Kattavat kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut Jyväskylässä

Meiltä löytyvät kattavat kauneudenhoidon- ja hyvinvoinninpalvelut päästä varpaisiin. Meiltä löytyy kaksi pitkän linjan kynsiteknikkoa; Riikka ja Josefiina joiden käsissä syntyvät toiveidesi mukaiset Rakennekynnet, geelilakkaukset ja oman kynnen geelaukset. Käytössämme on yksi markkinoiden laadukkaimmista kynsimerkeistä, Mosaic. Luonnonkynnen palveluista valikoimaamme kuuluu  suuren suosion maailmalla saanut IBX-rakennekorjaava hoito. Kosmetologimme Tiina tarjoaa myös manikyyreja sekä hemmottelevia spa-manikyyrejä. 

Ripsiteknikkomme Riikka tarjoaa volume-sekä klassisen ripsipidennyksen palveluja. Kokemusta ripsipidennyksistä häneltä löytyy miltei kymmen vuoden ajalta. Viime vuosina suosiotaan jatkuvaan nostanut Lash lift sekä uusimpana trendinä tullut Kulmien Laminointi löytyy Riikan, Tiinan ja Josefiinan palvelutarjonnasta. Päivitämme aktiivisesti osaamistamme ja töitämme voit seurata miltei reaaliajassa sosiaalisessa mediassa.

Kasvohoitopuolelta meiltä löytyy Klassiset kasvohoidot sekä erityiskasvohoitoja. Laitehoidoista tarjoamme tehokkaita timanttihionnan sekä ultraäänikasvohoiton palveluja. Kosmetologi Tiina on intohimoinen ihonhoidon asiantuntija jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat laitehoidot. Riikka ja Josefiina opiskelevat myös kosmetologiksi työn ohella. Kasvohoidoissa meillä on käytössä akne ja rosacean hoitoon erikoistunut BiON ihonhoitosarja sekä kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharma.

Vartalohoidoista meiltä löytyy iki-ihanat lahjakorttipalvelut Hot Stone-kuumakivihieronta, intialainen päähieronta sekä klassinen hieronta. Riikka on koulutettu hieroja vuodesta 2014 ja hänellä vuosien kokemus rentouttavista vartalohoidoista.

Muutamia palveluita vielä mainitakseni Kosmetologo Tiina tekee suihkurusketuksia ja Riikalta luonnistuu ihokarvojen poistot sokerointi menetelmällä. Tarjoamme myös naisten brasseja. Uutena tiimimme jäsenenä, Hanne vastaa liikkeemme tatuointipuolesta. Hänen työskentelyään voit seurata instagramista ja facebookista @tattoopakkanen.  

Toimitilamme sijaitsee Jyväskylän Seppälässä Kauppakeskus Seppää vastapäätä. Auto liikkuu myös kysynnän mukaan muihinkin toimipisteisiin. Meidät voi kutsua esimerkiksi vetämään polttareita tai tyttöjeniltaa tai vaikkapa yrityksen virkistyspäivää.

Lahjakortteja meiltä voi ostaa vuoden ympäri niin liikkeestä hakien kuin sähköisessä muodossa näiden kotisivujen kautta. Olemme panostaneet lahjakortteihimme ja meillä on eri designilla olevia kortteja erilaisiin juhliin tarjolla.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja rakennekynsi-, ripsipidennys- sekä tatuointi ja kestopigmentointipalveluihin on 18vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa.

PERUUTUSEHDOT: Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Yrityksellä on oikeus veloittaa peruutetuista ajoista seuraavasti: 

Peruutus ennen 48h ILMAINEN
Peruutus 48-24H 50%,
ALLE 24H 75% JA
peruuttamaton aika 100%

Ollaan yhteydessä:

Ahjokatu 16, 40320 Jyväskylä

puh. 044 978 0607

Studio C-kaari on kauneuhoitola Jyväskylä Seppälässä, sijaitsemme Ahjokadun pitserian takana porttikongissa kauppakeskus Seppää vastapäätä.

SYSMÄ: Toimin Hoitokeskus Helmen tiloissa, Sysmäntie 44. Ajanvaraus puhelimitse tai viestein.

%d bloggaajaa tykkää tästä: