A-vitamiini ihon hoidossa

Vitamiinien käyttö ihon hoidossa voi tuntua aluksi hieman vieraalta, miellämmehän enemmänkin vitamiinit ravinto sekä lisäravinne asioiksi. Vitamiineilla on kuitenkin tärkeä merkitys ihon terveyteen. Varsinkin siinä vaiheessa jos/kun ihossa esiintyy epätasapainoa voi ratkaisuja lähteä etsimään vitaminoiduista ihonhoitotuotteista.

A-vitamiini on tällä hetkellä kaikkein tutkituin vitamiini ihon hoidossa. Ehkä tästä syystä sen tehosta on myös kaikkein eniten näyttöä. A-vitamiinipohjaiset ihonhoitotuotteet, C-vitamiinin rinnalla ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina.  

A-vitamiinin vaikutus iholla

A-vitamiini tunnetaan parhaiten tehokkaana ihon uudistajana. Se siis laittaa ihon aineenvaihduntaan ja solujen uusiutumiseen lisää kierroksia. A-vitamiini uudistaa ihoa tehokkaasti ja on siksi tehokas esimerkiksi aknearville. On myös todettu että tämä supervitamiini normalisoi talineritystä ja avaa talitukkeumia. A-vitamiinipohjaisilla tuotteilla onkin jo vuosien historia aknen hoidossa.  Säännöllisellä käytöllä nämä tuotteet tekevät ihostasi vahvemman sekä sävyiltään tasaisemman.

Käytä sitä kun…

  • ihosi on kuiva, karhea ja hilseilevä
  • sinulla on akne ja ihosi on rasvainen
  • ihosi on palanut auringossa

Meiltä löytyy BiON sarjan oma A-vitamiiniseerumi, joka uudistaa ihon pintakerrosta ja tuo iholle selkeästi lisää paksuutta, kimmoisuutta ja vahvuutta. Lisäksi seerumi sisältää myös c- ja e-vitamiineja, jotka kaikki yhdessä auttavat palauttamaan ihon hehkun ja elinvoimaisuuden. Seerumi sisältää myös alfalipoiinihappoa joka edistää ihon pehmeyttä ja kiinteyttää rappeutunutta sidekudosta. Tuote löytyy hoitolastamme nimellä Vitamin A + antioksidant complex.

Vitamin A + Antioxidant Complex, 30ml, 34,20€

Uudistava hoitoseerumi joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, samalla kiihdyttäen uudien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Tehokas ja hellävarainen tuote joka sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: