Let it glow, suihkurusketuksella hehkua iholle ympäri vuoden

Miksi valita suihkurusketus?

Suihkurusketuksella nopea, turvallinen ja luonnollinen päivetys vain viidessä minuutissa. Meillä on käytössä todella suosittu Vita Liberatan suihkurusketus, joka tekee iholle todella luonnollisen ja tasaisen päivetyksen lyhyessä ajassa. Lisäksi tuote, jolla rusketus tehdään sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa.

Onko sillä mitään negatiivisia vaikutuksia ihoon?

Suihkurusketuksessa ei tarvitse pelätä ihon ennenaikaista vanhentumista tai esimerkiksi pigmenttimuutoksia, kuten auringon otossa, vaikka kävisit siinä säännöllisin väliajoin.

Kuinka kauan tulos kestää?

Rusketus kestää iholla noin 5-7 päivää riippuen mm. siitä kuinka paljon hikoilet ja käyt suihkussa. Joillakin rusketus voi kestää jopa kaksi viikkoa. Ihoa kannattaa kosteuttaa kevyellä kosteusvoiteella 2 kertaa päivässä, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään. Liian rasvainen voide voi irrottaa väriä.

 

Liittyykö suihkurusketuksen ottamiseen mitään rajoituksia?

Vita liberatan suihkurusketus sopii kaikille, myös raskaana oleville. Kuitenkin vastuu on aina asiakkaalla niinkuin kaikessa kosmetiikassa. Suihkurusketusta ei kannata ottaa samana päivänä kun olet käynyt ripsihuollossa tai sokeroinnissa. Ja muistathan että suihkurusketus annetaan vaikuttaa iholla 8-10 tuntia ennen kuin se pestään pois. Suihkurusketus sopii täydellisesti mm. Juhliin, ennen lomamatkaa tai kuvauksiin. Vita liberatan suihkurusketus kuluu iholta pois tasaisesti ja päivetys näkyy iholla heti!

Vaikka ulkona on tällä hetkellä harmaata ja kylmää, voi ihosi silti hehkua kauniin päivettyneenä vita liberatan suihkurusketuksen ansiosta myös joulun ja uudenvuoden juhlissa. Siksi hemmottelemme teitä tänään erikoistarjouksella. Kaikki tämän päivän aikana varatut suihkurusketus ajat -15%. (Ajanvaraus-> erikoistarjoukset)

Tervetuloa kaunistautumaan!

Vinkki: sarjakortilla saat suihkurusketuksen edullisemmin.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: