Kuinka usein kasvohoitoon?

Kuinka usein kannattaa käydä kasvohoidossa?

Asiakkaideni ehkä yleisin kysymys kuuluu: ”Kuinka usein tulisi käydä kasvohoidossa?”

Jotta kasvojen iho pysyisi mahdollisimman puhtaana, kirkkaana ja hyvinvoivana olisi kasvohoidossa hyvä käydä kerran kuukaudessa. Kun käyt säännöllisesti neljän viikon välein hoitamassa ihoasi ammattilaisella autat sitä pysymään parhaassa mahdollisessa kunnossa läpi koko kuukauden.

Iho uusiutuu noin 28 päivässä, joten kerran kuukaudessa tehtävä kasvohoito tukee samalla ihon uusiutumista.

On kuitenkin joitakin poikkeuksia, kuten esimerkiksi tiettyjä kasvohoitoja joita ei voida tehdä kuin esimerkiksi muutaman kuukauden välein. Jos olet epävarma siitä, kuinka usein voit käydä esimerkiksi sinulle mieluisassa laitehoidossa kannattaa aina kääntyä oman kosmetologin puoleen. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Useammin kuin kerran kuukaudessa tehtävät kasvohoidot voivat olla jopa haitallisia iholle lukuunottamatta sarjahoitoja, joita voidaan tehdä lyhyellä aikavälillä esimerkiksi kerran viikossa.

Toinen poikkeus tähän on myös akuutti tulehdus iholla kuten akne. Silloin olisi suositeltavaa käydä kasvohoidossa esimerkiksi kerran kahdessa viikossa sinä aikana kun tulehdus on aktiivisena iholla. Tulehdus saadaan näin paremmin hallintaan. Kun tulehdus on saatu rauhoitettua voidaan kasvohoitojen aikaväliä pidentää.

Jos neljän viikon väli tuntuu liian tiheältä, kannattaa kasvohoitoon hakeutua viimeistään vuodenaikojen vaihtuessa eli neljä kertaa vuodessa. Kesällä kasvojen iho tarvitsee erilaista hoitoa ja tuotteita kuin kylminä kuukausina. Ja käymällä kosmetologilla vuodenaikojen vaihtuessa pysyt perillä ihosi kunnosta ja voitte yhdessä kosmetologin avustuksella valita sinulle sellaiset kotihoitotuotteet, jotka suojaavat ja hoitavat ihoasi eri vuodenaikoina.

Tiina

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: