Tiedätkö mitä kaikkea kulmille voidaan tehdä tänä päivänä?

Tässä kirjoituksessa kerromme mikä merkitys kulmakarvoilla on ja miksi niille pitäis tehdä yhtään mitään. Kerromme myös mitä tulee ottaa huomioon kulmia ehostaessa ja muotoillessa ja mitä kulmakarvojen hoitolapalveluita on olemassa. Me tietenkin tarjoamme ne kaikki. Kulmapalvelut ovat uusi musta. Kauniit, persoonallisuutta korostavat kulmakarvat ovat aina kantajalleen eduksi.

Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja antavat ilmettä. Kulmakarvoja muotoilemalla voidaan muuttaa ihmisen olemusta ja yleisilmettä. Vihaisen näköisestä saadaan olemukseltaan lempeämmän näköinen, olemattomista kulmakarvoista voidaan ehostuksella saada enemmän ryhtiä kasvoille. Itselle sopivan muotoiset kulmakarvat korostavat persoonallisuutta. Kulmakarvojen muotoilussa on perussääntöjä jotka ammattilainen ottaa huomioon kulmia muotoillessaan, silmien muoto, kasvojen muoto, ihon väri, hiusten väri muutamia mainitakseni.  Oli sinulla olemattomat kulmat tai supertuuheat, meiltä löytyy sopiva palvelu sinulle.

Kulmakarvamuoti muuttuu nopeasti. Toisinaan suositaan erittäin ohuita kulmia toisinaan taas paksuja. Toisinaan kulmat saavat ”rehottaa” luonnollisena ja toisinaan jokainen karva asetellaan tarkasti omalle paikalleen. Mikäli sinulla on luonnostaan paksut kulmakarvat, emme suosittele kulmien muotoilua ohuiksi. Karvojen liiallinen nypintä voi heikentää karvojen kasvamista takaisin ennalleen.

Kulmien muotoilu kotona

Mikäli haluat muotoilla kulmakarvoja itse, etene maltilla. Suosituin kotimuodoilu tekniikka on kulmakarvojen nypintä. Me suosimme laattapäisiä pinsettejä, esim. tweezerman (löytyy meidän hyllystä). Laattapäisten pinsettien etu on että ne eivät pistele ihoa ja ote karvasta on napakka. Nypi karvat aina karvan kasvusuuntaan, näin nypintä on miellyttävämpää ja karvat eivät katkea sen sijaan että lähtisivät juurineen. Ihon pingottaminen nypinnän ajaksi helpottaa karvojen poistoa.

Mitä kaikkea kulmille voidaan hoitolassa tehdä?

Kulmakarvoja voidaan tuuhentaa ja voimistaa meikeillä, kestoväreillä, laminoinneilla sekä kestopigmentoinneilla. Kestopigmentointi eli kestomeikkaus säilyy jopa vuosia kasvoilla. Kulmien laminoinnin eli kulmakarvojen kestotaivutuksen uusimisväli on kuudesta viikosta ja kahdeksaan viikkoon. Kestovärit taasen säilyvät parisen viikkoa hyvinä.

Meillä on käytössä kolme erilaista kasvojen ihon karvojenpoistomenetelmää; pinsetit, sokeri sekä lankaus. Pinseteillä nyppinen on kätevä tapaa poistaa yksittäisiä karvoja pieniltä ihoalueilta kuten kulmakarvoista. Pinseteillä voidaan myös viimeistellä muiden karvanpoistomenetelmien työnjälkeä. Ihokarvojen poisto sokerilla saa ihon pehmeäksi. Sokeri kuorii ihoa samalla kuin ihokarvat lähtevät. Ammattilaisen tekemä sokerointi on nopeaa ja turvallista. Lankaus on ikivanha menetelmä mutta vasta viimevuosina se on nostanut suosiotaan Suomessa. Lankauksessa ihokarvat saadaan nopeasti poistettua rasittamatta ihoa. Langan etu pinseteihin verrattuna on se, että langalla saadaan irroitettua myös iholla oleva nukkamainen karvakerros.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran omia kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainoinen osa kasvojen kokonaisuutta.

Laminaatio kestää noin kuusi viikkoa. Palveluun kuuluu kestovärjäys joka olisi hyvä uusia kolmen viikon välein. Kulmien muotoilussa käytämme lankaustekniikkaa sekä pinsettejä. Menemme palveluissa aina hoitavuus edellä. Jokaiseen kestotaivutuspalveluun sisältyy karvoja hoitava keratiinihoito.

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kulmien kestovärjäyksellä saadaan muokattua kulmien väriä useiksi viikoiksi. Meillä on käytössä Fortune- sekä refectocil-kestovärit. Värivaihtoehtoja löytyy ruskean harmaan ja mustan sävyistä. Refectocilin valikoimasta löytyy myös vaalentava kulmaväri.

Kestovärjäys sopii kaikille mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion kestoväreistä, esim. hiustenvärjäyksen yhteydessä ei tätä palvelua voida toteuttaa. Haluamme toimia vastuullisesti ja lakeja noudattaen, tästä syystä ikärajamme kestoväreihin on 16 vuotta.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi eli kestomeikki säilyy iholla vuosia. Pigmentointi sopii niille jotka haluavat luopua kokonaan tai vähentää päivittäistä meikkaamista. Meillä kulmien pigmentoinnit tehdään nykytekniikalla ja puhummekin puuterikulmista tai häivytyskulmista. Pigmentoinnin puuteritekniikka eroaa klassisesta tekniikasta siten, että sen periaatteena on korostaa luonnollisia kulmakarvoja mahdollisimman vähällä häirinnällä. Pigmentti häivytetään ilman ihon umpitäyttöä. Lopputulos on upea ja mallintaa kevyesti meikattuja kulmia. Ikärajamme kestopigmentointeihin on 18 vuotta. 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: