Iloinen ihonhoidon joulukalenteri, tästä on kyse

Mietimme syyskuussa, mitä haluaisimme asiakkaillemme tarjota Jouluna. Puntaroimme kaupallisen joulukalenterin ja ”ilmaisen”tiedon välillä. Päädyimme jälkimmäiseen, jokaisella on oikeus hyvää ja terveeseen ihoon.  Tästä syntyi monen kuukauden kirjoitusrumpa ja suunnittelu. Olemme koonneet tästä päivästä Jouluun asti käsittävän ihonhoidon koulun jokaiselle halukkaalle lukijalle.

Joka päivä voit avata uuden luukun sekä instagramissa että facebookissa. Osa teksteistä on lyhyempiä ja osa pidempiä. Pidempiin teksteihin liitämme polun kotisivujemme blogiin. Lyhyemmät tietopläjäykset voit lukea sosiaalisen median kanavistamme; @studiockaari

Tekstien takana on koko Studio C-kaaren poppoo =) Toivottavasti nautit joulukalenteristamme ja se tuo sinulle päivittäistä iloa ja vinkkejä omaan ihon hoitoosi. Vinkit eivät ole merkkikohtaisia mutta kerromme toisinaan omat luottotuotteemme. Tietyn merkin tuotteiden käyttö ei kuitenkaan ole edellytys ihonhoitokoulumme läpikäymiseen. Kaunis iho ei ole hokkupokkus temppujen takana, kaunis iho syntyy sitoutumisesta ja viitseliäisyydestä sekä oikeista hoitorutiineista. Päivitetään hoitorutiinit yhdessä kuntoon!

Annetaan ihon hehkua!

C-kaari

 

PS. olisimme erittäin iloisia jos kertoisit ja jakaisit kalenteria ystävillesikin. 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: