistarjouksella. Kaikki tämän päivän aikana varatut suihkurusketus ajat -15%. (Ajanvaraus-> erikoistarjoukset)

Tervetuloa kaunistautumaan!

Vinkki: sarjakortilla saat suihkurusketuksen edullisemmin.

Miesten ihonhoito

Miesten iho vaatii hoitamista ja huolenpitoa, aivan samalla tavalla kuin meidän naistenkin iho.
Silti siitä puhutaan paljon vähemmän.  Miesten ja naisten ihossa on tietenkin tiettyjä eriäväisyyksiä jotka johtuvat hormonitoiminnasta, mutta ne eivät lainkaan muuta sitä tosiasiaa että ihoa on hoidettava.


Vielä 10 tai 20 vuotta sitten monet miehet eivät olisi voineet kuvitellakaan varaavansa aikaa kasvohoitoon, tai ostavansa silmänympärysvoidetta. Ilmapiiri on onneksi muuttunut. Monet hoitolat ovat suunnitelleet miehille omia hoitoja ja miehille suunnattuja ihonhoitotuotteita on kehitetty enemmän heidän tarpeisiin sopiviksi.

Miehet tuntuvat arvostavan ihonhoidossa sitä että tuotteet on juuri sitä mitä luvataan. Niiden käyttöön on saatavilla selkeät ohjeet ja tuotteita myyvä henkilö osaa kertoa mitä tuotteita miehen tarvitsee ostaa.
Jos tuote ei ole toimiva, mies yksinkertaisesti vaihtaa tuotteen sellaiseen joka toimii.
Tuotteiden ulkonäöllä ei ole niin suurta merkitystä, riittää että pakkauksesta käy ilmi mikä tuote on kyseessä ja mihin sitä käytetään. Tuotteen on oltava helppo ottaa pakkauksesta ja pakkauksen pitää olla helposti säilytettävissä.
Mies kiinnostuu ihonhoidosta silloin kun siihen ilmenee näkyvää tarvetta. Jos iho näyttää hyvälle, ei päivittäiseen ihon hoitamiseen ryhdytä. Mitä vähemmällä vaivalla ja tuotemäärällä asiasta selvitään sen parempi.

Yhden miehen käsitys ihonhoidosta:
”Vaimo ostaa tuotteita ja niitä käytetään. Jos ei ole vaimoa mennään Sokkarille ostamaan tuotteita.
Ihoa hoidetaan niin kauan että iho paranee. Iho puhdistetaan ja hoidetaan (jotain aineita sinne tungetaan)”

Kuinka yksinkertaista !

Tiivistelmä miehille:

 • Ihon säännöllinen hoitaminen pitää ihosi terveenä.
 • Hoidettuna ihosi ei vanhene ennen aikaisesti.
 • Hoidettu iho näyttää ja tuntuu paremmalta.
 • Ihoa kannattaa alkaa hoitamaan jo ennen kuin mitään näkyvää tarvetta ilmenee.
 • Kasvojen ja vartalon iho ovat erilaisia. Kasvojen iho on melko ohutta. Siksi kaikki vartalolle tarkoitetut tuotteet eivät sovi kasvoille.
 • Suihkusaippua kuivattaa ihoa. Pelkkä vesi ei taas puhdista ihoa tarpeeksi. Tämän vuoksi on syytä ostaa hyvä puhdistustuote.
 • Iho on ihmisen suurin elin.
 • Kuivan ihon läpäisyeste ulkoisia tekijöitä vastaan on heikentynyt. Ihoa kiristää, se kutisee, hilseilee ja tulehtuu helposti. Siksi kosteutus on tärkeää.
 • Aurinkosuojaa pitää käyttää vaikka et palaisi auringossa. Myös talviaurinko altistaa ihosairauksille.
 • After shave tuotetta kannattaa käyttää vaikka ihosi ei ärtyisi parranajosta.
 • Kaikkien miesten iho ei ole samanlainen.

 

Miehetkin käyvät kasvohoidossa.

Kosmetologi on ihonhoidonammattilainen, häneltä saat kasvohoidon yhteydessä ihoanalyysin ja selkeät ohjeet siitä mitä sinun ihosi tarvitsee. Ja voit ostaa tarvittavat tuotteet paikanpäältä. Ammattilaisen tekemä kasvohoito antaa sinulle hyvän pohjan tuotteiden käyttöön kotona.
Kasvohoidossa saavutetaan joitain heti näkyviä tuloksia, se toimii myös hyvänä rentoutumishetkenä. Sinun ihosi tarvitsee sitä.

Lämpimästi tervetuloa kaikki miehet kasvohoitoon tai tuoteostoksille.

A-vitamiini ihon hoidossa

Vitamiinien käyttö ihon hoidossa voi tuntua aluksi hieman vieraalta, miellämmehän enemmänkin vitamiinit ravinto sekä lisäravinne asioiksi. Vitamiineilla on kuitenkin tärkeä merkitys ihon terveyteen. Varsinkin siinä vaiheessa jos/kun ihossa esiintyy epätasapainoa voi ratkaisuja lähteä etsimään vitaminoiduista ihonhoitotuotteista.

A-vitamiini on tällä hetkellä kaikkein tutkituin vitamiini ihon hoidossa. Ehkä tästä syystä sen tehosta on myös kaikkein eniten näyttöä. A-vitamiinipohjaiset ihonhoitotuotteet, C-vitamiinin rinnalla ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina.  

A-vitamiinin vaikutus iholla

A-vitamiini tunnetaan parhaiten tehokkaana ihon uudistajana. Se siis laittaa ihon aineenvaihduntaan ja solujen uusiutumiseen lisää kierroksia. A-vitamiini uudistaa ihoa tehokkaasti ja on siksi tehokas esimerkiksi aknearville. On myös todettu että tämä supervitamiini normalisoi talineritystä ja avaa talitukkeumia. A-vitamiinipohjaisilla tuotteilla onkin jo vuosien historia aknen hoidossa.  Säännöllisellä käytöllä nämä tuotteet tekevät ihostasi vahvemman sekä sävyiltään tasaisemman.

Käytä sitä kun…

 • ihosi on kuiva, karhea ja hilseilevä
 • sinulla on akne ja ihosi on rasvainen
 • ihosi on palanut auringossa

Meiltä löytyy BiON sarjan oma A-vitamiiniseerumi, joka uudistaa ihon pintakerrosta ja tuo iholle selkeästi lisää paksuutta, kimmoisuutta ja vahvuutta. Lisäksi seerumi sisältää myös c- ja e-vitamiineja, jotka kaikki yhdessä auttavat palauttamaan ihon hehkun ja elinvoimaisuuden. Seerumi sisältää myös alfalipoiinihappoa joka edistää ihon pehmeyttä ja kiinteyttää rappeutunutta sidekudosta. Tuote löytyy hoitolastamme nimellä Vitamin A + antioksidant complex.

Vitamin A + Antioxidant Complex, 30ml, 34,20€

Uudistava hoitoseerumi joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, samalla kiihdyttäen uudien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Tehokas ja hellävarainen tuote joka sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.

C-vitamiini ihon hoidossa

Eilisen A-vitamiini on huomisen C-vitamiini. Elämme vuoden synkimpiä päiviä, flunssat jyllää ja vitamiinit ovat kaikkien huulilla, jollei kirjaimellisesti niin ainakin puheissa. Antioksidanttien vaikutus kehon terveyteen tunnetaan jo hyvin, mutta harvemmin kuulee puhuttavan antioksidanteista ihon hoidon näkökulmasta.
 
C-vitamiinipitoisten ihonhoitotuotteiden määrä on viime vuosina kasvanut valtavasti ja eikä syyttä! C-vitamiinipitoiset hoitotuotteet ovat erittäin hyvä vaihtoehto pitää iho hyvässä kunnossa. Tehokkaista hoitavista ominaisuukistaan huolimatta. tuote sopii kaikenikäisille.
 

Mitä C-vitamiini tekee iholla?

C-vitamiini tunnetaan ihon kirkastajana. Säännöllisesti käytettynä c-vitamiinituote vähentää juonteiden määrää ja samalla napakoittaa ihoa. Tämä supervitamiini  antaa iholle ihanan hehkun sekä tasoittaa ihossa olevia epätasaisuuksia ja pigmenttihäiriöitä. C-vitamiini on vahva antioksidantti joka kiihdyttää kollageenintuotantoa ja auttaa ihoa parantumaan joten tarvitset sitä myös silloin kun iho on kovalla rasituksella.
 

Käytä sitä kun….

 • haluat ennältäehkäistä juonteiden muodostumista sekä hidastaa ihon vanhenemisprosessia.
 • Vietät paljon aikaa auringossa, C-vitamiini lieventää auringonvalon ja UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia ihossa ja sen on todettu ehkäisevän ihosyöpää. Huomaa kuitenkin että C-vitamiinissa ei  itsessään ole UV-suojakerrointa joten tarvitset sen erikseen jollei käyttämässäsi tuotteessa ole sitä valmiina lisätty.
 • Sinulla on taipumusta pigmenttimuutoksiin kuten maksaläiskiin.
 • Sinulla on couperosa-muutoksia ihollasi.
 
Meillä on hoitolassamme myynnissä BiON sarjan vitamin-C + calcium complex päivävoide, joka kirkastaa, kiinteyttää ja aktivoi kollageenituotantoa. Tuote myös suojaa uv-säteiltä ja estää uusien pigmenttimuutoksien syntymistä. Tämä tuote on myös erinomainen couperosa-iholle, koska se sisältää C-vitamiinin lisäksi kalsium – uutetta, joka rauhoittaa tehokkaasti ihon punoitusta ja couperosaa. Tämä päivävoide sisältää myös E-vitamiinia mikä yhdessä C-vitamiinin kanssa tehostaa C-vitamiinin hoitavia vaikutuksia.
 

Vitamin C + Calsium Complex, 30ml, 52,00€

Rauhoittava, kirkastavat ja uudistava voide. Rauhoittaa Couperoosaa ja korjaa verisuonistoa, nuorentaa ja korjaa ikääntynyttä ihoa sekä auringon vaurioittamaa pigmentoitunutta ihoa. Lue lisää Bion tuotteistamme täältä ja BiONin omilta sivuilta.

Silmänympärysihon hoito

Oletko koskaan miettinyt minkä vuoksi sinun tulisi käyttää erillistä silmänympärysvoidetta? Miksi et voisi käyttää samaa kasvovoidetta koko kasvojen alueelle?
Monen ensimmäinen ajatus varmasti onkin että kyseessä on joku myyntikikka jolla saadaan ihmiset ostamaan yksi tuote lisää, luettuasi tämän tekstin tulet pian huomaamaan että tässä ei kuitenkaan ole kyse siitä.

Miten silmänympärysiho eroaa muusta ihosta?

Ikääntymisen merkit alkavat näkyä yleensä ensimmäisinä juuri ohuemmilla ihoaluille kuten silmänympäryksillä. Tulee juonteita, silmäluomien iho veltostuu, sinulle voi tulla silmäpussit tai voit kärsiä tummista silmänalusista.
Ihmisen koko ihosta silmänympäryksen iho on kaikkein ohuinta. Monet kasvovoiteet ovat koostumukseltaan aivan liian raskaita niin ohuelle ihoalueelle, mikä voi aiheuttaa ei toivottua turvotusta silmänympäryksellä kun voide estää kosteuden haihtumista liian tehokkaasti. Tavallinen kasvovoide voi myös sisältää ainesosia jotka ärsyttävät huomattavasti herkempää ja ohuempaa silmänympäryksen ihoa tai jopa silmää.

Mitä haittaa on vääränlaisesta tai väärin käytetystä tuotteesta?

Turvotus silmänympäryksellä voi olla seurausta vääränlaisesta tai myös väärin laitetusta voiteesta.
Väärin laitetusta? Voinko siis laittaa silmänympärykselle tarkoitettua voidetta väärin?
Kyllä voit. Silmänympärysvoidetta ei koskaan tule laittaa yläluomella liikkuvan luomen päälle. Varsinkaan yöllä, sillä tämä vaikeuttaa luomien liikehdintää joka pumppaa nestettä pois. Myös liian suuri voidemäärä estää ihon normaaleja toimintoja.

Ei hätää, tämä on aivan helppoa! Muistat vain laittaa:
1. Oikeanlaista voidetta
2. Oikean määrän
3. Oikeaan paikkaan

Nuppineulan pään kokoisen voidemäärän pitäisi riittää silmänympäryksille.
Voidetta taputellaan sormenpäillä alaluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohden ja silmän yläpuolella kulmakarvan alapuolelle, mutta ei (kuten varmasti muistat) liikkuvalle luomelle. Voidetta kannattaa käyttää aamuin ja illoin puhdistetulla iholla.

Mitä voide tekee ihollani?

Voide kosteuttaa ja elvyttää ihoa sekä ennaltaehkäisee ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä. Nyt tästä kaikesta inspiroituneena herää kysymys miten löydän juuri minulle sopivan voiteen?
Markkinoilla on paljon erilaisia silmänympärysvoiteita ja- geelejä. Oikean tuotteen valinnassa avainasemassa on sinun ihotyyppisi ihosi ominaisuudet ja tarpeet, Tarvitsetko enemmän kosteuttavaa vai kenties antiage voidetta, vai erityisen herkälle iholle sopivan voiteen?
Me ihonhoidon ammattilaiset autamme sinua enemmän kuin mielellämme oikean voiteen löytämisessä.

Katso vielä tuotesuosituksemme:

Intense Eye Moisturizing Cream, 30ml, 29,90€

Kosteusvoiden kasvoille ja silmänympärysiholle. Tehokas yhdistelmävoide joka on kehitetty erityisherkälle ja erittäin kuivalle iholle. Ylellinen 24h kosteusvoide, myös silmänympärysiholle.Täyteläinen koostumus suojaa ihon lipidikalvoa ja estää kosteuden haihtumista. Vastaa erityisesti kylmän vuodenajan kosteutustarpeisiin.

Youthful Eyes Peptide Cream, 15ml/30ml, 28,00/48,40€

Hoitava peptidi-silmänympärysvoide. Tehokkaasti kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide. Vähentää huomattavasti tummia silmänympäryksiä ja silmäpussien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu 35%:n väheneminen 8 viikon käytön jälkeen.

EkoPharma Vadelma silmänympärysgeeli 15ml 24€

Silmänympärysgeeli sopii hyvin nuorelle ja pintakuivalle iholle, sen optimoitu koostumus kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vadelma, ksylitoliyhdiste sekä keramidit ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät sen luontaista kosteustasapainoa. Silmänympärysgeelin kasviperäiset peptidit ylläpitävät ja vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia. Vadelma sarja sopii hyvin myös niille joilla on ripsipidennykset. 

Ekopharma Men silmänympärysvoide 15ml 20€

Erityisesti miesten iholle suunniteltu silmänympärysvoide. Imeytyy nopeasti.