Tästä vinkit syksyiseen ihonhoitoon

Syksy on hyvää aikaa päivittää ihonhoitorutiinit kesän jäljiltä kosteuttavampiin ja hoitavampiin tuotteisiin. 

Ilmojen viiletessä kesän jälkeen onkin hyvä varata aika omalle kosmetologille, jossa voitte yhdessä ammattilaisen kanssa päättää mikä hoito ja tuotteet sopivat ihosi sen hetkisiin tarpeisiin.

Suomalainen iho on usein kuiva ja iholta puuttuu riittävä kosteus ja suoja varsinkin ilmojen viiletessä. Kun iho ei saa tarpeeksi kosteutusta ja suojaa on se silloin myös herkempi ja helposti reagoiva.

Mitä kotihoitotuotteita kannattaa syksyn tullen olla päivittäisessä käytössä?

Ei ole yhtä ainoaa tapaa hoitaa ihoa vaan tuotteiden tarve on aina yksilöllinen, kuitenkin on olemassa muutama tuote mitä suosittelen päivittäiseen käyttöön riippumatta ihotyypistä ja ne ovat:

  • Puhdistusmaito
  • Kasvovesi
  • Seerumi
  • Loppuvoide

Kasvovesi ei toimi pelkästään ihon ph:n tasapainottajana vaan esimerkiksi hoitolassamme käytössä olevan BiON sarjan tuotteet on kaikki ph tasapainottavia tuotteita.

Kasvovesi on vesipohjainen tuote, mikä tarkoittaa sitä, että se nimenomaan kosteuttaa ihoa. Lisäksi päivittäisessä käytössä olisi hyvä olla vesipohjainen seerumi, jonka jälkeen lopuksi lisätään loppuvoide. BiON sarjalta löytyy erittäin kosteuttava kasvovesi sekä vesipohjainen seerumi, jotka ovat erityisen tehokkaita kosteuttamaan kuivaa ihoa. Loppuvoide tai kasvoöljy lisätään lopuksi iholle lukitsemaan kosteus ihoon.

Syksy on myös erityisen hyvää aikaa kokeilla sarjakasvohoitoja, koska:

  • saat kasvohoidosta huomattavasti suuremman hyödyn sarjahoitona 
  • saat aina alennuksen ostaessasi sarjahoidon 
  • saat näkyvämpiä tuloksia.

Meidän hoitolassa on erilaisia sarjahoito vaihtoehtoja, joista tehokkaimpia ovat happohoidot, jotka mm. kirkastavat välittömästi ihoa, korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita, syväpuhdistavat ja stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia. 

Timanttikasvohoito sarjahoitona kirkastaa ihoa, häiventää juonteita ja kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ihosta.

Hoitolassamme käytetyt ja myynnissä olevat BiON tuotesarjan tuotteet ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat 100% luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai parabeeneja. 

Tervetuloa hoitoihin!

Tiina

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: