Me olemme Studio C-kaari

Kaiken tämän joulukiireen keskellä päätimme pysähtyä hetkeksi ja esitellä itsemme. Keitä me oikein olemme ja mitä me teemme. On ilo työskennellä näin osaavassa ja monipuolisesa työympäristössä.

Tiina
kosmetologi, kestotaivutusteknikko

Kasvohoidot
Vartalohoidot
Käsihoidot
Jalkahoidot
Neurosonic
Lash Lift
Suihkurusketus

Tiina on meistä rauhallisin. Rauhallisuus on erittäin tärkeä ominaisuus kosmetologille, ja rauhallinen kosmetologi saa asiakkaatkin rentotumaan. Tiina on erittäin hyvä iho-ongelmien hoidossa ja erikoiskasvohoidoissa. Hän on lisäksi meistä ainoa joka tekee jalkahoitoja, ja osaa loihtia kauniin tasaisen rusketuksen ihollesi. Olette saaneet pitkin kesää ja syksyä ihastella Tiinan kädenjälkeä Lash Lifteissä, ja niistä onkin tullut erittäin suosittuja. Jos haluat rentouttavan hoitohetken arjen keskellä suosittelen varaamaan ajan Tiinalle.

Josefiina,
rakennekynsiteknikko, kosmetogiopiskelija,
certifikoitu kestotaivutusteknikko

Kasvohoidot
Rakennekynnet
Oman kynnen geelaukset
Geelilakkaukset
Kulmienlaminointi
Lash Lift

Rakennekynnet saivat minut rakastumaan kauneudenhoitoalaan. Olen alle 2 vuodessa osallistunut lukuisiin eri koulutuksiin ja haluan laajentaa osaamistani kilpatasolle saakka. Olen hyvin huolellinen ja pikkutarkka, jokaisella yksityiskohdalla on väliä. Minä en ole se kaupungin nopein tekijä, jos siis haet sellaista älä varaa minulle aikaa. Jos taas haluat täydellisyyteen pyrkivän lopputulokseen niin minä olen sinua varten. Tällä hetkellä opiskelen päätoimisesti kosmetologiksi ja koulun ohessa työskentelen C-kaaressa.

Riikka, Studio C-kaaren omistaja ja perustaja

Kestopigmentoinnit
Sokeroinnit
Kulmien laminointi
Lash Lift
Vartalohoidot
Kasvohoidot
Klassinen hieronta
Neurosonic
Rakennekynnet
Oman kynnen geelaukset
Geelilakkaukset
Käsihoidot
IBX- hoidot

Riikka on alan rautainen ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta, haastaa itseään ja laajentaa osaamistaan, jotta hän voi tarjota kaikista parhainta palvelua juuri sinulle! Tästä syystä erilaisia certifikaatteja löytyykin jo niin paljon että niillä voisi melkein päällystää seinän.
Riikan uusin innostus ja osaamisala on kestopigmentoinnit. Riikan tehokkuudesta kertoo paljon se että hän kävi kaikki koulutukset aiheeseen liittyen heti peräkkäin. (Kulmat, silmät, huulet) Jos haluat tarkan ja huolellisesti toteutetun lopputuloksen tehokkaasti, mutta silti laadusta tinkimättä suosittelen varaamaan ajan Riikalle. Voit myös luottaa siihen että Riikka haluaa olla aina perillä alan uusimmista innovaatioista ja palveluista.

Hanne, tatuointiartisti

Tatuointien suunnittelu ja toteutus

Hanne meidän tiimimme uusin osaaja, jolta luonnistuu taidokkaiden tatuointien lisäksi paljon muutakin, tämän huomasimme kun hän meille tultuaan toteutti upean maalauksen huoneensa seinään. Hanne on iloinen ja avulias persoona, joka tekee tarkkaa työtä ja jolle asiakastyytyväisyys on sydämenasia.
Oletko haaveillut tatuoinnista, mutta et ehkä ole vielä aivan varma millaisesta? Ei hätää Hannelle voit varata myös tatuoinnin suunnitteluajan, hän osaa auttaa sinua löytämään sen mitä sinä haluat !

Henna, viimeisen vuoden kosmetologiopiskelija

Klassinen hieronta
Intialainen päähieronta
Kuumakivihieronta
Timanttihionta
Sokerointi

Oletko aina halunnut kokeilla sokerointia tai kuumakivihierontaa? Nyt siihen on loistava tilaisuus. Hennalle varatuista palveluista saat -20% alennuksen. Vaikka Henna onkin opiskelija se ei tarkoita ainakaan tässä tapauksessa yhtään huonompaa osaamista. Itse hänen sokeroinnissa käytyäni voin vain suositella. Henna voi myös tehdä mm. timanttihiontaa vartalolle pienille alueille jos haluat häivyttää ja hoitaa häiritseviä raskausarpia.

Studio C-kaari

Meiltä löydät siis saman katon alta kaikki kauneudenhoitopalvelut. Olemme erittäin joustavasti auki(yleensä keskimäärin 6 päivänä viikossa, kello 8-21 välillä.) meiltä saat siis myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Meillä on laajan ammattiosaamisen ja ihanan työporukan lisäksi myös kattava valikoima tuotteita ihonhoitoon, kaunistautumiseen, tatuointien hoitoon ja jopa miesten parran ajoon! Voit myös ostaa meiltä lahjakortteja.

On ollut ihana osallistua tämän joulukalenterin tekemiseen, erityisesti tämän luukun tekstin kirjoittaminen on ollut suuri kunnia. Sain mahdollisuuden esitellä sen huikean osaavan porukan joiden kanssa saan tehdä päivittäin töitä!

Viimeisenä haluan esitellä teille sen henkilön joka osasi ikuistaa meidät kaikki tuolle videolle. Kiitos Erika Hilpinen, joka suunnittelit, toteutit ja leikkasit tämän videon. Annoit meille tilaisuuden esitellä itsemme. Videolla saatte nähdä meidän arkeamme.
Me olemme Studio C-kaari, ja sinä taltioit meidät, kiitos siitä!

Rakkaudella: Josefiina

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: