Tiina

@beautybytiinamarianna

Tiina on yrityksemme pitkäaikaisin kosmetologi. Tiinan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat kasvohoitojen laitehoidot sekä erilaisten iho-ongelmien tuloksellinen hoitaminen. Tiina käyttää ensisijaisesti BiONin ihonhoitosarjaa mutta häneltä voi kysyä myös suosituksia Ekopharman tuotelinjasta. 

Tiina on tiimimme rauhallisin jäsen. Rauhallisuus on erittäin tärkeä ominaisuus kosmetologille sillä rauhallinen työote saa asiakkaat rentotumaan. Hän on lisäksi meistä ainoa joka tekee jalkahoitoja. Jalkahoitovalikoimasta meiltä löytyy täydellinen spa-jalkahoito sillä uskomme, että hyvä hoito on muutakin kuin mekaanista suorittamista. Tiinä työskenteleekin asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltaisuus edellä.

Kosmetologin erityishoidoista Tiinalta luonnistuvat Vita Liberatan suihkurusketukset sekä ripsien kestotaivutukset eli Lash Liftit. Niiden kysyntä onkin meillä jatkuvassa nousussa.  

Jos haluat rentouttavan hoitohetken arjen keskellä suosittelemme varaamaan ajan Tiinalle. Tiinan töitä voit seurata tarkemmin instagramista @beautybytiinamarianna. Rakastamme tykkäyksiä!

  • Kosmetologi
  • Lash Lift & brow lamination – Diamond Beauty 2020

Lash Lift

Hot Stone

Kasvohoidot

Suihkurusketus

%d bloggaajaa tykkää tästä: