Silmänympärysihon hoito

Oletko koskaan miettinyt minkä vuoksi sinun tulisi käyttää erillistä silmänympärysvoidetta? Miksi et voisi käyttää samaa kasvovoidetta koko kasvojen alueelle?
Monen ensimmäinen ajatus varmasti onkin että kyseessä on joku myyntikikka jolla saadaan ihmiset ostamaan yksi tuote lisää, luettuasi tämän tekstin tulet pian huomaamaan että tässä ei kuitenkaan ole kyse siitä.

Miten silmänympärysiho eroaa muusta ihosta?

Ikääntymisen merkit alkavat näkyä yleensä ensimmäisinä juuri ohuemmilla ihoaluille kuten silmänympäryksillä. Tulee juonteita, silmäluomien iho veltostuu, sinulle voi tulla silmäpussit tai voit kärsiä tummista silmänalusista.
Ihmisen koko ihosta silmänympäryksen iho on kaikkein ohuinta. Monet kasvovoiteet ovat koostumukseltaan aivan liian raskaita niin ohuelle ihoalueelle, mikä voi aiheuttaa ei toivottua turvotusta silmänympäryksellä kun voide estää kosteuden haihtumista liian tehokkaasti. Tavallinen kasvovoide voi myös sisältää ainesosia jotka ärsyttävät huomattavasti herkempää ja ohuempaa silmänympäryksen ihoa tai jopa silmää.

Mitä haittaa on vääränlaisesta tai väärin käytetystä tuotteesta?

Turvotus silmänympäryksellä voi olla seurausta vääränlaisesta tai myös väärin laitetusta voiteesta.
Väärin laitetusta? Voinko siis laittaa silmänympärykselle tarkoitettua voidetta väärin?
Kyllä voit. Silmänympärysvoidetta ei koskaan tule laittaa yläluomella liikkuvan luomen päälle. Varsinkaan yöllä, sillä tämä vaikeuttaa luomien liikehdintää joka pumppaa nestettä pois. Myös liian suuri voidemäärä estää ihon normaaleja toimintoja.

Ei hätää, tämä on aivan helppoa! Muistat vain laittaa:
1. Oikeanlaista voidetta
2. Oikean määrän
3. Oikeaan paikkaan

Nuppineulan pään kokoisen voidemäärän pitäisi riittää silmänympäryksille.
Voidetta taputellaan sormenpäillä alaluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohden ja silmän yläpuolella kulmakarvan alapuolelle, mutta ei (kuten varmasti muistat) liikkuvalle luomelle. Voidetta kannattaa käyttää aamuin ja illoin puhdistetulla iholla.

Mitä voide tekee ihollani?

Voide kosteuttaa ja elvyttää ihoa sekä ennaltaehkäisee ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä. Nyt tästä kaikesta inspiroituneena herää kysymys miten löydän juuri minulle sopivan voiteen?
Markkinoilla on paljon erilaisia silmänympärysvoiteita ja- geelejä. Oikean tuotteen valinnassa avainasemassa on sinun ihotyyppisi ihosi ominaisuudet ja tarpeet, Tarvitsetko enemmän kosteuttavaa vai kenties antiage voidetta, vai erityisen herkälle iholle sopivan voiteen?
Me ihonhoidon ammattilaiset autamme sinua enemmän kuin mielellämme oikean voiteen löytämisessä.

Katso vielä tuotesuosituksemme:

Intense Eye Moisturizing Cream, 30ml, 29,90€

Kosteusvoiden kasvoille ja silmänympärysiholle. Tehokas yhdistelmävoide joka on kehitetty erityisherkälle ja erittäin kuivalle iholle. Ylellinen 24h kosteusvoide, myös silmänympärysiholle.Täyteläinen koostumus suojaa ihon lipidikalvoa ja estää kosteuden haihtumista. Vastaa erityisesti kylmän vuodenajan kosteutustarpeisiin.

Youthful Eyes Peptide Cream, 15ml/30ml, 28,00/48,40€

Hoitava peptidi-silmänympärysvoide. Tehokkaasti kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide. Vähentää huomattavasti tummia silmänympäryksiä ja silmäpussien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu 35%:n väheneminen 8 viikon käytön jälkeen.

EkoPharma Vadelma silmänympärysgeeli 15ml 24€

Silmänympärysgeeli sopii hyvin nuorelle ja pintakuivalle iholle, sen optimoitu koostumus kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vadelma, ksylitoliyhdiste sekä keramidit ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät sen luontaista kosteustasapainoa. Silmänympärysgeelin kasviperäiset peptidit ylläpitävät ja vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia. Vadelma sarja sopii hyvin myös niille joilla on ripsipidennykset. 

Ekopharma Men silmänympärysvoide 15ml 20€

Erityisesti miesten iholle suunniteltu silmänympärysvoide. Imeytyy nopeasti.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: