K-Beauty korealainen ihonhoitorutiini – Level 1

K-Beauty eli Korealainen ihonhoitorutiini on enenevässä määrin kauneusblogien palstoilla ja ihmisten huulilla. Mistä siinä on kyse ja miksi se on niin erityinen?

Ennen kaikkea, vastaako se suomalaisen ihon tarpeisiin?

Korealainen ihonhoito yhdistää leikkisyyden näkyviin hoitotuloksiin. Käsi sydämelle, tuntuuko päivittäinen kasvojen huolto joskus puuduttavalta? Korealainen ihonhoitorutiini haluaa muuttaa tämän. Ihonhoidon kuuluu olla hauskaa ja tulosten tulee olla nähtävillä heti eikä kuukausien päästä. Kaiken tämän lisäksi ihonhoidon k u u l u u tuntua laatuajalta itsesi kanssa.

Syy siihen miksi Suomessakin tästä puhutaan on se että menetelmä sopii mainiosti suomalaiselle iholle ja suomalaisten ihonhoidon tavoitteisiin, miksi?

Saatat ajatella, että mehän olemme ihan erilaisia korealaisten kanssa kauneusihanteissamme. Todellisuudessa emme ole, meillä on paljon yhteneväisyyksiä. Niin me suomalaiset, kuin myös korealaiset, arvostamme luonnollisuutta ja vaivattomuutta. Meikkauskulttuurimme ihannoivat molemmat hillittyä, omia kauniita piirteitä korostavia ehostuksia ennemmin kuin voimakkaita meikkejä.  

Hoitolassamme kuulemme monesti toiveen siitä että olisipa iho niin hyvässä kunnossa ettei tarvitsisi meikata. Se on myös korealaisen ihonhoidon tavoite; ihosta halutaan heleä, tasainen, virheetön ja kosteutetun näköinen. Kuulostaako tutulta? Aivan. Hoitolassamme kuulemme paljon kiristävistä ja kuivista ihotuntemuksista. Suomalaisten iho kaipaa jo ympäristön vaikutusten vuoksi iholle aimo annoksia kosteutta mitä korealainen ihonhoitorutiini tarjoaa.  

Lisäksi me molemmat haluamme ihonhoitotuotteiltamme luonnollisia raaka-aineita  synteettisten ainesosien sijasta. 

Olisiko sinulla joka päivä kaksi minuuttia aikaa?

K-Beauty menetelmä koostuu askelista. Ensimmäinen askel on ihon kaksoispuhdistus.

Nyrkkisääntöjä on että ensimmäinen vaihe kestää minuutin ja toinen vaihe kestää minuutin. Kaksoispuhdistuksen voi tehdä aamuin illoin, mutta valtaosa haluaa säästää aamulla aikaa joten riittää kun teet tämän illalla ja aamulla tavallisen puhdistuksen.

Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe on öljypuhdistus. Tämä saattaa kuulostaa tyrmistyttävältä mutta kyllä, öljy puhdistaa parhaiten öljyisiä eli rasvaliukoisia ainesosia kuten meikkituotteita ja talia provosoimatta talineritystä. Öljypuhdistus on tämän vuoksi hyväksi myös rasvaiselle iholle.

Meidän suosikkimme on monitoimituote Brilliance Face oil BiONilta. Annostele pieni määrä tuotetta kämmenelle ja hiero öljyä kuivalle kasvon iholle minuutin ajan. Mitä kauemmin hierot sitä enemmän saat puhdistukseen tehoja ihon aineenvaihdunnan vilkastumisen sekä Brilliance face oilin rikkaiden ravinteiden imeytymisen myötä. Keskity erityisesti juonnekohtiin, nenänpieliin ja T-alueelle tai alueille joissa on epäpuhtauksia. Muista hoitaa myös kaulaa.

VINKKI: Brilliance face Oil- kasvoöljyä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä ihon – ja meikinpuhdistukseen, sekä kosteuttavana hoitotuotteena, joko kasvovoiteen päälle tai voiteeseen sekoitettuna. 60ml 29,80€

Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe on vesipuhdistus jossa vesiliukoisella putsarilla poistetaan iholta vesiliukoinen lika. Tämä on kaksoispuhdistuksen syväpuhdistava osa. Levitä vaahtoava puhdistusaine suoraan öljyiselle iholle. Pyörittele vaahtoa iholla minuutin ajan ja huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Fiilistele ihon pintaa, jos iho ei kiristele tai tunnu kuivalta tiedät että olet käyttänyt oikealaisia puhdistuaineita.

Meillä on useita vaihtoehtoja vesipohjaiseksi puhdistustuotteeksi. Cleanser for Normal Skin sopii kaikille ihotyypeille ja se sopii mainiosti myös silmämeikin puhdistamiseen. Tuote on syväkosteuttava eli ei kuivata herkkääkään ihoa. Tuote on koostumukseltaan geelimäinen, sitä annostellaan noin herneenkokoinen tippa kämmenelle ja vaahdotetaan kosteilla käsillä ennen kasvoille annostelua. 28,70€

Seuraavassa osassa kerromme kasvovedestä sekä hoitovesistä ja avaamme termiä layering.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: