Miesten ihonhoito

Miesten iho vaatii hoitamista ja huolenpitoa, aivan samalla tavalla kuin meidän naistenkin iho.
Silti siitä puhutaan paljon vähemmän.  Miesten ja naisten ihossa on tietenkin tiettyjä eriäväisyyksiä jotka johtuvat hormonitoiminnasta, mutta ne eivät lainkaan muuta sitä tosiasiaa että ihoa on hoidettava.


Vielä 10 tai 20 vuotta sitten monet miehet eivät olisi voineet kuvitellakaan varaavansa aikaa kasvohoitoon, tai ostavansa silmänympärysvoidetta. Ilmapiiri on onneksi muuttunut. Monet hoitolat ovat suunnitelleet miehille omia hoitoja ja miehille suunnattuja ihonhoitotuotteita on kehitetty enemmän heidän tarpeisiin sopiviksi.

Miehet tuntuvat arvostavan ihonhoidossa sitä että tuotteet on juuri sitä mitä luvataan. Niiden käyttöön on saatavilla selkeät ohjeet ja tuotteita myyvä henkilö osaa kertoa mitä tuotteita miehen tarvitsee ostaa.
Jos tuote ei ole toimiva, mies yksinkertaisesti vaihtaa tuotteen sellaiseen joka toimii.
Tuotteiden ulkonäöllä ei ole niin suurta merkitystä, riittää että pakkauksesta käy ilmi mikä tuote on kyseessä ja mihin sitä käytetään. Tuotteen on oltava helppo ottaa pakkauksesta ja pakkauksen pitää olla helposti säilytettävissä.
Mies kiinnostuu ihonhoidosta silloin kun siihen ilmenee näkyvää tarvetta. Jos iho näyttää hyvälle, ei päivittäiseen ihon hoitamiseen ryhdytä. Mitä vähemmällä vaivalla ja tuotemäärällä asiasta selvitään sen parempi.

Yhden miehen käsitys ihonhoidosta:
”Vaimo ostaa tuotteita ja niitä käytetään. Jos ei ole vaimoa mennään Sokkarille ostamaan tuotteita.
Ihoa hoidetaan niin kauan että iho paranee. Iho puhdistetaan ja hoidetaan (jotain aineita sinne tungetaan)”

Kuinka yksinkertaista !

Tiivistelmä miehille:

 • Ihon säännöllinen hoitaminen pitää ihosi terveenä.
 • Hoidettuna ihosi ei vanhene ennen aikaisesti.
 • Hoidettu iho näyttää ja tuntuu paremmalta.
 • Ihoa kannattaa alkaa hoitamaan jo ennen kuin mitään näkyvää tarvetta ilmenee.
 • Kasvojen ja vartalon iho ovat erilaisia. Kasvojen iho on melko ohutta. Siksi kaikki vartalolle tarkoitetut tuotteet eivät sovi kasvoille.
 • Suihkusaippua kuivattaa ihoa. Pelkkä vesi ei taas puhdista ihoa tarpeeksi. Tämän vuoksi on syytä ostaa hyvä puhdistustuote.
 • Iho on ihmisen suurin elin.
 • Kuivan ihon läpäisyeste ulkoisia tekijöitä vastaan on heikentynyt. Ihoa kiristää, se kutisee, hilseilee ja tulehtuu helposti. Siksi kosteutus on tärkeää.
 • Aurinkosuojaa pitää käyttää vaikka et palaisi auringossa. Myös talviaurinko altistaa ihosairauksille.
 • After shave tuotetta kannattaa käyttää vaikka ihosi ei ärtyisi parranajosta.
 • Kaikkien miesten iho ei ole samanlainen.

 

Miehetkin käyvät kasvohoidossa.

Kosmetologi on ihonhoidonammattilainen, häneltä saat kasvohoidon yhteydessä ihoanalyysin ja selkeät ohjeet siitä mitä sinun ihosi tarvitsee. Ja voit ostaa tarvittavat tuotteet paikanpäältä. Ammattilaisen tekemä kasvohoito antaa sinulle hyvän pohjan tuotteiden käyttöön kotona.
Kasvohoidossa saavutetaan joitain heti näkyviä tuloksia, se toimii myös hyvänä rentoutumishetkenä. Sinun ihosi tarvitsee sitä.

Lämpimästi tervetuloa kaikki miehet kasvohoitoon tai tuoteostoksille.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: