NOSH-vaatekutsut ja Walk-in

Meillä on ilo kutsua sinut keskiviikkona 22.1.2010 klo 16.00-19.00 välillä NOSH-vaatekutsuille sekä Studio C-kaaren Walk-in tapahtumaan.

Tule nauttimaan pienistä naposteltavista ja virvokkeista sekä tutustumaan palveluvalikoimaame sekä sovittamaan kotimaisen vaatemerkin; NOSHin uuden vaatemalliston naistenvaatteita. 

20 ensimmäiselle tulijalle on luvassa yllätystuotelahja ja 50 ensimmäiselle Studio C-kaaren etuseteleitä. Koko illan sinun on  mahdollista kokeilla ilmaiseksi Neurosonic-rentoutusmenetelmää. Ajat varataan paikan päällä. Lisäksi pikkurahalla voit nauttia muunmuassa kulmien muotoilusta ja kestovärjäyksestä sekä minimanikyyristä.

NOSH-vaate-edustaja Satu Miettinen tulee upouuden vaatemalliston kanssa esittelmään tämän kevään uutuuksia. Olemme varanneet sovitukseen oman huoneen. Voit tutustua NOSHin vaatteisiin etukäteen www.noshvaatekutsut.fi, Huomaa kuitenkin että uuden malliston vaatteet eivät vielä ole siellä nähtävillä mutta löydät ne walk-innista. Satu on myös luvannut suorittaa arvonna kävijöiden kesken.

Tule paikalle yksin tai ystävän kanssa, olette kaikki tervetulleita! Pidämme pienen esittelyn klo 16.30 mutta muina aikoina voi tulla ja mennä vapaasti aina klo 19.00 saakka.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: