Mitä kasvohoidossa tapahtuu?

Kasvohoito on ihmisen parasta aikaa. Olet varmaankin huomannut palvelusivujemme kasvohoitokuvaukset. Ne pitkät listaukset mitä mihinkin kasvohoitoon kuuluu.  Päätimme lähteä avaamaan syvemmin mitä kasvohoidoissa tapahtuu ja loimme sen pohjalta kuvasarjan sekä videon. 

Nyt aloitetaan

Kun olet varannut meille ajan, mikä on luonnollisestikin ihanaa, ja saavut sovitulle tapaamiselle saat täytettäväksi esitietokaavakkeen. Tämän kaavakkeen tarkoitus on taata palvelun turvallisuus sinulle ja toimia pohjana oikeiden hoitotuotteiden valinnassa.  Käytössämme on BiONin aknenhoitoon ja ruusufinniin erikoitunut ihonhoitosarja sekä kotimainen EkoPharma

Jokainen kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella, alkuhaastattelulla ja ihoanalyysillä. Tämä toimii pohjana tuleviin hoito- ja tuotevalintoihin. Muista, että meillä saa kasvohoidon aikana olla rentouttavassa hiljaisuudessa tai mikäli haluat keskustella esimerkiksi ihosi hoidosta, olemme pelkkänä korvana ja jaamme ammattitaitoamme ja tietämystämme sinulle. Me olemme täällä sinua varten, ei toisinpäin. Kasvohoito on sinun hetkesi.

Pääsääntöisesti aina alkupuhdistuksen ja aloitusanalyysin jälkeen tehdään ihoa kirkastava ja muiden hoitotuotteiden imeytymistä helpottava kuorinta. Kuorinta valitaan ihotyyppisi mukaan, tässä vaiheessa voidaan vaihtoehtoisesti tai lisänä tehdä laitekuorinta esimerkiksi timanttihiontana tai ultraäänikuorintana.

Mikäli kasvohoidon yhteydessä tehdään ihonpuhdistus, aloitetaan kuorinnan jälkeen höyrytys. Höyry avaa ihohuokosia ja helpottaa mekaanista ihon puhdistusta. Kipuherkille ja herkkäihoisille on vaihtoehtona ultraääni-ihonpuhdistus joka toimii ihoa syväpuhdistavana hoitona. Ultraääni on täysin kivuton tapa nostaa epäpuhtauksia pintaan ja siinä piileekin sen suosion yksi salaisuus. Höyrytys ei sovi kaikille ihotyypeille, silloin korvaamme sen esimerkiksi kuumilla kompresseilla tai hot hammer-hoidolla.

Mekaanisessa ihonpuhdituksessa tärkeää on hygieenisyys ja oikea tekniikka. Hyvällä tekniikalla varmistetaan se ettei hoitovaiheen aikana tehdä kudosvaurioita tai pahenneta ihon ongelmia. Mikäli sinulla on paljon epäpuhtauksia on hyvä muistaa, että iho sietää puhdistamista yhdellä kerralla vain tiettyyn rajaan saakka. Varaudu siis käymään useamman kerran kasvohoidossa mikäli epäpuhtauksia on paljon.

Riippuen varaamastasi hoidosta ja ihosi tarpeista kuorinnan jälkeen voidaan suorittaa rentouttava hieronta, tehoaineiden imeytys tai jokin muu valitsemasi lisäpalvelu. Yhtäkaikki Naamio on järjestyksessä seuraava. Naamio rauhoittaa nopeasti ihoa. Aivan kuten kaikki muutkin hoitotuotteet, meillä on naamiovaihtoehtoja erilaisten ihojen tarpeisiin. Naamion päätteeksi voidaan tehdä kylmähoito kasvoille joka saa ihon napakoitumaan, rauhoittumaan ja virkistymään.

Viimeisenä imeytämme seerumin, tehohoitoaineet, kasvoveden ja hoitovoiteen iholle. Tärkeää on myös tehdä kirjaukset kasvohoidon kulusta, käytetyistä aineista sekä antaa sinulle hoitosuositukset kotihoitoon, hoitolahoitoon ja tuotevalintoihin liittyen. Meiltä saat aina yksilöllistä ihonhoidon ohjausta.

Katso myös huippuhieno videomme kasvohoidon kulusta! (laita äänet päälle!)

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: