Naamioilla hemmottelua arkeen

Naamiot esittelyssä

Joku on joskus sanonut: ” Kasvonaamio on kuin pikakaunistus kasvoille.” Mikä kuvaa osuvasti naamion käyttötarkoitusta. Lisäksi naamiolla voidaan rauhoittaa, kuoria, puhdistaa, kosteuttaa, kirkastaa ja virkistää ihoa. Ennen meikkiä kasvonaamio tasaa ja kirkastaa ihoa joten muista tämä kun seuraavan kerran valmistaudut juhlintaan. Naamiota myydään erikokoisissa purkeissa mutta viime vuosien trendinä on noussut markkinoille kangasnaamiot. Nämä naamiot ovat yksittäispakattuja tuotteita joiden käyttö on todella helppoa. Toisin kuin voisi luulla, ne pysyvät hyvin paikoillaan vaikka puuhailisit samalla.

Näin käytät naamioita:

 1. Puhdista iho meikistä ja liasta
 2. (halutessasi voit suorittaa kuorinnan, kuorinta ennen naamiota edesauttaa hoitavien ainesosien imeytymmistä)
 3. Sivele naamio ihollesi, jos käytät kangasnaamiota; avaa pakkaus ja asettele kangasnaamio kasvoillesi.
 4. Rentoudu, siivoa, tee töitä mitä vain noin 15minuutin ajan. Markkinoilla on myös yönaamiota eli illalla voit laittaa naamion ihollesi ja aamulla vasta pestä sen pois.
 5. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja puhdista iho vähintäänkin kasvovedellä, riippuen käyttämästäsi naamiosta.
 6. Lisää halutessasi seerumi ja lopuksi hoitovoide.

Tänään esittelemme muutamia hoitolassamme käytettyjä kasvonaamiota. Nämä naamiot ovat myös myynnissä asiakkaillemme, jotta paras mahdollinen laatu säilyy myös kotihoitotuotteissa.

Hoitolassamme on kaksi pääasiallista ihon hoitosarjaa. Toinen kavohoidoissa käytetyistä sarjoistamme on BiON ammattitason ihonhoitosarja, joka yhdistää dermatologian, farmasian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. BiON on erikoistunut ongelmaihon, aknen ja rocasean hoitoon.

BiON hydrating gelee mask – syväkosteuttava ja rauhoittava yönaamio

 • Nimensä mukaisesti kyseessä on tehokosteuttava geelinaamio, joka on aminohappopohjainen, luonnollista appelsiini-öljyä sisältävä tehokosteuttava ammattitason naamio. Valitse tämä naamio on ihossasi on lievää tulehduksellisuutta, finnejä ja epätasapainoa. Tuote on helppokäyttöinen, voit laittaa sen illalla iholle ja aamulla pestä pois.
 • Tuottaa välittömän syväkosteutuksen sekä tulehduksia rauhoittavan tehon
 • Korjaa ihoa suojaavaa lipidikerrosta ja edistää ihon paranemista
 • Tehokas yöajan tuhkimonaamio, jolla mahdollista saavuttaa nopeita tuloksia ihon hoidossa sekä kosteutuksessa.

BiON Green tea / Clay Poultice – Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio

 • Detox-savinaamio on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja aknen hoitoon. Naamion sisältämä superantioksidantti vihreä tee ja lukuisat kasviuutteet – ja öljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa, saven tuodessa täydellisen syväpuhdistuksen huokosille. 
 • Luonnonsavipohjainen koostumus sisältää yli 70 erilaista hivenmineraalia, jotka huolehtivat ihon vastustuskyvystä sekä korjaantumisprosessista, jonka ansioista myös tulehdusten mahdollisesti aiheuttamat vauriot iholla vähentyvät selvästi (arpeutuminen, pigmenttiläiskät.)

BiON Softening repair mask

 • Rauhoittava voidenaamio, joka palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Naamio rauhoittaa tehokkaasti ja hellävaraisesti herkkää, punoitukselle ja tulehduksille altista ihoa. Lempeä kamomillainen tuoksu.
 • Tämä naamio syväkosteuttaa janoista ihoa palauttaen iholle sen luonnollisen kosteustasapainon. Rauhoittaa herkkää ihoa ja häivyttää punoitusta. Voidenaamion sisältämä lääkesavi puhdistaa hellävaraisesti, silottaa ja vähentää pieniä juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin kuivan ja/tai ikääntyvän ihon hoitoon. Sopii myös herkälle ja ärtyneelle iholle sekä tukemaan hoitolassa tehtäviä erityiskasvohoitoja kuten laite- ja happohoitoja.

Ekopharma

Toinen hoitolassamme käytössä oleva ihonhoidosarja on kotimainen Ekopharman. TÄmän sarjan erikoisuus löytyy käytetyistä ainesosista; tuotteet koostuvat kotimaisista, lähituotetuista raaka-aineista. Aktiiviaineina tuotteissa toimii kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Ekopharmalla on neljä tuotesarjaa Mustaherukka, Tyrni, Vadelma ja Karpalo

Mustaherukka- hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa

 • Helsinki Herukka C-Max kasvonaamio yökäyttöön. Rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Tehotuote herkälle ja couperosaiholle. Valitse tämä naamio kun ihosi reagoi herkästi kosmetiikkaan ja ympäristön rasituksiin.

Tyrni- hoitolinja uudistaa ja kiinteyttää ihoa

 • Ihoa uudistava tehonaamio on tarkoitettu ikääntyvän ihon hoitoon. Kasvonaamio sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka ylläpitävät ihon terveyttä ja kosteustasapainoa. Tyrni on sinun valintasi kun kaipaat Anti-age-tehoja. Tätä naamiota voivat käyttää yli 30-vuotiaat.

Vadelma- hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa

 • Kosteuttava kasvonaamio on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. TÄmä naamio on erinomainen valinta nuorille ensimmäiseksi hoitotuotteeksi.

Karpalo- hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta

 • Karpalo kasvonaamio tasapainottaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Mikäli haluat helpostusta rosaceaan ja akneen on tämä naamio sinun valintasi. Tätä tuotetta suositellaan käytettävän paikallisesti ongelmakohtiin.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: